Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ares [Dedyk][Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to jest gówno nie serwer, nie widziałem od dawna takiej dziecinady.

@

Kiedy serwer padnie ?

@

Macie TS3 ?

@ Będą jakieś nowe sety broni ?

Sety zbroi i broni nowych pojawia się za miej więcej tydzień ,tak jest ts3.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się nie wiecie co pisac to nie piszcie bo jestescie zalosni!! 

tamten serwer padl.. to po co ludzie maja czas tracic..

Opublikowano

Servera nie polecam ze względu na Administrację , nie ma opcji żebym tam wszedł , restarty o paru Adminach to już nie wspomnę ...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Servera nie polecam ze względu na Administrację , nie ma opcji żebym tam wszedł , restarty o paru Adminach to już nie wspomnę ...

DO KŁA DNIE ! Polać panowi ;)

@AW Skąd bronie 75?

qolJA1e.png

Opublikowano

Z całego serca nie polecam tego serwera . Dlaczego żeby w niedziele o 19 na OX mieć około 245 osób online to jest śmiechu warte. drugi powód Administracja nawet na początku nie widziała co z czym czekali zawsze na technika bo nikt nie widział jak to zrobić. trzeci powód jak coś się nie spodoba administracji to od razu banują nawet tego nie wyjaśnia tylko od razu ban  nawet nie wiadomo czemu .

Pozdrawiam Zmieniacz który został 11.03 zbanowany za mówienie prawdy o administracji

Opublikowano

człowieku jak nie wiesz to nie pisz... same kłamstwa ludzie piszecie... oczerniacie serwer  tylko.. A serwer jest dobry

Strona juz dziala nowa fajna Polecam..

forum w trakcie modyfikacji

Opublikowano

serv wydaje sie byc spoko tylko sciaga sie z predkoscia 100kb/s przy necie 20mb\s wiec nie zagram bo nie chce mi sie czekac :/

1339945329-U405764.png
Opublikowano

Niestety w godzinach szczytu jest około 350 osób, ale moim skromnym zdaniem na dobrze dopracowany serwer który jest stabilny, z czasem przyjdą ludzie:) To jest tylko kwestia czasu :P  Jak każdy nowy serwer i ten miał problemy z logowaniem czy atakami ddos lecz wszystko już jest naprawdę dobrze dopracowane a ci którzy oceniają go po tym co było są śmieszni :P wejdź na serwer i sam ocen czy warto zostać :)

Opublikowano

Serwer to totalna klapa grałem tyle czasu #1 wbiłem 154 na pierwszym starcie po 1,5tygodnia restart, a dungeony były dalej rozjeb***

Nie polecam serwera największemu wrogowi !! Klasy nie wyrównane w dodatku 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

hahaha co za gimbus :D czy ty masz coś z głowa czy porostu Ci się nudzi?:P oceniać serwer po tym co było????? nie grasz teraz, nie wiesz jak jest wiec się nie wypowiadaj bo wychodzisz na błazna:)

Opublikowano

dawid co ty tak zachwalasz ten serwer czyżby byś był z Administracji albo ci za takie posty płącili w SM ??

MadaFacker masz racje 100% 

dawid w godzinach szczytu 350 ludzi buhaahha jak na zuo było w sobote 268 ludzi mam jeszcze ssa z tego jak chcesz to ci podeśle że tyle było ludzi 

Opublikowano

zachwalam bo gram i wiem ze dzieciaczki takie po 13 latek najlepiej  potrafia pisac bzdury:) nawet jak serwa na oczy nie widzieli:) i oceniac serwer na podstawie tego co bylo 3 tyg temu :D glupota:D

Opublikowano

zachwalam bo gram i wiem ze dzieciaczki takie po 13 latek najlepiej  potrafia pisac bzdury:) nawet jak serwa na oczy nie widzieli:) i oceniac serwer na podstawie tego co bylo 3 tyg temu :D glupota:D

i po co enkor kłamiesz nie dość to ze jesteś 2 licowym śmieciem słuchasz kto co gada wyciągniesz parę słów wyrwanych z kontekstu potem lecisz przekazywać kto co o kim gada w dodatku przekazując twoja formę która sobie sam ułożyłeś by kogoś oczernić  dupo-lizie to oprócz tego perfidnie i bezczelnie kłamiesz jesteś w administracji i nie okłamuj graczy ulepy na eq masz za free i ogólnie wszystko cała administracja grająca na swoich prywatnych kontach ma all za free oczywiście oni wmawiają wam ze żaden administrator nie gra na swoim prywatnym koncie pozdro :) nie okłamujcie swoich graczy oczywiście standardowo serwera nie polecam ze względu na administracje jak i jej zachowanie

Opublikowano

dokłądnie eNcore z tego co wiem przed resetartem miał 2 konto który jechał .

A teraz też jedzie Zohan mu dał konto jakieś 2 tyg temu miało 124 lv jak dobrze pamietam. . i gra bo kiedyś weszłem na kanał i szłyszałem 

Opublikowano

kto was spłodził?:D hahah :D po 1 z tej strony nie Encore po 2 on nie gra:) po 3 chyba bardzo zalazłeś za skore Administracji za co pewnie znając życie złapałeś bana a teraz się z tym nałogowcu pogodzić nie mozesz i swoje żale tu wylewasz:) Twoja inteligencja mnie rozpier...ala:D Masz jaja? zapraszam na ts3, tylko pamiętaj żeby włączyć emulator głosu :) Bo zmiotę Cie śmiechem :D eq za free co za gimbusy... :)))

Opublikowano

tak jak napisal up@ snajp880 ..

ma racje nowe itemki mpc bosy będą unikalne i dodane z czasem nie odrazu kraków zbudowano to ma byc serwer na dluzszy czas!!

a nie na 2 tygodnie tak... 

Polecam i zapraszam serdecznie!! by eNcore.

P.S. reklamowalismy na serwerze ktory upadl i 3 inne serwery tez reklamuja poprostu troszczymy się o was zebyscie nei grali na byle jakich serwerach i tracili czas .. bo po co grac na serwerach ktore padaja lub  GM-oie po 1 meichu lub dwoch zamykaja i otwieraja nowe . Ten serwer jest dla graczy !!

teraz ty mnie rozjeb.. smiechem koles sam sie podajesz za encora a teraz nagle nim nie jestes hahaha ta trawa ci całkiem mózg wyjerała człowieku zastanów się co ty w ogóle piszesz bo najwidoczniej nie pamiętasz i masz problemy z obiektywna ocena sytuacji narta ziom pozdro elo elo jeszcze raz elo kłamco i oszuscie 2 licowa sciero :))i grasz na prywatnych kontach i jestes w administracji i nie wypieraj sie tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...