Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ares [Dedyk][Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MrLG@ po 1 Eq z navi nie ma na serwerze. Po 2 był reset ale ten serwer się podnosi i to w szybkim tempie. Po 3 bardzo polecam duża zaletą jest tutaj team :) który reaguje na każdego hackera, szybko eliminuje bugi które gracz znajdzie i UWAGA według mnie najszybciej reaguje. Pewnie nie raz czekaliscie tak jak ja na ts innych serwerów na gm po 3-7h. Tutaj tego nie ma najdłużej czekałem 43min z zegarkiem w ręku. Co najlepsze dostałem odrazu pw/poka od admina za ile bedzie mógł zejść wiec miałem możliwość na siedzenie z gildią przez ten czas. Serwer nowy łatwo się expi trochę ciężej o Eq ale dla chcącego nic trudnego. Czy są bugi owszem są ale niewielkie i ciągle ich ilość maleje ponieważ tak jak wyżej pisałem admini jak dostaną info to od razu biorą się do roboty. Muszę też niezmiernie polecić perełki serwera (oczywiście to moje zdanie) Gm Michał(AdamBlady) osoba niezwykle spokojna oraz opanowana. Masz jakiś problem to wal prosto do niego zawsze pomoże w zakresie jego możliwości. Drugą perełką jest Ha Arnoldzik ta niebywała osoba potrafi chwycić team za jaja zresztą nas graczy też i wprowadzić spokój i harmonię na serwer no i ostatnia perełka Technik Fred przekomiczny admin na batle dj śpiewał i grał jak młody Bóg serdecznie polecam jego audycje i to nie tylko jego jedyna zaleta ten to ma głowę do wszystkiego cały serwer ogarnia po prostu bomba! SERDECZNIE POLECAM!!

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak grałem i po raz 1 wszy na starcie w  czwartek i po raz drugi w nocy z poniedziałku na wtorek po restarcie i szczerze mogę powiedzieć ,że Technik Fred zasuwa jak może- usunął all bugi, pisze na nowo questa do bossów od mapki 120 za 3-5 dni wprowadzą pety,później nowe sety i mapki oraz dungeony. Jak ktoś ocenia po tym co piszą ludziom typu "Nie polecam bo eq z navi" to szkoda ludzi :/. Wejdź, pograj, zobacz a przekonasz się ,że serwer jest niesamowity i ma swój klimat. Reszta administracji też nie śpi encore reklamuje jak może ,arnodzik podsuwa pomysły oraz  opiekuje się serwerem, Michał pomaga każdemu-odpowie wam na każde pytanie, moderatorzy forum także są do waszej dyspozycji .Aktualnie mój poziom w grze to 150 =eq prawie z davy dla zielonych to prawie ostatni set, kolejny jest anioła(ale nieważne) nic nie wydałem na Is'a ,a kasa czy ulepki są proste do zdobycia.Na mapie 120 z moneta/eq na yangi i pieczęcią z lwa po 1kkk w 40minut idzie nadrobić easy. Jak ktoś ma pytania śmiało wbijać na ts3 i pytać się Polokimy.

Opublikowano

denny serwer nastawiony tylko i wyłacznie pod isa swiadcza o tym metody płatnosci i wartosci sm jakie sie dostaje jak i ceny przedmiotów+ wbijaja na inne fora innych serwerów i reklamuja to wielkie g administracja zachowuje sie karygodnie o tym co czynia swiadczy tylko i wyłacznie na czym im tak naprawde zalezy pozdrawiam i odradzam grac tutaj kazdej osobie jak ma zamiar

[/url]">http://http://iv.pl/'>74404968100544878764.png

Opublikowano

denny serwer nastawiony tylko i wyłacznie pod isa swiadcza o tym metody płatnosci i wartosci sm jakie sie dostaje jak i ceny przedmiotów+ wbijaja na inne fora innych serwerów i reklamuja to wielkie g administracja zachowuje sie karygodnie o tym co czynia swiadczy tylko i wyłacznie na czym im tak naprawde zalezy pozdrawiam i odradzam grac tutaj kazdej osobie jak ma zamiar

[/url]">http://74404968100544878764.png

Czy chodź raz wszedłeś na serwer ,że mówisz "All pod Is'a?". Jeżeli nie to proszę cie takie komentarze są poniżej poziomu ,co do reklamy-faktycznie może przegiął ,że na innym forum napisał reklame, ale to pokazuje z drugiej strony jak zależy im na nowych graczach.Tak jak pisałem Wejdź--->pograj--->wypowiedz się.

Opublikowano

Czy chodź raz wszedłeś na serwer ,że mówisz "All pod Is'a?". Jeżeli nie to proszę cie takie komentarze są poniżej poziomu ,co do reklamy-faktycznie może przegiął ,że na innym forum napisał reklame, ale to pokazuje z drugiej strony jak zależy im na nowych graczach.Tak jak pisałem Wjedź--->pograj--->wypowiedz się.

grałem tam wiecej niz ty i ktokolwiek inny :) nawet z administracji nie grali tam tyle co grałem ja znam ten serwer od podszewki ^^ pozdrawiam :)

Opublikowano

oj wątpie że znasz ten serwer skoro uważasz iż ten serwer tylko pod is może miałeś max 90 lvl. All co jest w is jest do zdobycia w grze. Pozdro :P

Opublikowano

grałem tam wiecej niz ty i ktokolwiek inny :) nawet z administracji nie grali tam tyle co grałem ja znam ten serwer od podszewki ^^ pozdrawiam :)

Dziwne jedyną osoba ,która mogła grać dłużej o de mnie na serwie nie licząc administracji to @rek-Venom, który był top 1 na 1 starcie na 2 resecie mogą to być 3-4 osoby licząc Zohana czy Garemira.

Po 2 gdy @rek został zbanowany z wiadomych przyczyn to od razu wskoczyłem na jego miejsce top 1 :).

Opublikowano

Dziwne jedyną osoba ,która mogła grać dłużej o de mnie na serwie nie licząc administracji to @rek-Venom, który był top 1 na 1 starcie na 2 resecie mogą to być 3-4 osoby licząc Zohana czy Garemira.

Po 2 gdy @rek został zbanowany z wiadomych przyczyn pod razu wskoczyłem na jego miejsce top 1 :).

tyle ze to ares= almeria jeszcze jedno po wyciagniaciu ip z clietna zobaczcie sobie na jakich plikach stoi jaka jest nazwa  zapewne bedzie to Eberron^^ do 180 lvl jest on w ogóle nie zmieniony co sie zmieniły to jedynie ceny na almeri były ok a tutaj poszybowały ostro w góre ale mniejsze o wieksze nie polecam ze wzgledu na zachowanie administracji jakie reprezentuja i tyle koniec tematu jak dla mnie :) i najlepsza robote jaka zrobił to był własnie arek ze pierd.. ten syff :)

Opublikowano

tyle ze to ares= almeria^^ do 180 lvl jest on w ogóle nie zmieniony co sie zmieniły to jedynie ceny na almeri były ok a tutaj poszybowały ostro w góre ale mniejsze o wieksze nie polecam ze wzgledu na zachowanie administracji jakie reprezentuja i tyle koniec tematu jak dla mnie :) i najlepsza robote jaka zrobił to był własnie arek ze pierd.. ten syff :)

Jesteś kolejną osobą, która porównuje serwer do Almeri i powiem ci ,że nie ma go co do Almeri porównywać. Zobaczymy za tydzionek <3. Wtedy też mi odpisz tak jak @up :).

Opublikowano

Jesteś kolejną osobą, która porównuje serwer do Almeri i powiem ci ,że nie ma go co do Almeri porównywać. Zobaczymy za tydzionek <3. Wtedy też mi odpisz tak jak @up :).

wtedy ci nie odpisze nic bo ja juz ten temat skonczyłem opinie wystawiłem nie mam nic wiecej do dodania :) czyli nawiasem i w streszczeniu stanowczo nie polecam tego serwera

żenada jakim trzeba byc zdesperowanym by odrobic poniesione straty materialisci by zaoszczedzic na reklamie hahah ^^

[/url]">http://88163940614433383692.png

Opublikowano

NIE POLECAM, SERWER REKLAMUJĄCY SIĘ NA FORUM AVERII...

Opublikowano

Nie polecasz za reklame?:D hahahaha:D co za gimbuski:) zagraj, poczuj klimat a w szczegolnosci nie oceniaj po tym co kiedys bylo, tylko ocen jakim serwerem jest teraz Ares:)

Opublikowano

wtedy ci nie odpisze nic bo ja juz ten temat skonczyłem opinie wystawiłem nie mam nic wiecej do dodania :) czyli nawiasem i w streszczeniu stanowczo nie polecam tego serwera

żenada jakim trzeba byc zdesperowanym by odrobic poniesione straty materialisci by zaoszczedzic na reklamie hahah ^^

[/url]">http://88163940614433383692.png

Hmm widzę ,że jednak nie skończyłeś :).

Opublikowano

Nie polecam nie ma to jak reklamować się na forum innego serwera. I kolejny medium który niczym szczególnym nie przyciąga.

Geniuszu, jak byś jeszcze nie zauważył Averia upadła, oni sami zapraszają na inne serwy, bo jak na razie trochę roboty przed nimi.

SUPER SERWER, dopiero co zaczęłam, ale jest tyle ciekawych nowych rzeczy, dziwne, że Was tu jeszcze nie ma!

Opublikowano

NIE POLECAM ! Serwer reklamuje się na innym forum jeszcze na serwerze panuje navi syf i ubóstwo !

ddz8gi.png

Opublikowano

Jakie navi przecież nie ma navi tu na serwerze. UP serwer nie padnie ts jest poland-ts.pl a nowe bronię pety mapy zbroje Bossy npc i moby bedą dodane z czasem...

Opublikowano

tak jak napisal up@ snajp880 ..

ma racje nowe itemki mpc bosy będą unikalne i dodane z czasem nie odrazu kraków zbudowano to ma byc serwer na dluzszy czas!!

a nie na 2 tygodnie tak... 

Polecam i zapraszam serdecznie!! by eNcore.

P.S. reklamowalismy na serwerze ktory upadl i 3 inne serwery tez reklamuja poprostu troszczymy się o was zebyscie nei grali na byle jakich serwerach i tracili czas .. bo po co grac na serwerach ktore padaja lub  GM-oie po 1 meichu lub dwoch zamykaja i otwieraja nowe . Ten serwer jest dla graczy !!

Opublikowano

Z ciekawosci wszedlem do tematu i widze, że jedziecie po averii bo niby padła ..

Tak na prawde to gowno wiecie, mieli gimbusa w teamie ktory im namieszał i serwer bedzie na nowo stawiany bez niego. Czy bedzie reset kont na averii ? nie wiadomo.

Jesli chodzi o ten serwer - ares, to widac, że nie potrafia wziac sie za normalna reklame i spamuja wszedzie gdzie sie da, nie zagram.

Opublikowano

wszędzie gdzie się da, może i racja ale powód jest taki żeby ludzie przybyli. A na Averi będzie reset hmm jeśli nie zrobią to kto wam da grancje że akurat all itemy które rozdał zostaną usunięte Ares stoi stabilnie gm szybko reagują na graczy nie musimy czekać z 7h dziennie tylko góra 1h więc...

Dzbanek weź mi podaj przykład navi na serwie, bo jeśli nie przedstawisz mi ss-ów czy coś to wracaj do gimnazjum na lekcje a nie tu spamujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...