Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyskakuje błąd 3d graphic :/ Przy odpalaniu autopatchera błąd z siecią ( Zapory, Antywiry, ITD Wyłączone all ) No nwm. Pobrałem i zainstalowałem ten dodatek czy tam poprawkę do dx ale to samo, Zrestartuję kompa i zobaczymy.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Na start ma 11 poziom. Możesz zwiększyć od razu do 21 przez przedmiot lub medalami wbijać

Podobno nie można wbijać. Sprawdzamy  to. 4/5 Rano pojawi się aktualizacja i będzie śmigać. :)

Postacie są równe.

sygna.png

Opublikowano

Niestety co bym nie robił dalej wyskakuje błąd :/

8dkk.png

Windows XP SP3  ( Dodam iż tego błędu nie miałem blisko od 4 lat gry ) Najnowsze stery, +

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=35

Zapory <> Antywirusy <> Blokady

Wszystko Wyłączone

Jakieś porady ? :D

Edit

Dograna łatka

travica.pl/download/Uruchom_Patchera_Travica.exe

Client Zaktualizowany / Błąd widnieje cały czas

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Oczywiście że tak, Nie przeoczył bym tak znaczącego kroku ;p Z twojego pytania mogę wywnioskować że nie posiadasz zbytnio możliwości mi pomóc :/ No nic możliwe ze wyjątkowo ja mam problem. Postaram się go rozgryźć we własnym zakresie. Jeżeli mi się uda zagram, Jeżeli nie cóż ;p W każdym bądz razie serwer wygląda sympatycznie ;)

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

MamFlow

Czyżby ten sam błąd który opisałem kilka postów wyżej ? ;p

@ Masz Team Viwer? To ci mogę pomóc tak

Przepraszam bardzo ale co to takiego ? :D

I dlaczego miał bym go potrzebować do waszego clienta skoro do kilku setek innych clientów które przeszły przez mój komputer nie potrzebowałem owego programiku / dodatku ? :D

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Oj to ja podziękuję za takie rozwiązanie ;p Późniejszym czasem zrobię sobie obejście / ew. serverinfo.py  do kamermoda. Aktualnie po próbach podpalenia jakich nauczyłem się przez 7lat gry client nie chce współpracować. :/ Tyle

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

pobrałem to co pisałeś .. ;D

a mi pisa tak... nie znaleziono d3dx9_26.dll a potem jak kliknę ok dodatkowo Cannot find d3d8.dll wtf?

Opublikowano

@MamFlow

Jeśli nie działa Ci klient. Pobierz to: [Ważne]

jak to pobierzesz to pamiętaj, że trzeba też zainstalować :DDDDDDD

Zaraz ci poradnik wkleje. Bo był już taki.

Wystarczy wykasować pewne pliki i klient Ci zadziała :)

Spróbujcie wykasować d3d9.dll d3d8.dll może wam pomóc, ale radze zainstalowac

sygna.png

Opublikowano

@MamFlow

Jeśli nie działa Ci klient. Pobierz to: [Ważne]

jak to pobierzesz to pamiętaj, że trzeba też zainstalować :DDDDDDD

Zaraz ci poradnik wkleje. Bo był już taki.

Wystarczy wykasować pewne pliki i klient Ci zadziała :)

Spróbujcie wykasować d3d9.dll d3d8.dll może wam pomóc, ale radze zainstalowac

jak wykasować ten d.... :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...