Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2.eu [Dedyk] [Easy]

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha znowu bedzie nie wypał ... Sorry ale juz nie zagram nie da sie odwzorować starego csyt2 juz nie te klimaty ;x

PRACUJE NAD WLASNYM SERWEREM METIN2 W KLIMACIE 2k8

mr76n6.png
Opublikowano

Mogę Ci trochę pomóc, w tym co ja pamiętam z króla serwerów prywatnych w tamtych latach.

Więc tak

• na start rycerski
  • na psach mogles wbic 31lv
  • z zlotych szkatulek dropily bojowe, zbroje do 61
  • metki np. w m2 to praktycznie same kd+3 bodajze
  • sklepy z widoczna postacia
  • np. tryton mial dmg bojowego miecza +15% na luda
  • max status to chyba byl 100 jak sie nie myle
  • bronie 75 to tylko i wylacznie szkatulka rozpruwacza
  • gdy sie tp do czerwonego lasu to wywalalo cie przed ten taki jakby duzy spot drzew
  • 1 kamyk i skill P (Mogę Ci zrobić quest'a)
  • powiększ szanse na ulepszenie, bo na csyt2 prawie zawsze ulepszało
  • Fasolki Zen niech zabierają po 2k ptk rangi, ustawiasz to w item_proto
  • Nie palenie stalek do +6
  • U tego npc co jest biżuteria, to wszystko było +9, najlepsziej to oglądnij sobie ten gameplay, bo serwer mało przypomina mi csyt2
  • pniaki i nowe potwory czyli moby z groty wygnancow atakowaly z daleka, musiales siadnac na konia aby byly blisko cb
  • wiekszy exp w grocie

Jak zrobisz to co wymieniłem, to serwer naprawde będzie jak csyt2.

jak bede wiecej pamietal to dopisze.

Opublikowano

Ja nadal mam mieszane uczucia co do tego serwera jest to medium , ale taki inny zobaczymy jak to wyjdzie w fachu .

Jeżeli każdy będzie czekał na 200+ graczy to kto będzie grał ??

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja nadal mam mieszane uczucia co do tego serwera jest to medium , ale taki inny zobaczymy jak to wyjdzie w fachu .

Jeżeli każdy będzie czekał na 200+ graczy to kto będzie grał ??

Też moim zdaniem bez sensu, ale teraz jest taki tok myślenia metińczyków będzie 300-500 graczy + to zagram.

Opublikowano

Ehh... to że zmieniliście grafike to nie znaczy że musicie usuwać stopke. napracowałem się troszke przy tej stronie. :x

A co do klimatu to nie uda wam go się przywrócić bo te chińskie serwery miały to czego żaden inny Serwer nie będzie miał. Możecie zrobić podobny efekt :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Ehh... to że zmieniliście grafike to nie znaczy że musicie usuwać stopke. napracowałem się troszke przy tej stronie. :x

Jeżeli ją odkupili to mogą zrobić z nią co zechcą

Opublikowano

ode mnie nie odkupywali. a Gołym okiem widać że kodowanie jest to co spolszczałem i udostępniałem.

To troche podle postąpił, jeżeli przywłaszczył sobie twoją prace, oby szybko to zmienił na stronie, bo będzie o jego serwerze negatywne zdanie.

Myślę że to przeczytasz autorze tematu.

Opublikowano

ode mnie nie odkupywali. a Gołym okiem widać że kodowanie jest to co spolszczałem i udostępniałem.

Kolego, skrypty są niemieckie i a ogolnie te co aktualnie są w 80% moje Tylko robione właśnie aby tak wyglądało kodowanie mogę zmienić w ciągu godziny :)

csyt2-signa.png

Opublikowano

0 jakiejkolwiek reklamy prócz mpc? 

bony u npc są pojedyncze?

STATUS

14 osób online. wtf?

@@

To jest easy czy medium? Jeśli medium wypadałoby nie wprowadzać graczy w błąd złą nazwą tematu.

; )

Opublikowano

O ja cię kręcę...Nareszcie ktoś się wziął i stworzył serwer z tych pięknych lat metina :)

Bardzo się cieszę co widzę i myślę aby tutaj zagościć na dłuższy czas bo ostatnimi czasami każdy robi same lipne serwery z tymi żenującymi "NOWOŚCIAMI" które psują urok prawdziwego metina ! :)

Liczę na to że serwer przybierze w graczach bo jak na razie to mało ludu jest ale myślę że będzie jednym z najlepszych serwerów ostatnich lat bo widać jest godny uwagi !

Oczywiście ze wbijam i gramy ! :)

Opublikowano

Server bardzo dobry, ale jest kilka uwag ;]

I tak do końca nie uda się odzwierciedlić starego csyt2 więc mam propozycje takie:

1 zrobić forum :) (to podstawa)

2. złączyć dodania i zmianki bonów po 100 (przynajmniej)

3. dodać npc ze standardowymi fryzurami z metina.

4. dłonie przebicia/krytyka połączyć po 25 (przynajmniej)

5. dodać niekończącą się pelerynkę lub dodac zeby byly po 255 w shopie :)

6. zrobić żeby sztabki po wpadnięciu do eq się łączyły.

Całe 80 kont

Pozazdrościc wyniku hahaha

AW @ skad truta?

Pewno szkaty ripa :>

sygn2.jpg

Opublikowano

Wbiłem i wróciły te same wspomnienia jak się zaczynało na pl'u :)

Po prostu magia, wielki szacun za przywrócenie dawnych czasów które są pieknę !!! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...