Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dalej nie rozumiem jak ludzie mogą dalej grać na tej zajebanej ravii skoro ten priv jest bardzo dobry...

No nic...

@AW Skad bronie 75

­graphic.png

Opublikowano

Ile online ? Bo aurion problemy ma ;x

Na oko 700graczy według mnie bo pełno osób jest.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry po pierwszych wrażeniach mojej gry na nim. Zupełnie inny od większości polskich (bardzo przypomina mi niemieckie Calypso), gra urozmaicona od samego początku a nie od wyższych lvli, graczy też sporo. Zapraszam do gry ; )

Opublikowano

Kolejny, kolejny serwer. Na początku jakaś tam liczba graczy będzie grała, potem znacznie zmaleje. Więc jeżeli chcecie grać na dłuższą metę nie polecam bo mało ludzi będzie, serwer nie padnie to jest pewne mają stabilne serwery, mało graczy.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Kolejny, kolejny serwer. Na początku jakaś tam liczba graczy będzie grała, potem znacznie zmaleje. Więc jeżeli chcecie grać na dłuższą metę nie polecam bo mało ludzi będzie, serwer nie padnie to jest pewne mają stabilne serwery, mało graczy.

A co Ty wróżbita jesteś że wiesz ile będzie graczy :angry:   Zdziwisz się ale na 100% będzie dużo osób grało, :)

Opublikowano

Mógł bym prosić  aktualną dokładną liczbę osób online ? :) Byłbym wdzięczny. Co do samego serwera powiem tylę " Client się ściąga :D Zaj3...ty hosting, 5mb/s ;) "

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

+700 osób jest :)

myślę, że do jutra dobijemy +1k

Można jakiś ss z CH 1 ile jest osób? bądź z ch na którym jest najwięcej :P

Jeżeli naprawdę jest tyle osób to zawitam ;]

Opublikowano

to jest easy/medium gdzie trzeba skile na g nawet wbijac i ba dropic zmianki i ku? Jprdl.. to nawet na Hel** nie ma takich rzeczy a to medium bez dodatku easy.. porażka. 

Opublikowano

Zmianki sa u npc ( można je też dropić ).

Ku Masz ok  300 metinów na każde m. Więc o czym ty piszesz :>

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...