Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][Hardcore][1200slotów][KONKURSY][YouTuberzy] LvLHard.net - gra na poziomie! Musisz tu być!

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie.

Znam kierzka i na pewno będzie dopracowany w 100%.

Tak więc ziomeczki widzimy się jutro!

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Oczywiście musi być 2000 slotów na pokaz. Znając życie padnie po kilku miesiącach, a gracze jedynie stracą czas. Poza tym, może wziąłbyś się za MPC zamiast MC?

Opublikowano

Rozumiem że nie ma żadnych vipow/smsshopu ? :) Swoją drogą jest to 4 hardcore startujący jutro i 3 startujacy o 19 .. :) Będę raczej u was :) Czemu ? Bo widzę wspolprace z YT i nawet iDelti wam komentarza walnął :) A chodzi miedzyinnymi o ilosc graczy na serwerze :P jutro będę pod nickiem : czzzarek 

A i pytanie to jest no premium ?  to jest wazne pytanie :) Macie takze odemnie lajka na FB

@Edit bedzie tp w losowe miejsce ? I radze wygenerowac mapke dzisiaj jeszcze bo lagi poleca i wam wywali serwer

Opublikowano

Twórco tematu moglbys podac nam cos wiecej ? mianowicie border mapy , czy to premium czy nie ? bedzie tp w losowe miejsce ?

Opublikowano

W sumie to i tak mi się nudzi, więc może coś pogram. Jak lagów i no premium będzie to może zagoszczę ;d

Opublikowano

Prezka ładna, opis brzmi zachęcająco, wbiję i obczaję sobie :P

btw. kierzek robi zapowiedź, to się w niej ludzie spoza mc udzielają :P

Opublikowano

Bardzo fajny serwer się zapowiada, hardcore jaki lubię. Z tego co widać Pan Administrator bardzo angażuje się w tę pracę. Gorąco polecam i zachęcam do gry. Dawno takiego zajefajnego serwera nie było! :)

Opublikowano

Zmiana nastąpiła, bo pracuję jeszcze nad softem, który będzie wpuszczał graczy nopremium i postanowiłem przenieść się  na inny silnik na którym zrealizuję to znacznie szybciej, ale kosztem tego, że będzie on ramożerny, dlatego na tym silniku na którym ostatecznie będzie stał lvlhard nie bylibyśmy w stanie utrzymać 2000 graczy. W najlepszym wypadku byłyby cholerne lagi, a w najgorszym wyciek pamięci, stąd nastąpiła zmiana ilości slotów.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Epicka zapowiedź, epicki server. Na pewno zagram. LIKE!

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Zmiana nastąpiła, bo pracuję jeszcze nad softem, który będzie wpuszczał graczy nopremium i postanowiłem przenieść się  na inny silnik na którym zrealizuję to znacznie szybciej, ale kosztem tego, że będzie on ramożerny, dlatego na tym silniku na którym ostatecznie będzie stał lvlhard nie bylibyśmy w stanie utrzymać 2000 graczy. W najlepszym wypadku byłyby cholerne lagi, a w najgorszym wyciek pamięci, stąd nastąpiła zmiana ilości slotów.

spoko :) zreszta sadze ze to nawet lepiej ^^ Czekam <3

Opublikowano

Zapowiada się bardzo dobrze na pewno będę na starcie serwera.
Widzimy się na otwarciu!
PLeverstPL

Opublikowano

Nie był bym sobą gdybym nie zagrał :P Mam wrażenie, że ten serwer pobije skkf. Oprócz tego pewnie zbiorą się fejmy z MPC :P

Kto robi ze mną gildię :P? 

Kierzku pamiętaj, że to forum dla cheaterów :P

Opublikowano

Zobaczymy czy serwer nie padnie za 2-3 miesiące ;) ale wątpie,będe na starcie

Kacki ja moge :D 

LaYuPL

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Arcymistrz
Opublikowano

W końcu będzie jakieś zajęcie na ferie :).

Dobrze, że jest jakaś minimalna odskocznia od SVF do Hardcore, przejadło się. 

[ir]Jeśli potrzebowałbyś pomocy na serwerze odnośnie porządku na czacie to służę pomocą :D[/ir]

@2xdown

Dzięki xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...