Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

No E51 według mnie po prostu serwer jest off, lub robią coś z nim.

A jeśli wpisujesz błędne dane to zawsze będzie wyskakiwało ,,konto nie istnieje"

Kurde noo;/;/

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w modzie csyt2 jest full a nie wiem jak sie sciagnie normalnie czy to jakas roznica ale wiem ze zawsze duzo chinoli gra :/

BŁAGAM DAJ MINUSA !

Opublikowano

Witam wie ktos moze co sie dzieje z sd longju s1? kolo 15 dostalem dc i niemoge sie zalogowac mam napisane caly czas zostaniesz polaczony z serweren . plz help

Opublikowano

Na serwerze csyt2 mam taki problem: loguje się, wtedy wybieram postać i się ładuje po załadowaniu widać obraz przez 2s i wyrzuca z serwa. Dodam jeszcze że nie mam spolszczenia (mógłby ktoś powiedzieć jak zrobić tam spolszczenie).

Opublikowano

SJlongju problem o godzinie 14 normalnie wchodze na serwer a tu nagle od 18 nie moge wejsc "blad łaczenia z serwerem" wylaczylem neta TO SAMO

prosze o szybka Pomoc

Opublikowano

Cześć!!!!!

Mianowicie instnieje wiele problemów serwerów prywatnych. Nie mogę się na nich zalogować(wyskakuje mi komunikat ,,błąd podczas łączenia z serwerem" na serwerze Loc mt2). Dużo stron z rejestracją na privy nie działa.Dlatego mam pytanie:co zrobić aby one znowu działały??Czy wam działają?Czy mam zły,stary launcher??????Proszę o pomoc!!!!!!!

noob z ciebie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To Ci sie postac zbugowala a zeby odbugowac to jak jest ten obraz przez 2s to wtedy nawalaj ctrl+h ile wlezie i az do skutku:P

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

Opublikowano

Elo mam konto na privie 8msf gram przez kamera mod i jak loguje się na konto to mam 3 postaci sure 65 lv . woja 55 lv i woja 70 lv . na poprzednie dwa konta normalnie sie loguje a na to z 70 lv to nie mogę pokazuje plansze przez 5 sec i wyłącza do przeglądu serwerów . Co jest ??

Opublikowano

witam mam problem.jak loguje sie na csyt2 to mam same kwadraty.po zalogowaniu(juz w Grze) wszystkie itemy nie maja nazwy tylko kwadraciki...utrudnia to gre zdecydowanie:) wie ktos o co chodzi??jak zly temat to sory z gory..pomoc moze byc na pw

Opublikowano

Kto wie co sie stało z 61mt2? już od kilku miesięcy OFF:( . Prosze o Szybki Kontakt na GG : 10159938 , lub skype: buenonaczo

skoro od miesięcy off to padł i tyle ;>

Co jest z sd longju?????? od 16 próbuję się lognąć ale nie działa serw jest on na 120% gdyż jak wpisze hasła typu 2453df to wyskakuję że złe... a lognąć nie chcę tylko zostaniesz... :/

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

skoro od miesięcy off to padł i tyle ;>

Co jest z sd longju?????? od 16 próbuję się lognąć ale nie działa serw jest on na 120% gdyż jak wpisze hasła typu 2453df to wyskakuję że złe... a lognąć nie chcę tylko zostaniesz... :/

to graj na sdlongju serwer2 to jest tez fajny serwer ja tam gram jak cos to nick NieMaLekko chjuno

592a09059f8ac_post-141648-126868265776.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moze mi ktos napisac jak odpalic Fylongju ?!

dam ciekawe itemki na tym serwerze

nick w grze "MamWyebane"

Chunjo

pozdro

ej MamWyjeban pamietasz woja bodego BoJeSieLudzi ? to ja teraz gram na sdlongju serwer2 jak chcesz to wbijaj ja u chunjo ja mam nick NieMaLekko czesc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Sdlongju działa tylko ok. 15-17 są zmieniane porty i dlatego nie możemy się połączyć. W tym czasie serwer jest przeznaczony dla chinoli.

Zna ktoś jakiś sposób jak sprawdzić porty nie podłączając sie do serwera??. Jak ktoś zna to niech poda sposób lub porty

Opublikowano

Witam!!

Ja mam problem z Yt2www s2!! Bo mam spolszczenie i mi pisze, ze mam błąd połączenia z serwerem!!! Prosił bym o nowe spolszczenie!! Dam + i 5 jak ktoś wrzuci na MediaFire!!

P.S. Mam wersje "BETA" spol!!

P.S.2 Wiem, że istnieje nowe spol ale wszędzie jest np. na SpeedyShare, 4Share itp. A z tych mi nie ściąga!!Internet!!

Prosił bym o -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...