Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2.eu [Dedyk] [Easy]

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem krótko, server spierdolił Drahan czy jak mu tam. Rozdawał itemy z navi itd. Zmienił server z csyt2 do jakiegoś taniego priwa. Mogę poprawić wszystkie znaczne błędy w grze. I ruszyć od nowa ale to zależy tylko i włącznie od was.

csyt2-signa.png

Opublikowano

8gb to mi  się wydaje ze to troszkę mało.

A i mam nadzieje ze administracja będzie umiała angielski skoro to server CsYt2."EU"

Jak tutaj gra (sorry grało) z 30 osób dziennie ,raz widziałem chyba 50 ,ale to na kilka minut.Więc i 4 gb by starczyło.Ogólnie to nie jest ciekawie.Serwer padł,jest ankieta i ma w niej głosować 60 ludzi ,których nie wiem skąd wytrzasną.Może jakoś dojdą gracze,trzeba reklamować.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Zrób poprawki, startuj od nowa i trzeba będzie wziąść się za reklamę :)

sygn2.jpg

Opublikowano

Jak tutaj gra (sorry grało) z 30 osób dziennie ,raz widziałem chyba 50 ,ale to na kilka minut.Więc i 4 gb by starczyło.Ogólnie to nie jest ciekawie.Serwer padł,jest ankieta i ma w niej głosować 60 ludzi ,których nie wiem skąd wytrzasną.Może jakoś dojdą gracze,trzeba reklamować.

jak mówisz ze grało 30 max 50 no to o reklamy już się nie boj :)

Opublikowano

o boże jak tu kazdy marudzi że mało osob

te wszystkie komentarze ludzi by zagrało się i zalogowało grało by 150+ już

...

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Po pierwsze ogarnijcie te bugi związane z dmg i bonami broni 80 + bo to to jest śmieszne :)...

Nie było żadnych bugów DMG.

Bony w broni zostaną naprawione.

cooltext1_ehapnhx.png

Opublikowano

Jak będzie ponowny start to wrzuć do autopatchera wszystkie pliki które były modyfikowane w cliencie, a nie tylko root i locale.

Taka prośba z mojej strony.

Opublikowano
Cytat z forum:

Serwer wystartuje prawdopodobnie jutro rano, maksymalnie pojutrze w nocy. Pozdrawiam

Start już bliski.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

serwer dobry jest a to co brakuje mozesz naleźć tutaj :

i sztabki czesto dropily i exp nie byl taki szybki gdzie w 1 dzien wbijesz max lvl no i oczywiscie ten urok spolszczenia + questy po chińsku :)

toudi225_12839_3.png

Opublikowano

Questy po chinsku? Za bardzo sie nie napracowali przy tym serwerze :-)

Czytaj ze zrozumieniem kolega nad tobą pisze jak było. Na starym 2010 Csyt w którym rzeczywiście Questy były w języku Chińskim.

Nie umiesz zrozumieć najprostszego zdania ...

Jutro bądź Pojutrze serwer ruszy zachęcam do gry.

Opublikowano

No no zagram :D moglibyście jednak troszkę uzupełnić prezkę, nie każdy kiedyś grał na csyt2 a jak nie widzi handlarzy itp to się zniechęca :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...