Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2.eu [Dedyk] [Easy]

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masa bugów :O

Przed chwilą straciłem 50kk... (Może to nie jest dużo, ale nie chce robić drugiej postaci ;) ).

Misja 20-29 nie działa !

Nie da sie wywalać itemków.

(Jutro dopisze reszte)

Opublikowano

Serwer cały czas jest aktualizowany.

Daruj sobie wypisywanie bugów i wyjdź, nie chcesz grac nie graj i nie zniechęcaj innych .

A i chciałbym dodać iż Admin o nicku Dahran kpi sobie z graczy.

Wczoraj w godzinach 17-18 siedział w Chunjo m1 i pomimo Latającego na WH gracza który bił innych graczy na koniu nic z tym nie robił SS ponadto jego chamskie odzywki i popisywanie się zmieniając się od kowala poprzez mikołaja.

Jest to nadużywanie władzy .

kkJPG_ehspwqh.JPG

Budowniczy
Opublikowano

Myślałem, że tutaj jest napisane coś o skilach :/

Nie da sie zrobić na G, ponieważ nie ma instrukcji !

są w centrum M1 u handlarzy :)

Opublikowano

Ile luda gra?:_:

licznik masz na stronie.

Mam pytanie, gdy próbuje włączyć start, wychodzi okno z jakimiś pytajnikami, wyłączenie zapory, antywirusa, uruchamiania z prawami admina, zgodność z oprogram. nie pomaga ;p

Opublikowano

licznik masz na stronie.

Mam pytanie, gdy próbuje włączyć start, wychodzi okno z jakimiś pytajnikami, wyłączenie zapory, antywirusa, uruchamiania z prawami admina, zgodność z oprogram. nie pomaga ;p

mam to samo ???????? tak nie. Co zrobić?

Wystarczy usunąć root.eix root.epk i locale_pl.eix locale_pl.epk i dopiero patchować.

50095_27_08_10_3_38_03.jpg

Mistrz Mistrz Kolejorz!

Opublikowano

ta rozkrecic....

jak napisalem o tym na czacie w grze to powiedziano mi zebym sam to zrobil to jak serwer ma sie rozkrecic skoro administracja ma gdzies

Opublikowano

Powiem tak, serwer sam w sobie nie byłby zły, gdyby administracja sie nim porządnie zajęła.

Niestety jak to bywa, serwer napotkał gracza z ekwipunkiem dzięki któremu obrażenia sięgały powyżej jednego miliona, w związku z tym przykro mi to stwierdzać, ale jedynym sensownym wytłumaczeniem owego zjawiska jest program pt. Navicat. Jest nagrany filmik, dla ciekawskich zapraszam na forum serwera.

Aaaa i jeszcze jedno, pełno bugów! W sumie to nie wiem czy to można nazwać bugiem bo może zostało to zamierzone, ale ze śmiercio +1 robi się syriusza, kiedy z syriusza +9 robi się smiercio +0. Dziwny paradoks, co nie ? :D

Podsumowując nie tykać kijem tego serwera bo nie jest on wart straty waszego czasu, tymbardziej, że w godzinach szczytu gra 50 osób.

Tyle odemnie, pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem tak nie zgadzają się 2 rzeczy co do csyt2.

1. Tam było 1.5k graczy +

2. Nie było administracji (W sensie aktywnej w grze) a tutaj administracja to dzieci

I jak tu grać? Serwer dno.

Ps. Technologia oraz umiejętności graczy w latach tamtych oraz w latach teraźniejszych, nie ma szans na csyt2.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Powiem tak nie zgadzają się 2 rzeczy co do csyt2.

1. Tam było 1.5k graczy +

2. Nie było administracji (W sensie aktywnej w grze) a tutaj administracja to dzieci

I jak tu grać? Serwer dno.

Ps. Technologia oraz umiejętności graczy w latach tamtych oraz w latach teraźniejszych, nie ma szans na csyt2.

To,że 1.5k graczy było kiedyś to już inna sprawa.Bo administracja może jedynie zrobić reklame ,ale to jest tylko kwestia szczęścia czy będzie dużo graczy czy nie.W sumie śmieszy mnie to,że administracja mówi,żeby gracze reklame zrobili ...Reklamy już powinny być 2 tygodnie przed startem ,a oni się obudzili kilka dni po starcie i piszą jeszcze ,że gracze mają zrobić reklame xD I trzeba wziąść pod uwage,że metin powoli umiera.Kiedyś wszystkie prywatne serwery razem z pl'em były zapełnione graczami,pamiętam jak wchodziło się na każdy chiński priv,a tutaj miasta pełne były.Teraz ,serwerów 1000+ graczy jest mało,a na pl'u też pustki są.I wiele starszych graczy odeszło,a nowi gracze raczej ten  serwer nie tkną.Zgadzam się też,że to nie to samo,bo w tamtych czasach w metinie była pewnego rodzaju ciemnota,nikt nie wiedzial za bardzo o co chodzi.Ogólnie to moim zdaniem dobre czasy metina już minęły i żywot tej gry za kilka lat się skończy.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Ekskjuze mua ale niewiem czy jestescie z aktualnymi newsami ale serwer padł :) na serwerze pod koniec pojawilo sie navi co jest nawet na youtube  ludzie  eq powyrzucali i dziekuje serwa nie ma.

Fajnie sie gralo przez 2 dni

Opublikowano

Mówiłem że administracja to dzieci, po co robią serwer jak mają zamiar dać znajomym navi..

@anty Ile max bon na hp?

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

jak by co u kowala się ulepszało itemy pamiętam ale nie trzeba było ale ja cisnołem stalke i bronie 65 :)

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...