Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ares [Dedyk][Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

on juz nie mial swojego startu czasem ?? po co druga prezka?

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

Nie polecam server dno i metr mułu

nie ogarnieta administracja

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Nie polecam, administracja zero ogaru, nie chcę mi się ponownie wbijać lvla, serwer pod is ponieważ zbroja do expa w iz, pas do expa w is, przepustki w is, ulepki w is.

Opublikowano

Nie polecam

- serv dno

- eq navi

- admini 0 ogarnięcia...

- rezka po raz 1235676734453

I 4x start o resecie kont nie wspomne :D

To chyba jakaś beta heeh xD xD

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Co do navi eq to prawda, mieliśmy problem z jednym z HA JEDNAK ZOSTAŁ WYDALONY ZE STANOWISKA, a wszystkie konta usunięte, serwer wystartował na nowo, a osoby które się tutaj wypowiadają to pewnie znajomi HA Arka ;)

co do IS owszem wszystko w nim jednak wszystko też można bez problemu wytropić w grze.. Kto chcę kupuję, kto nie chce poświęca 5 minut i zdobywa to w grze

tak wiec świeży dwu dniowy serwer.

Bez navi itp...

Prezentacja jest Nowa dlaczego? 48 stron spamu, dodałem sklepy oraz mapy dziś zmienię resztę oprawy graficznej.

Opublikowano

Prezentacja strasznie oczojebna, niektóre linki powygasały. No weźcie to naprawcie, babą jestem, system ulepszeń interesuje mnie najbardziej.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Drodzy gracze po kij się wypowiadacie jeśli nie wiecie wszystko w is pff owszem może są pasy, zbroje,przepustki,ulepki itd. lecz to wszystko jest dostępne w grze. Dam sobie ręce uciąć że osoby hejtujące nie przekroczyły lvl 120. Jest is jak na każdym innym serverze. Ci którzy nie chcą dropić to w nim kupią lecz nikt was do tego nie zmusza. Co do prezki jest 2 raz wystawiona ponieważ tamta była nieaktualna. Co do wyczyszczenia kont i postaci. Nie wszystkie byliśmy w stanie odzyskać więc jeśli byśmy je zostawili to by było nie sprawiedliwe wobes graczy które je stracili. WIĘC PROSZĘ WAS  NIE PISZCIE ŻE SERVER TYLKO POD IS SKORO ALL JEST DOSTĘPNE W GRZE!!!! tyle z mojej strony.

Opublikowano

Ten serwer jest spoko , mam lvl 130+ i mam wszystko czego potrzebuje niewydajac ani grosza w IS wiec niepiszcie glupot ze server pod IS-a , ludzie ktozy odchodza " pala za soba mosty "  niewiem tylko po co ? 

Opublikowano

Wady serwera:

-mało graczy

Zalety serwera:

-dopasowany exp i drop

-dużo fajnych rzeczy

-fajne wyprawy na bossow

-często eventy

Plotki/Zła przeszłość/Głupie hejty:

-GM grał normalnie jako gracz, zrobił sobie eq lecz już go nie ma-brak tego GMa w teamie, team już jest ogarnięty

-bugi po tp na mapy-naprawione

-długie logowanie-naprawione

-zniknięcie eq po jednej rpzerwie-naprawione

Jednym zdaniem: bombowy serwer, który nie cieszy się dobrą reputacją przez hejterów i dzieci

Opublikowano

Dokładnie Serwer jest wręcz Zajebisty jest dosłownie serwer idealny ;) Najlepsze jest to że administracja jest bardzo ogarnięta i stara się o wszystko np Eventy są Co TYDZIEŃ!!! Ox/Zuo/Znajdz GM-a a to wszystko w piatek/sobota/niedziela ;) Naprawdę gorąco polecam serwa i nie trzeba tam wgl ładować w IS wszystko jest do zdobycia w grze ;) Jedyną wadą tego serwa jest ilość graczy bo sięga ona do 200-250 w soboty/niedziele ;)

Arcymistrz
Opublikowano

Serwer był dobry za pierwszym startem. 

Przyjemny do gry pomimo chorych progów ulepszających. Wszystko można szybko zrobić wydają kasę na IS, bo po co się męczyć. 

Ziomal, nie mam żadnego kontaktu z Arkiem itp., jak pewnie większość tych co tu się wypowiedzieli negatywnie, a waszym błędem było dopuszczenie go do teamu i brak jakiejkolwiek kontroli nad osobami. 

Nie polecam.

Opublikowano

ZAPRASZAM NA EVENT !

DZIŚ MIĘDZY GODZINĄ 18 A 19 ODBĘDZIE SIĘ EVENT ZUO!

NIE PRZEGAPCIE ;)

PS. ZARAZ DODAM DO PREZENTACJI SYSTEM ULEPSZEŃ :)

Opublikowano

Nie polecam ,dałem serwerowi 2 szanse no ale 3 raz nie będę robił tego samego ,zwłaszcza ,że po restarcie wbiłem i nawet eq na start nie dostałem.Za dużo wpadek ,żeby polecać.

Opublikowano

Nie polecam

- serv dno

- eq navi

- admini 0 ogarnięcia...

- rezka po raz 1235676734453

1.Widać nie grałeś na serwerze skoro mówisz, ze to jest dno.

2.EQ navi? Fakt! Ale to jeden admin, którego już nie ma w teamie (wszystko można przeczytać na forum)

3.Admini 0 ogarnięcia? Hmmmm.... jak na każdym starcie były bugi, a administracja wszystko szybko naprawiła, są eventy i admin wszelkich info udziela na pw/ts/forum. 0 ogarnięcia widzę w twoim poście tylko

4.Prezentacja po raz drugi. Radzę nauczyć się liczyć. Czemu 2 raz? Na tamtej był spam, wszyscy pisali o problemach (tak jak ty), których nie ma na serwerze.

Dzieci żyjecie serwerem, który był tydzień temu. Teraz jest to super serwer, bezproblemowy, bez bugów, z dobrym teamem, licznymi eventami, misjami i klimatem.

Niestety serwer jest zacierany i pozostaje w cieni przez takich lamusków jak wy, bo tylko ludzi zniechęcacie, a wiecie tyle co nic.

Opublikowano

NIE POLECAM, serwer totalne dno.. restarty, nawet eventu ox nie potrafią zrobić.
STANOWCZO ODRADZAM :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Serwer fajny lecz wykruszył się graczy coraz mniej do tego strasznie trudny nie chodzi mi tutaj znaczy z jednej strony łatwy z drugiej trudny chodzi mi tu w szczególności o IS jeżeli wydamy trochę złotówek jesteśmy ustawieni no bo kto by nie kupił pasa z is wierzchowca i specjalną zbroje która daje w chu... defa i dodatkowe bony do tego a jeszcze drop z metków na mapie 95+ masakra nie dość , że jak się nie ma EQ to nie ma co się szykować na te metki to jedynie jak ubijemy drop jest sporadyczny a o KD+5 nie wspomnę cud jak dropnie a jak dropnie to jeszcze trzeba wsadzić w item a to kolejne wyzwanie EXP od 80-90 atlanta udręka i większość graczy rezygnuje wolał bym ograniczenia lvl niż takie Exspienie . Jedyny + tego serwera to fajny pomysł z DT szybkie dochodzenie do kowala potem drop szkatułek i Zin-Sagui i dopiero na Ripa to jest bardzo fajne i ciekawe i jeszcze Trute jak się dropnie to już w ogóle . Gram na serwerze , ale żałuje że wkładam kasę na niego , ale inaczej się nie da .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer fajny lecz wykruszył się graczy coraz mniej do tego strasznie trudny nie chodzi mi tutaj znaczy z jednej strony łatwy z drugiej trudny chodzi mi tu w szczególności o IS jeżeli wydamy trochę złotówek jesteśmy ustawieni no bo kto by nie kupił pasa z is wierzchowca i specjalną zbroje która daje w chu... defa i dodatkowe bony do tego a jeszcze drop z metków na mapie 95+ masakra nie dość , że jak się nie ma EQ to nie ma co się szykować na te metki to jedynie jak ubijemy drop jest sporadyczny a o KD+5 nie wspomnę cud jak dropnie a jak dropnie to jeszcze trzeba wsadzić w item a to kolejne wyzwanie EXP od 80-90 atlanta udręka i większość graczy rezygnuje wolał bym ograniczenia lvl niż takie Exspienie . Jedyny + tego serwera to fajny pomysł z DT szybkie dochodzenie do kowala potem drop szkatułek i Zin-Sagui i dopiero na Ripa to jest bardzo fajne i ciekawe i jeszcze Trute jak się dropnie to już w ogóle . Gram na serwerze , ale żałuje że wkładam kasę na niego , ale inaczej się nie da .

Nie rozumiem Cię... skoro grasz na serwerze to powinieneś wiedzieć, że pas czy wierzchowce lecą z prawie każdego bossa :P w IS jest tylko EQ DO EXP'a, pas na moby, zbroja na moby, kolce na moby. Na serwerze posiadamy szereg innych pasów czy biżuterii pod PVP i wszystko jest dostępne w grze. Wszystkie ulepszacze oraz przepustki również są dostępne w grze i to tylko Wasz wybór czy wydacie coś na IS czy też poświęcicie nieco więcej czasu bez nakładu finansowego. Fryzury w IS również są, ale chodzi tylko o wygląd, fakt mają wbudowane 10% na ludzi ale zwykłe, standardowe fryzury również owy bon posiadają :)

Co do exp'a 80-90lv fakt jest ciężko jednak na tym poziomie stać już nas na PD za PO wystarczy tylko go zakupić i po problemie. Warto też dodać, że moby w AV2 zostały osłabione a łucznicy podchodzą co ułatwia expienie. W atlantydzie można expić juz od 40/50lv i w kilkanaście minut wbić 80+ a później jak zawsze pod koniec mapy robi się ciężko tylko, że na mapie 90+ znów szybko się expi i łatwo zdobywa kolejne poziomy.

Co do metków i KD dziś odbędzie się EVENT ZUO na którym bez problemu wydorpisz wszystko co będzie Ci potrzebne do dolszej gry, wiemy że jest wam ciężko dlatego często organizujemy takie eventy ;)

Zapraszam na ZUO ! CH3 Pustynia > Metiny // CH4 Pustynia > Bossy wink.png

Opublikowano

Serwer super a co do tego ze piszecie ze serwer pod is... nikt nie akze kupowac ci is! mozesz kupic kupony sm od graczy w gzre za yangi ! a zbrojki na potwory itemy z is beda rozdawane w konkurach ox czy gameplay...  itd..

Więc w czym problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...