Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2.eu [Dedyk] [Easy]

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak grając już kilka godzin mogę dodać coś od siebie to co trzeba dodać zmienić albo poprawić ja tylko proponuje więc.

Dodać:

- NPC do usuwania itemów.

- Drop Trutki nie tylko z ripa :/

- Magiczne metale ale tylko dropić je.

- Kamienie dusz do sklepu.

Zmienić:

- Z 60 zmianek na 200 :)

- Z 1 Fasolki na 200 :P

- 1 Kamień = Skill P ^^ Jeśli można?.

- Usunąć zwój zmianny profesji.

- Jeśli Trutkę można tylko z ripa do zmień na pieczęciach 1 spot = 2-5 pieczęci.

Poprawić:

- Nie działają te (Zadania dla poz 20-29)

- Kanały. (Logując się z ch1 na ch3 pisze że jest się na ch3 ale to nadal ch1)

- Dodać częstszy drop Bizu z łez lub dodać do sklepu. (Masakra mam 86 poziom i w red lesie z moba bransa lotła.)

- Stalki coś w ogóle nie dropią :/ (Wybiłem metki 85-90 i tylko pięknie z 90 poziomów lecą główne bronie do pvp.)

No i naprawdę jak na serwer easy ładnie się ulepsza bo tylko za yangi no ale aż tak musi palić ? ;p

Dodał byś do +4 100% że zrobi.... bo mnie już trafia powoli 5 ekwipunek bodzi poleciał na głupią jedną branze....

Ubawiłem się przytym z +8 do +0 :).

Truty tylko z ripa, nie ma być za łatwo a ma być jak na starym csyt2, jeśli chodzi o zwiększenie dropu pieczęci to może być, a zwój zmiany profesji również zostawić bo na csyt2 to podstawa :)

sygn2.jpg

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no okey ale ja zrobiłem w moment bojowego i szpona na +9 tylko że lepiej niech luknie bizu z łez bo coś czuje że jest zbugowane a jeśli nie to dodaj z 20% więcej na ulepszenie ..... albo metale dodaj za 500k a bodzie wtedy za 250k...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Moje propozycje:

• Wbijanie skili na P jednym kamykiem (tak jak było na csyt2)
  • Zwiększenie dropu sztabek
  • Edytowanie dropu z metków (kd, sztabki, magiczne metale)
  • Itemy+9 u pomocnika zdarzeń (teraz są +0, dawniej były+9)
  • Ranga Rycerski na start (tak jak było dawniej)
  • Usunięcie dropu śmieci typu ogon skorpiona i zwiększenie dropu eq na 54 oraz stalek i broni na 65
  • Zwiększenie spotów na każej z map
  • Zwiększenie respów metinów i bossów.
  • Fasolki po 200 sztuk
  • Dodanie możliwośći wyrzucenia, sprzedaży oraz handlu każego itema.
  • Dodanie możlwiości zapisywanai passów
  • Dodanie Nieskończonej pelerynki.
Opublikowano

Pytanie do administracji: Zamierzacie ciągnąć serwer mimo małej ilości graczy?

forum nie działa z jakiego powodu?

; )

Opublikowano

Pytanie do administracji: Zamierzacie ciągnąć serwer mimo małej ilości graczy?

forum nie działa z jakiego powodu?

Tak server będzie dalej online pomimo małej ilości graczy myślę że to się zmieni.

Forum będzie pod wieczór.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Tak server będzie dalej online pomimo małej ilości graczy myślę że to się zmieni.

Forum będzie pod wieczór.

Zobacz sobie mój post, napisałem Ci to co było na csyt2, a na twoim serwerze tego nie ma, rozważ to.

Opublikowano

takie prezki to w 30 minut się robi;)

No tak,ale ja 1 raz nagrywałem i zanim się wziąłem do roboty to musiałem ogarnąć jakie programy i wgl .A nagrywanie i przerabianie to nie byl taki wielki problem,bo gorsze bylo szukanie programów,generatora tła,programu do skompresowania,nagrywania,przerabiania,efektów itd.A dzisiaj to do domu 18 byłem.W 30 minut to wątpie czy bym to zrobił nawet gdybym był obcykany w tym na 100%.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Nadal brakuje mi shopa ze standardowymi fryzurkami ;c

@ wartości bonów powinny wchodzić maxymalne.

sygn2.jpg

Opublikowano

* Bonusy powinny wchodzić 50/100% (np. max jest załóżmy 2k PŻ , to wchodzi tylko 1k i 2k)
 * PODWYŻSZYĆ MAX DO 150+
 * BARDZIEJ ROZREKLAMOWAĆ SERWER . Więcej graczy lepszy serwer ++

a tak swoją drogą , to właśnie ściągam go . Mam 50%

Opublikowano

* Bonusy powinny wchodzić 50/100% (np. max jest załóżmy 2k PŻ , to wchodzi tylko 1k i 2k)

* PODWYŻSZYĆ MAX DO 150+

* BARDZIEJ ROZREKLAMOWAĆ SERWER . Więcej graczy lepszy serwer ++

a tak swoją drogą , to właśnie ściągam go . Mam 50%

Serwer jest tworzony na wzór csyt2 więc...

@Temat

Nie działa misja na 20-29.

Opublikowano

Nigdy nie odwzorujecie klimatu tamtych lat. Mineło 5 lat od zamknięcia serwera csyt2, Metin się rozwinął razem z graczami, a dokładniej z ich doswiadczeniem na temat gry. Teraz każdy wie jak zrobić ekwipunek. Moim zdaniem bezsens robić serwer z dawien dawnych lat bo nikt nie będzie na nim grał. Są teraz ciekawsze projekty niż takie serwery. Rozumiem sentyment pozostał u starych graczy Metina, ale czy aby na pewno wprowadzenie tak starego projektu w rynek jest opłacalne? Sami znajdźcie odpowiedź, bo jak narazie to zainteresowania wokół tego nie ma. Widać to z resztą w grze. 
To jest subiektywna opinia, żaden hejt.

Opublikowano

Krótko i na temat .

Exp w oparciu o zarobki jest zawyżony (Po wbiciu 100lvl na żadnych mobach nie lecą yangi)

Dodanie pierścienia AntyExpa było by na to rozwiązaniem.

Mój dropek w 2h wbiłem 88lvl a zarobiłem około 200kk co nie wystarczyło na ulepszenie syriusza do +5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...