Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Averia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem ja Asek mati mi pomaga . HARNAS ZROBIL ZAPOWIEDZ TYLKO . I prosil bym o nieobrazanie administracji. Tym bardziej jak sie nie zna sytuacji oraz teamu.

Duzo tego ale ok..

1.Tak zmianka bd u npc / bossy to jeszcze pomyslimy

2.Z bossow i metinow.

3. Nie znikaja.

4.mozna przechodzic.

5.nie

6.od 100 do 75%

7.Ulepszacze bd do dropu ale z ulepszaniem ostatnich setow jest trudniej. Ulepki z dungeonow i bossow.

8.pety stale bony.

Dzieki ze odpowiedziales ale... zadawalem wiecej pytan dlatego ze chce ocenic czy warto wbic czy nie. Odpowiedziales na 8 pytan ktore wgl nie idą w kolejnosci i musze zgadywac co do czego. Prosil bym Cie abys odpowiedzial w kolejnosci do moich pytan a jak nie znasz odpowiedzi to napisz"nie wiem " z gory dzieki. Pozdrawiam

Opublikowano

Dzieki ze odpowiedziales ale... zadawalem wiecej pytan dlatego ze chce ocenic czy warto wbic czy nie. Odpowiedziales na 8 pytan ktore wgl nie idą w kolejnosci i musze zgadywac co do czego. Prosil bym Cie abys odpowiedzial w kolejnosci do moich pytan a jak nie znasz odpowiedzi to napisz"nie wiem " z gory dzieki. Pozdrawiam

Ziombelku

Administracja też nie ma aż tyle czasu zeby odpowiadać na wszystkie twoje pytania - jak widzisz pracują nad serwerem

Dodają nowe dungeony - zmieniaja system ulepszeń broni bo tam jeden set jest chujowy

Zadawaj pytania na forum tam Ci ludzie odpowiedza 

55156122978248970490.png

Opublikowano

Byłem na Tablecie oraz pytania się powtarzały. Zapraszam ts gospeak.pl jak masz jakieś pytania.

Podkur.wiony z nervila ten dungeon ;p

Wyjdz. Jak masz hejtować. Nie masz pojęcia skąd jest ten Dungeon więc się nie wypowiadaj.

Oooo widzę elegancki dungeon :) Oby tak dalej ! :] Najlepiej żebyście dodali jeszcze kilka nowości do startu (dzień/dwa) i np. tydzień po starcie żeby nie było wszystkiego od razu, ale tez żeby nie było tak że wbije się duży lvl i żeby się czekało na update bo nie ma co robić.

Powodzenia ! :) Kiedy kolejne nowości ? 

Kolejne Nowości hm... pare godzin. do 00.00 pojawi się aktualizacja Broni. (Wywalony set 140 oraz..??)

54010287442563618639.png

Opublikowano

Nie chce hejtować itp itd, lecz jest to kolejny serwer użytkownika Flourine i sami wiemy jak to się skończy.

Lecz i tak życzę powodzenia :)

To nie jest jego serwer , proponuje udać się do okuluisty i nauczyć czytac komentarze

55156122978248970490.png

Opublikowano

To nie jest jego serwer , proponuje udać się do okuluisty i nauczyć czytac komentarze

Nie czytałem komentarzy lecz udałem się na forum po czym lista moderatorów i zobaczyłem flourinę z rangą Administrator :)

Co do serwera, grafika fajnie wykonana, z obrazków serwer nawet fajny się wydaje, zobaczymy jak od środka i administracją :)

Opublikowano

Nie czytałem komentarzy lecz udałem się na forum po czym lista moderatorów i zobaczyłem flourinę z rangą Administrator :)

Co do serwera, grafika fajnie wykonana, z obrazków serwer nawet fajny się wydaje, zobaczymy jak od środka i administracją :)

Fajna sygna taki sam serwer sie u nas reklamowal masz cos na wytlumaczenie? Oceniasz matiego a sam robisz z siebie pajaca u nas na forum

Opublikowano

a jest tu czcionka z PL czy ta taka "kwadratowa" z Xeno**t2 ?

Pisze ile jest % na ulepszenie czy nie ?

Opublikowano

Pety na start ?? jak tak to się kilka do wyboru ? bo ten czarodziej jest zajebisty :D

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Po 1, ja nie zajmuje sie plikami serwerowymi  xD  xD

W Aline nawet nie bylem w Teamie więc japa randomku  <3

Po 2. Nie oglądam metinowskich "jutuberów" :)

Po 3. Możesz już wyłączyć komputer bo jutro czeka Cię szkoła  ;)

Tutaj jest użyty mod graficzny?

Jestem na tym forumku dłużej niż Ty, gz że sugerujesz się kolejnym kontem.  <3

Do szkółki mam na 12, dziękuje że się martwisz. :*

Będzie dzisiaj klient i strona?

Opublikowano

Startujcie w sobote , hooy że startują dwa inne jak ten jest lepszy ;x

Co do odpowedzi na moje pytanie w ile wbije max lvl

to powiedzmy sura wp i no life ;d ?

Z tym WH i innym gównami na których grasz napewno bedziesz top one

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Pety na start ?? jak tak to się kilka do wyboru ? bo ten czarodziej jest zajebisty :D

Dostajecie peta na start ale nie czarodzieja. jego pieczec jest dodana do dropu

54010287442563618639.png

Opublikowano

O ile się nie mylę, to na start dany jest piesek.

Opublikowano

Nie lepiej było by usunać calkowicie ZWÓJ ZMIANY PROFESJI ? Dlatego że ktoś bedzie expił WP a potem zmieni na BM'a , albo przykładowo na wojny bedą wchodzic same mentale.. no i ogólnie bedzie wszystko ładnie zbalansowane i nie kazdy  bedzie grał to samą profesją poniewaz jest lepsza. Radził bym zrobić ankiete co do tego bo widzialem już wiele serwerów z zmianka profesji i wszedzie latają tylko Szaman Smok, mental , dagger , i BM lub wp, a profesje jak heller , body archer praktycznie nie ma ich na serwerze. No ale to wasz serwer zrobicie co uwazacie , ja tylko podalem propozycje.

Opublikowano

Widze że zbroje i fryzury z gry Shayia Online

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie lepiej było by usunać calkowicie ZWÓJ ZMIANY PROFESJI ? Dlatego że ktoś bedzie expił WP a potem zmieni na BM'a , albo przykładowo na wojny bedą wchodzic same mentale.. no i ogólnie bedzie wszystko ładnie zbalansowane i nie kazdy bedzie grał to samą profesją poniewaz jest lepsza. Radził bym zrobić ankiete co do tego bo widzialem już wiele serwerów z zmianka profesji i wszedzie latają tylko Szaman Smok, mental , dagger , i BM lub wp, a profesje jak heller , body archer praktycznie nie ma ich na serwerze. No ale to wasz serwer zrobicie co uwazacie , ja tylko podalem propozycje.

Ankieta jest zbedna. Zwoj zostal wycofany.

Widze że zbroje i fryzury z gry Shayia Online

Czy to wazne z jakiej gry. Wazne jak sie prezentuja

54010287442563618639.png

Opublikowano

Ankieta jest zbedna. Zwoj zostal wycofany.

Czy to wazne z jakiej gry. Wazne jak sie prezentuja

Super :) Cieszy mnie to że został wycofany :) a tam gdzies czytałem ze jest "Toogle skili" bedzie to na zasadzie takiej ze body bedzie mogl odpalac caly czas Aure, berserk nawet gdy padnie i wstanie tak ?

Opublikowano

Z tym WH i innym gównami na których grasz napewno bedziesz top one

placz dalej ze mam wh , bol.dupy.za.na.aurionie mnie kilka razy zbanowli po czym.ub.? To smo.na.dreikonie.?.

55156122978248970490.png

Opublikowano

Super :) Cieszy mnie to że został wycofany :) a tam gdzies czytałem ze jest "Toogle skili" bedzie to na zasadzie takiej ze body bedzie mogl odpalac caly czas Aure, berserk nawet gdy padnie i wstanie tak ?

Tak to dziala.

Anonse od Administracji

Drodzy Gracze,

W związku,że dostaliśmy bardzo dużo wiadomości, które dotyczyły broni na pierwsze poziomy praz set 140 postanowiliśmy edytować i nowe modele zostaną wam ukazane w godzinach popołudniowych ( 16-18). Zauważyliśmy, że spodobały Wam się nasze nowości jakie wprowadzamy na serwer. Chcecie zobaczyć więcej? Nie ma sprawy, dziś wieczorem zapraszamy na następną dawkę nowości.

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...