Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][Hardcore][1200slotów][KONKURSY][YouTuberzy] LvLHard.net - gra na poziomie! Musisz tu być!

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA z kolei mam cos takiego : internal exception java.lang.classcastexception : net.minecraft.client.hk cannot be cast to net.minecraft.t4 

nwm co to za bladno ;c

Opublikowano

oho, sesje padły... trochę poczekacie ;p ale życzę powodzenia ! ;3 

EDIT: SESJE DZIAŁAJO ;P xD

41099282381060526874.png

Opublikowano

eh cos niewypal troszeczke ;c 19:37 a ja nadal mam blad internal exception java.lang.classcastexception : net.minecraft.client.hk cannot be cast to net.minecraft.t4 

Opublikowano

eh cos niewypal troszeczke ;c 19:37 a ja nadal mam blad internal exception java.lang.classcastexception : net.minecraft.client.hk cannot be cast to net.minecraft.t4 

Dopiero wystartowało premium, no premium będzie miało bodajże rejestrację na stronie.

Opublikowano

nie da sie zarejestrowac no premium :C 

Not Found

The requested URL /nopremium.php was not found on this server.

Apache/2.2.22 (Debian) Server at lvlhard.net Port 80 jak wchodzi sie na non premium rejestracje 

Opublikowano

@UP Maszyny mogą być połączone ;P

Ale nieźle, nieźle nawiązać współpracę z Deltim, to przyznaje szacun ;P

Pokazał mu Google Analitycs i już ma serwer.

//topic: Świetnie, że znów rusza serwer MPCForum! Kto wykonał prezentację serwera? MGT?

Opublikowano

Kurwa co to ma być piszecie co chwilę, że zaraz wystartuję. Przekładacie co chwilę start, jest 21:37 i zero informacjii od was. Za godzinę napiszecie że serwer przekładacie na jutro. Jak już sie bierzecie za serwery to postarajcie się dopiąć na ostatni guzik i zanim mi tu jakiś pseudo gimbus napiszę, że nie wiem ile to pracy nad serwerem. To krótka informacja dla ciebie. Pierdol sie (Przepraszam za wyrażenia) Poniosło mnie . :)

9625174_4_25.png

Opublikowano

Zawiodłem się, czekaliśmy z forumową ekipą, a tu no premium za sms, wolne żarty, nie zagram.

Opublikowano

Na dany moment serwer laguje przy 60 graczach baardzo mocno :( Zablokowane /msg, gildie dopiero od niedzieli ... Na dany moment za dobrze to nie wygląda.

Opublikowano

Trochę to smutne... Czytając te posty... Ale cóż, nie przejmujcie się.

Soon Panie i Panowie, soon. :)

If you know, what I mean. :)

Opublikowano

Nie rozumiem po co startować z takim projektem jak się nie ma niczego przygotowanego ?

Strona ledwo co działa, serwer wgl nie działa.

Według mnie po prostu chcieliście to zrobić za szybko. 

No ale tak czy siak poczekam i ocenie.

P.S

Kierzek 4 dzień próbuje z tobą porozmawiać na ts ale ciągle afk jest ;-)

Opublikowano

no czekam czekam :) mam nadzieje ze juz teraz ogarniete bez lagow i bledow ^^ + za rejestracje za free jednak szkoda ze nie byol tego od poczatku ;c

PYTANIE : Czy ci z premium np co wczoraj zebrali trzcine i skore bd ja mieli dzis ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...