Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogłoszenia klanów/Szukam klanu.

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Klan -GORILLAZ- poszukuje graczy w wieku 18+ (16+ ogarniętych po rozmowie na TS), którzy :

- Posiadają mikrofon i będą korzystać z TSa podczas gry
- Mają zapał do gry i poczucie humoru pillepalle.gif 
- Nie szukają problemów na siłę i raczej wolą pomagać, niż wszędzie pozostawiać po sobie oznaki buractwa

Oferujemy:
- Nieprzespane noce i łzy w oczach spowodowane nadmiernym śmiechem lol.gif 
- Treningi i porady dot. gry minigun.gif 
- Pokój zwierzeń na TSie ( o szczegóły promocji pytać xtie) beer.gif 

Adres IP TSa (Najszybsza droga do rekrutacji. Szukać Hawk, albo xtie.

xxx

Ps. Nie tolerujemy cheatów

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa Klanu: BraveTigers

Założyciel Klanu: Kakkaroto

Minimalny wiek: 16+ (wyjątki jeżeli pełen ogar)

Komunikator TS3 wymagany od każdego klanowicza

Wymogi: KD min. 0.8; LVL min. 16

Oferujemy: częste CW, treningi, wspólną grę, miłą atmosfere na ts

Wymagamy: przestrzegania regulaminu który ustaliliśmy w klanie, w miare możliwości częstego pobytu na ts oraz grze.

Coś o klanie: Klan powstał w sierpniu 2014r. więc jest stosunkowo nowy. Wkrótce powstanie strona klanu oraz rozpoczniemy grę w lidze ESL (jak to sie szybko stanie zależne jest wyłącznie od klanowiczy).

Filmik klanu: https://www.youtube.com/watch?v=GDNFQuLyPLc&feature=youtu.be

Zainteresowane osoby mogą złożyć bezpośrednie podania w grze (przy czym pamiętajcie o podaniu wieku) lub wejść do nas na TS

ip ts podam na pw

Opublikowano

Ej Ty ! ,Tak Ty,Poszukujesz Klanu !? Chcesz zobaczyć jak doświadczeni grają,pomocy w grze,nauczyć się czegoś ?

To zapraszam Cię do Klanu: Epidemia

Założyciele Klanu:

- Vonder

- Lumillion

Wymagania:

-TS3(ogarnięcie zachowania.)

-Działający mikrofon.

Kontakt:

W grze pisać do:

Vonder

Lumillion

IceLion

XxPomPaxX

xXPolskaDoBojuXx

IP TS'A:

ourspeak.pl

Vip9

Kanał:Rekrutacja[ON]

Opublikowano

PolishWings
Rekrutacja Otwarta !!!

PolishWings otwiera rekrtuacje do seckji S.K.I.L.L. SPECIAL FORCE 2 !!

Zapraszamy wszystkich graczy SF2 do PolishWings !!

Klan PolishWings istnieje na scenie SF2 od kilku miesięcy a już mamy na swoim koncie wiele wiele sukcesów i wysokie miejsca w Top tygodnia!

---------------------------------<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>----------------------------------

Wymagania:
<><><>
-TS3 + micro
-Kultura osobista
-Chęć współpracy
-Umiejętności na poziomie K/D 1.00+ 

Oferujemy:
<><><>
-Własny kanał TS3
-Miłą atmosferę 
-Wspólne CW, Treningi, Wyjazdy na Eventy
-Pomoc w grze.

Wzór Podania: 

<><><>
>Staż gry...

>K/D...

>Wiek ...

>Ulubiona broń...

>Ulubiona mapa...

>Ulubiony tryb gry...

---------------------------------<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>----------------------------------

Możemy się pochwalić tym, że PolishWings działa na wielu frontach między innymi Dota2, Leagu of Legends, Call Of Duty MW2/3, C.S GO 

PAMIĘTAJ RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ !!!! 

Podania proszę składać na PW. 

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Nazwa klanu: FAllen-God

Minimalny wiek: narazie bez ograniczen

Komunikator głosowy(jeśli tak,to jaki): ts3 preferowany 

Wymogi: komunikatywnosc wspolpraca a jezeli chodzi o kd to szybko da sie to wspolnie ogarnac

Inne informacje: Jezeli chcesz dolaczyc musisz przestrzegac zasad netykiety oraz nie robic problemow członka klanu

Opublikowano

Szukam ogarniętego klanu w SKILL Special Force 2. Niedawno od nowa zacząłem grę, ponieważ moje poprzednie konto dostało bana na baaaaardzo długi czas za własne WH. KD mam na poziomie 0,9 na swojej ulubionej broni K2 EOtech, którą mam na perma. Poza tym umiem grać cz700 oraz strzelać z niej prawie w biegu(kropka na ekranie). Na swoim obecnym koncie nie używam żadnego hacka i nie zamierzam używać. Mam bardzo niski lvl, bo to Starszy Kapral(15 albo 16lvl), ale szybko wbijam. Mam ts3 i potrafię grać w ciszy. Umiem grać na słuch na mapach Satelite, Hospital oraz Biolab, są to moje ulubione mapy. Mam 22 lata, więc nie chcę grać z 12-13 latkami. 

Opublikowano

post-1221263-0-84254800-1415371692.png

♣Witam Szukam chętnych osób do klanu -(BlueTigers)- .  Jest to nowy klan, ale zapewniam, że do 24.XII.2014 będzie herb :-)♣

♣Klan powstał po to by się dobrze bawić :). Posiadamy TS'3 więc jak jest CW można się komunikować ;-)♣

♣Aby dostać się do klanu należy spełniać podane niżej wymagania, chcemy by w klanie była miła atmosfera więc dlatego są wymagania♣

▬WYMAGANIA!

◘13LAT◘

sprawny mikrofon + ts3

K/D +1.1

AKTYWNY UDZIAŁ W CLAN WAR (CW)

więc info w grze podam lub na skype : kamil.tsp1

ZAPRASZAM :)

post-1221263-0-84254800-1415371692.png

Opublikowano

Hard Polish Clan

"HPC"

Witam poszukujemy osób do Klanu.

Co możemy Ci zaoferować ?

- Własny prywatny Team Speak 3

- Wspólne Treningi

- Wspólne klanówki na kilka Składów

- Możliwośc przyłączenia do grania na ESL

Czego od Ciebie wymagamy ? Nie wiele

To że masz małe KD to nie oznacza że nie chcemy Cię ponieważ u nas w Clanie prowadzimy szkółkę dla młodych z małym KD

Wieć jeśli chcesz a masz małe wyślij podanie a my Cię przyjmiemy.

Ogólnie przyjmujemy do Klanu od +1,0 KD

Wiek minimum 15 lat i kultura.

Nie chcemy młodzieży która obraża się o byle co i nie zna się na żartach.

Wejdź a nie pożałujesz u nas w klanie jest miła atmosfera i mili ludzie a jeśli Ci się nie spodoba to możesz wyjść

A i co najważniejsze że za kilka dni kupujemy znaczek i jeśli dojdziesz do klanu

będziesz mógł wysłać SS ze znaczkiem który byś chciał mieć w klanie będziemy robić głosowania.

Wpadłem na pomysł taki jak ! jest dużo klanów polskich bez znaczków i mają mało osób i praktycznie mało grają mają słabe rankingi a ja mam taki pomysł

żeby te wszystki klany połaczyć w jeden i to w nasz ? co w na to.

Każdy założyciel Klanu weźmę wszystkich grających ludzi ze sobą do nas a otrzyma w zamian rangę na TS3 oraz rangę na grze i prawa

nasz klan jest na bardzo dobrym miejscy w rankingu ogólnym jest na 300 miejscu w niecały miesiąc a w rankingu tygodniowym utrzymuję do 50 miejsca i mieliśmy zaszczyt być na 10 jak i również na 9 nie raz ;) może i mamy 25 osób w klanie ale wszyscy grają jeśli zastanawiasz się to dołącz do nas stworzymy kolejny polski Clan bez hacków czysta i przyjemna gra.

Nawet jeśli jesteś nowym graczem zapraszamy !!!!!!

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Szukam klanu:

Nick: -(PanNiebios)-

lvl: 23

K/D: 1,3+

Coś o sobie: mam na imię Kamil często wbijam na skilla :-). Mam ts3 i sprawny mikrofon.Nie jestem hackerem

Opublikowano

Poszukujesz klanu ? Chcesz zdobyć czegoś się nauczyć ? 

epi765d.gif  Dołącz do Epidemii (-(-( -.-)-)-)

I z nami zarażaj Skillem ludzi,a pokażemy kto tu rządzi.

Zarazaniesf0ac.gif

Co Wymagamy ? 

-regularną aktywność w grze(przynajmniej 4 razy w tygodniu)

-Posiadanie TS

-Znajomość z Grą(na poziomie minimalnym)

-Potrafienie utrzymania ciszy i spokoju na TS

ZNAK221e.gif

Kontakt:

Adres TS: xxx-ts3.pl

Zapraszamy na kanał rekrutacja.

Kontakt w Grze(Pisać jeżeli są dostępni):

Vonder

lllumilion

Sorkins

XxPomPaxX

(DK)Wyklety

IceLion

Na TS,Poke albo pisać na pw...

Opublikowano

LwyNocy Rekrutują!

Nazwa klanu: LwyNocy

Minimalny wiek: 14

Komunikator głosowy(jeśli tak,to jaki): tak, ts3 - mamy prywatny serwer

Wymogi:

K/D 1.000

LVL: Bez znacznia

ts3 i spawny mikrofon

Inne informacje:

Strona: LINK

LVL: Bez znaczenia

ts3: xxx.xxx.pl:11152

kanał: rekrutacja on

LwyNocy Rekrutują!

Nazwa klanu: LwyNocy

Minimalny wiek: 14

Komunikator głosowy(jeśli tak,to jaki): tak, ts3 - mamy prywatny serwer

Wymogi:

K/D 1.000

LVL: Bez znacznia

ts3 i spawny mikrofon

Inne informacje:

Strona: LINK

LVL: Bez znaczenia

ts3: xxx.xxx.pl:11152

kanał: rekrutacja on

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

-FanatiC-

ZAPRASZAMY W NASZE SZEREGI !

Wymagania naszego klanu :

wiek 13+

- czat głosowy team speak oraz sprawny mikrofon

- kd 1.00+

- kultura osobista 

Chcesz się świetnie bawić , wygrywać i pokazywać że jesteś najlepszy ? Co prawda my się dopiero rozwijamy ale napewno dzięki tobie staniemy wyżej, więc co ? Zapraszamy w nasze szeregi !!   :D  :D 

Chętni niech wyślą podania lub zkontaktują się z :

SzybQki

Oferujemy naszym graczom poziom najwyższej klasy i kultury !

-mnóstwo CW

-Treningi

-Super zabawa

-walki o nagrody takie jak V.I.P

SERDECZNIE ZAPRASZAM 

Opublikowano

KLAN ESL-PLAYER SKILL SPECIAL FORCE 2

POTRZEBUJEMY CONAJMIEJ 50 LUDZI DO KLANU

KLAN SIE NAZYWA ESL-PLAYER z DUZEJ LITERY

- Wspólne Treningi

To że masz małe KD to nie oznacza że nie chcemy Cię ponieważ u nas w Clanie prowadzimy cw nawet z młodymi z małym KD

Wiek minimum 13 lat i kultura.

Wejdź a nie pożałujesz u nas w klanie jest miła atmosfera i mili ludzie a jeśli Ci się nie spodoba to możesz wyjść

KLAN ESL-PLAYER SKILL SPECIAL FORCE 2

POTRZEBUJEMY CONAJMIEJ 50 LUDZI DO KLANU

KLAN SIE NAZYWA ESL-PLAYER z DUZEJ LITERY

- Wspólne Treningi

To że masz małe KD to nie oznacza że nie chcemy Cię ponieważ u nas w Clanie prowadzimy cw nawet z młodymi z małym KD

Wiek minimum 13 lat i kultura.

Opublikowano

Szukam klanu:

Nick: -----

Ranga: lvl 12

K/D: 1,8

Coś o sobie: Gram od bety, lvl niski bo nowe konto, miałem 3 konta z 54lvl ale wszystkie sprzedałem :>

sygna1.png

Opublikowano

Hard Polish Clan

"HPC"

- Team Speak 3

- Wspólne Treningi

To że masz małe KD to nie oznacza że nie chcemy Cię ponieważ u nas w Clanie prowadzimy szkółkę dla młodych z małym KD

Wiek minimum 15 lat i kultura.

Level: 41+

A i co najważniejsze że za kilka dni kupujemy znaczek i jeśli dojdziesz do klanu

będziesz mógł wysłać SS ze znaczkiem który byś chciał mieć w klanie będziemy robić głosowania.

Wpadłem na pomysł taki jak ! jest dużo klanów polskich bez znaczków i mają mało osób i praktycznie mało grają mają słabe rankingi a ja mam taki pomysł

żeby te wszystki klany połaczyć w jeden i to w nasz ? co w na to.

Każdy założyciel Klanu weźmę wszystkich grających ludzi ze sobą do nas a otrzyma w zamian rangę na TS3 oraz rangę na grze i prawa

nasz klan jest na bardzo dobrym miejscy w rankingu ogólnym jest na 300 miejscu w niecały miesiąc a w rankingu tygodniowym utrzymuję do 50 miejsca i mieliśmy zaszczyt być na 10 jak i również na 9 nie raz ;) może i mamy 40 osób w klanie ale wszyscy grają jeśli zastanawiasz się to dołącz do nas stworzymy kolejny polski Clan bez hacków czysta i przyjemna gra.

Aktualny Stan:

80 miejsce klanu w rankingu wszystkich klanów

Tygodniowe aktualnie 20 ale w tamtym tygodniu w pierwszej 10 :)

Jak na razie Brak znaczka ale to kwestia czasu.

Zapraszamy serdecznie !!!!!!!!!!

Nawet jeśli jesteś nowym graczem zapraszamy !!!!!!

235761444056892195480.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rekrutacja do klanu buXa' smile.png

Klan założon dnia 12.13.2014r z myślą o Polskich graczach.

Główną zasadą jest miła atmosfera na ts oraz cisza podczas cw smile.png

Wymagania:

-Wiek 15+

-Ts3

-Kd min. 1,100+

-Sprawne micro

-i najważniejsze SŁUCHAWKI

Oferujemy:

-Ciepłą i miłą atmosfere

-Treningi,cw

-Mecze w lidze ESL

-Pomoc w trudnych sprawach ^^

Na obecną chwile mamy 11 WINOW i 0 PORAŻEK !!

Więcej informacji udzieli:

MyR'beXi

Franczesko

-eG'nOs

REKRUTACJA: ON

"Jeśli chcesz stać się prawdziwym wojownikiem to dołącz do klanu buXa' !"

Opublikowano

Szukam klanu:

Nick:w00gizurek

Ranga:52lvl

K/D:1.5 

Coś o sobie:Nic dodać nic ująć :D kulturkę posiadam , kasy nie wpierdalam w grę i to tyle hahah :D 

+ <3

Opublikowano

SZUKAM KLANU 
nick w grze : Ratajski0vips
Ranga : 29 level
K/D : 1.2 kiedyś 3.2 lecz pożyczyłem konto i spadli mi (K/D sie kiedys odrobi)
Coś o sobie : Kultura jest Mikrofon jest i może kiedyś V.I.P 

Opublikowano

Klan EliteToySoldiers przyjmie ogarniętych, 4FUN'owych i aktywnych grajków

Na wstępie krótko o naszym klanie. Klan powstał 16 lutego 2010 roku w grze pod tytułem Combat Arms. Warto zauważyć, że funkcjonujemy nieprzerwanie od blisko 5 lat bez względu na zmiany zachodzące w naszej codzienności (szkoła, praca, dom). Dzisiejszy skład w S.K.I.L.L.'u tworzą częściowo weterani Combata, częściowo nowo poznani gracze. Grywamy najczęściej popołudniami, wieczorami i w weekendy ale nie "no-life'imy" codziennie po kilka/kilkanaście godzin gdyż jesteśmy normalnymi ludzikami mającymi normalne życie/pracę/szkołę i inne codzienne obowiązki. Gramy przede wszystkim "4FUN", dla odstresowania, odprężenia się, dla relaksu, mimo to w każdym meczu staramy się grać o zwycięstwo. Ponadto chcielibyśmy spróbować rywalizacji na nieco wyższym poziomie niż zwykle Clan Wars dlatego w planie mamy udział na ESL'u i/lub innych turniejach typu GO4S.K.I.L.L.

Co oferujemy:

- Klan o stabilnej pozycji, nie kilkudniowy i nie na kilka dni, gdyż funkcjonujemy (utrzymujemy ze sobą kontakt) od ponad 4 lat; nie mówimy tu tylko i wyłącznie o S.K.I.L.L.'u bo nie tylko wokół jednej gry świat się kręci; grywamy/grywaliśmy razem również w inne tytuły (np. LoL, WoT, Battlefield 3, Warface, serie FIFA)
- Miłą, koleżeńską atmosferę gdzie przede wszystkim liczy się dobra zabawa
- Kulturę grania: wzajemny szacunek do siebie, nie ma płaczu, wyzywania, obrażania się na siebie
- Poważnych graczy (głównie w wieku 20+), nie płaczące dzieci, wyzywające od "noobów", "hakerów" itp itd, graczy którzy skupiają się na graniu a nie kłótniach z przeciwnikiem
- Ogarniętych grajków
- Pomoc nowym, mniej doświadczonym graczom w samej rozgrywce jak i doborze sprzętu, broni itp

- Prywatny kanał na TeamSpeak'u

- Klanowy emblemat

Czego oczekujemy od Ciebie:

- Wiek minimum 17 lat !
- Jeśli chodzi o rozgrywkę PvP (Player vs Player) (mecze klanowe) K/D na poziomie 1.20 i więcej; kd ani ranga nie grają więc jeżeli uważasz, że jesteś wartościowym graczem i możesz wzmocnić nasz skład odezwij się do nas :-)
- Mikrofon + słuchawki i program TeamSpeak 3 nie jest wymagany ale zalecany do lepszej, bardziej komfortowej rozgrywki (przede wszystkim chodzi o wzajemne, szybkie info podczas wspólnej gry);

- żadnych dopalaczy, hacków itp. itd. !!
- kultura grania - bez lamentów, płaczu, wyzwisk od hakerów itp. (skupmy się na graniu);
- poczucie humoru i komunikatywność mile widziane ;-)

Zainteresowanych proszę o kontakt w grze poprzez dodanie mnie (GeishaMayCry) lub Managera klanu (FrikeR) do listy znajomych.

Ponadto można składać podania w grze lub skorzystać z niniejszego forum (wiadomość PW lub namiar na siebie w odpowiedzi na ten post). Gramy najczęściej w godz 20-23 (nasze umowne godziny na wspólne granie, treningi itp.). Niezależnie od formy kontaktu z nami/aplikowania do klanu, mile widziane kilka słów o sobie dotyczące stylu, preferencji grania a także stażu w grach typu FPS.

Zachęcamy również do odwiedzenia naszego klanowego forum: http://elitetoysoldiers.fora.pl/, z którego można dowiedzieć się kilku rzeczy na temat klanu (krótka historia, skąd się wzięła taka a nie inna nazwa a także coś niecoś o nas samych).

Dzięki za poświęcony czas i mam nadzieję do zobaczenia na wirtualnym polu walki ;-)

Pozdrawiam,

GeishaMayCry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...