Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ares [Dedyk][Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak pisałem, jeden pd dropnac/kupić i używać go tylko gdy mamy pełen spot ;)

wczoraj naprawione zostało usuwanie postaci, planujemy dodać losowy resp metinow na mapie 95+ być może dziś. w planach mamy już nowy set broni :D

Opublikowano

Tak jak pisałem, jeden pd dropnac/kupić i używać go tylko gdy mamy pełen spot ;)

wczoraj naprawione zostało usuwanie postaci, planujemy dodać losowy resp metinow na mapie 95+ być może dziś. w planach mamy już nowy set broni :D

Mowa o secie zrobionym przez Michala ? 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Mowa o secie zrobionym przez Michala ? 

Być może, ale mamy tego sporo nie tylko od Michała więc wybierzemy coś fajnego :D

Opublikowano

start jest 2 po atkach! serwer w pełni zabezpieczony !! ludzi przybywa z dnia na dzin dzis od rana juz jest +270 ludzi

a ludzie pisza glupoty take ze szok....

a Serwer jest super polecam !!

Zapraszajcie znajomych na serwer!!

Opublikowano

17:50 - 18:00 przerwa techniczna.

bossy oraz OX naprawione :)

Zgodnie z planem dziś o godzinie 19:00 odbędzie się event OX! Zapraszamy ;)

Opublikowano

Wrzuci ktos ss m1 Jinno?

W shinsoo więcej ludzi ;) licznik osób online na stronie aktualnie +300 osób mamy ;)

szału nie ma ale katastrofy też nie ;)

Opublikowano

NA DZISIEJSZYM OX BYŁO PRAWIE 250 GRACZY! :)

NAGRODY BYŁY WYSOKIE OD ULEPSZACZY AŻ PO ZWOJE NA SM CZY SPECJALNE ZBROJE DO EXPA. SERWER STAJE NA NOGI, GRACZY PRZYBYWA NO I INWESTUJEMY W REKLAMY. TAK WIĘC ZAPRASZAM WAS SERDECZNIE DO GRY I LICZĘ ŻE DOBRZE SIĘ DZIŚ BAWILIŚCIE Z NAMI ! 

czys6o.jpg

7np54i.jpg

Opublikowano

Reklama drobna jest ale to poczatek mysle ze do konca tygodnia dojdziemy do liczby 500 graczy onilne niebawem będą wprowadzane nowości na serwer! Zapraszajcie znajomych!

Opublikowano

NA DZISIEJSZYM OX BYŁO PRAWIE 250 GRACZY! :)

NAGRODY BYŁY WYSOKIE OD ULEPSZACZY AŻ PO ZWOJE NA SM CZY SPECJALNE ZBROJE DO EXPA. SERWER STAJE NA NOGI, GRACZY PRZYBYWA NO I INWESTUJEMY W REKLAMY. TAK WIĘC ZAPRASZAM WAS SERDECZNIE DO GRY I LICZĘ ŻE DOBRZE SIĘ DZIŚ BAWILIŚCIE Z NAMI ! 

czys6o.jpg

7np54i.jpg

Nie żeby spam albo pojazd po waszym serwerze ale ja tu się doliczyłem max 120 graczy :)

A tak wgl to po prezce wnioskuje ze serwer <dno>( reklamując się na innych serwerach (forach) )

Te wasze PROOO ELO ELO REKLAMY

Aw. Skąd truta ^^?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zatruty miecz dropi z ripera!  serwer z dnia na dzien coraz lepszy zapraszam polecajcie znajomym 

W weekend zapraszam na eventy a w piątek na raty !!

Opublikowano

Bez obrazy,jest to okropna prezentacja,grafika dno tak samo jak dobranie czcionki,wielkości jak i kolor czcionki,gdyby ulepszyliście grafikę to bym zagrał bo te zbroje są zajebiste.. decyzja zależy od was

Opublikowano

Bez obrazy,jest to okropna prezentacja,grafika dno tak samo jak dobranie czcionki,wielkości jak i kolor czcionki,gdyby ulepszyliście grafikę to bym zagrał bo te zbroje są zajebiste.. decyzja zależy od was

Jesteś obrzydliwie, beznadziejnie żałosny... Serwer jest super, podnosi się po ciężkim upadku, zapowiada się, że za jakiś czas będzie to konkurencja dla takich serwerów jak Virtualmt2, invorvia, pandora itd. a ty nie zagrasz, bo grafika ci się nie podoba.... Za dużo w dupie!!!!! (jakby to moja babcia powiedziała)

Opublikowano

nie wiem jak dla was ale dla mnei prezentacja to 1 a  serwer to 2  mozez nie jest himer mega dobra ale przyedstawia wszystko co jest na serwie ciekawego  wbijcie na serwer a zobaczycie 99% graczy ktorzy zakladaja konta zostaja u nas na stałe...

Opublikowano

nie oplaca sie grac na serwerze 300+ .  TOP1 gracz eq z navi Team ogarnął  . Reset kont Prosze ja was 

TYLKO MrLG

Opublikowano

Włąśnie  reklamy sa powykupywane dobre i na yt filmiki się robia dzis na mpc bedzie reklama! więc zapraszajcie znajomych na serwer 

Ten serwer bedzie na długie miesiące!!!

Opublikowano

UP jesli ludzi nie przybedzie to watpie by byl na miesciace przy takiej ilosci jak jest teraz to raczej go zamkna a gra sie fajnie nawet bo kto by trzymal serwer co gra 150+ ludzi wszedzie pustki sa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...