Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2.eu [Dedyk] [Easy]

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Pobiorę i zagram bo na razie nie ma żadnych serwerów godnych uwagi taki o Aurion szmelc niby pro a nie potrafili tak to ujmę "Ogarnięci fachowcy naprawić serwera" . Usunąłem do kosza ich serwer :> po kilku dniach z czego przegrane miałem 4 godziny bo tyle serwer działał przez kilka dni tam u nich :). I Czytając prezke tego serwera twojego poczułem się jak na starym Xlast a dokładnie w 1 dzień starego Yitian2 :).

Dobra Client Pobrany lukamy serwa :).

@ Co do serwera pograłem godzinkę albo dłużej i...
- Dodać do gry npc który usuwa itemy których nie da się wywalić ani sprzedać.
- Nie wiem jak inni ale może 1 kamol do P?
- Fasolki na pewno z 100-200 złączyć w 1 bo to troszkę nie wygodne po 1 kupować.
- Dropić trzeba kd +0-4?
- Może bodzie sprowadzić z 500k na 250k? :).

A i do tego wspomnę że gracz o nicku PhElectro grał na tym serwerze kiedyś to niby były Magiczne metale już u handlary :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Miło i przyjemnie się gra :)

Zapraszam do Chunjo.

PS; Naprawcie zakładanie gildii :P

Nick w grze to Ciamajda :P

Opublikowano

Więc tak grając już kilka godzin mogę dodać coś od siebie to co trzeba dodać zmienić albo poprawić ja tylko proponuje więc.

Dodać:
- NPC do usuwania itemów.
- Drop Trutki nie tylko z ripa :/
- Magiczne metale ale tylko dropić je.
- Kamienie dusz do sklepu.

Zmienić:
- Z 60 zmianek na 200 :)
- Z 1 Fasolki na 200 :P
- 1 Kamień = Skill P ^^ Jeśli można?.
- Usunąć zwój zmianny profesji.
- Jeśli Trutkę można tylko z ripa do zmień na pieczęciach 1 spot = 2-5 pieczęci.

Poprawić:
- Nie działają te (Zadania dla poz 20-29)
- Kanały. (Logując się z ch1 na ch3 pisze że jest się na ch3 ale to nadal ch1)
- Dodać częstszy drop Bizu z łez lub dodać do sklepu. (Masakra mam 86 poziom i w red lesie z moba bransa lotła.)
- Stalki coś w ogóle nie dropią :/ (Wybiłem metki 85-90 i tylko pięknie z 90 poziomów lecą główne bronie do pvp.)

No i naprawdę jak na serwer easy ładnie się ulepsza bo tylko za yangi no ale aż tak musi palić ? ;p
Dodał byś do +4 100% że zrobi.... bo mnie już trafia powoli 5 ekwipunek bodzi poleciał na głupią jedną branze....
Ubawiłem się przytym z +8 do +0 :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ok wszystko działa :D Zasysam klienta już.

Na csyt2 było na start gry ranga rycerski oraz skil z G1 na P ulepszało się jednym kamykiem.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Jakby grało 500 osób minimum to bym zagrał :D

Jakby każdy tak myślał to by było 0 graczy :) Ja gram ,mam nadzieje,że graczy dojdzie trochę chociaż.Może zrobie prezentacje serwera na youtube,żeby kogoś przyciągnął.

Budowniczy
Opublikowano

Ilek osztuje 6-7 u npc ? ;d

Stary client bedzie dzialac ?

Dodanie 20kk

Zmianka 15kk

Opublikowano

Polecam serwer, bardzo ciekawy, tylko wkurza mnie ta wielka ilość nie potrzebnych ulepszaczy typu Futro Wilka etc. I sztabki dropią bez nicku, przez co każdy może je ukraść :< I można by też zrobić, żeby dało się wchodzić na konia Ctrl+G, bo H jest za daleko :D

tenor.gif

Opublikowano

JEDNO WIELKIE DNO ADMIN BAWI SIĘ I WKURWIA LUDZI DZIEŃ/NOC  i tak non stop.

REAKTYWACJA ZJEBANA W CHUJ BUGÓW /DT NIE DZIAŁA

450 BODZI a bojowiec nadal +5

NIE POLECAM ŻĄŁUJE ŻE POBRAŁEM

STRONA NAWET PADŁA

Opublikowano

po 1 to a taki

po 2 dt dziala

po 3 ulepszanie takie zeby nie bylo latwo

po 4 czekamy na przekierowanie dns na nowy hosting

jaki jest system włóczni ??

Opublikowano

Myślałem, że to wszystko będzie lepiej wyglądać...

Myślałem, że sobie pogram bo wszystko wypali ale jak widzę to Administracja ciężko sobie z tym wszystkim radzi, aż za ciężko.

Rekatywacja csyt2 wymaga poświęcenia wielkiej ilości czasu i chęci bardzo dużych a tutaj widzę że nie jest chyba tak do końca.

Nie zagram jak narazie bo 35osób to według mnie jest trochę za mało aby zagrać bo nie ma nawet z kim pograć nic.

Proszę was, weźcie się za to tak na pompie i naprawcie wszystko, poprawcie trochę rzeczy i faktycznie usuńcie te ulepszacze futro wilka itp bo tego nie było a to wiele psuje.

Zagram jak będzie więcej osób, zróbcie porządne forum.

Jeżeli potrzeba w czymś pomocy, napiszcie do mnie a na pewno pomogę, mogę też zająć się forum a wy przejmiecie stronę serwera. ! 

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Może dzisiaj wieczorem pojawi się prezentacja na youtube,scenki z serwera już nagrałem,teraz trzeba złożyć to jakoś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...