Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogłoszenia klanów/Szukam klanu.

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NICK: AmpfieldKill

RANGA: AKTUALNIE SZEREGOWY ALE BIJE DALEJ :) (LVL 5 NA CHWILE OBECNĄ)

K/D: 1.0

COŚ O SOBIE:

W WIEKU SIEDMIU LAT PIERWSZY RAZ SIADŁEM DO STRZELANEK I BYŁ TO CS ZAPEWNE JAK U KAŻDEGO :)

POSIADAM TEAM SPEAK ALE JAK TRZEBA TO MOGE SOBIE POBRAĆ INNY JEŻELI JEST TAKA POTRZEBA

JESTEM KULTURALNY I NIE ZACHOWUJE SIĘ JAK DZIECIAK.

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NICK: AmpfieldKill

RANGA: AKTUALNIE SZEREGOWY ALE BIJE DALEJ :) (LVL 5 NA CHWILE OBECNĄ)

COŚ O SOBIE:

W WIEKU SIEDMIU LAT PIERWSZY RAZ SIADŁEM DO STRZELANEK I BYŁ TO CS ZAPEWNE JAK U KAŻDEGO :)

POSIADAM TEAM SPEAK ALE JAK TRZEBA TO MOGE SOBIE POBRAĆ INNY JEŻELI JEST TAKA POTRZEBA

JESTEM KULTURALNY I NIE ZACHOWUJE SIĘ JAK DZIECIAK.

zapraszam do -CrazyPatients-

Opublikowano

Witam!

Jako członek i Rekruter rodziny Ventrue pragnę poinformować i ogłosić iż wraz z Krukiem odbudowywujemy potęgę Ventrue! Jako klan z kultura i zasadami wymagamy:

- kulturę;

- przestrzeganie zasad;

- poczucie humoru;

- ukończony 18 rok życia (są wyjatki);

- team speak i sprawny mikrofon;

- ogarnięcia map;

Oferujemy:

- własny ts;

- poczucie humoru u członków klanu;

- hierarchię na ts'ie;

- pomoc w każdej kwestii;

I dużo więcej

Emotikon wink

Wystarczy odwiedzić ts'a, forum i filmiki przygotowane przede wszystkim przez Rav3n'a.

- Kodeks Ventrue: https://www.youtube.com/watch?v=OGceq7kz-w8

- Promo: https://www.youtube.com/channel/UChQ_xxQCBsMSSRVX9Eu9Q9A

- Forum: http://bmv-ts.pl/forum/

-Team Speak 3: bmv-ts.pl

W grze można pisać do Buziol83, kruk212, acan.

Pozdrawiam serdecznie, Buziol83 z Ventrue

KODEKS VENTRA ont]

pixi dixi

Opublikowano

Szukam klanu:

Nick: TOMASZs

Ranga: 16 

Coś o sobie: Jestem Tomasz, w strzelanki gram od bardzo dawna - gdzie instynkt nadal jest - a w Skill trenuję dalej, obecnie mam zamiar przejść do jakiegoś ogarniętego klanu który używa komunikatora głosowego.

Posiadam miły dla ucha głos, podkładam dubbingi do machinim oraz różne nagrania lektorskiego typu. 

Nie umiem śpiewać xD.

Jestem ogarnięty, nie nawidzę sztywniaków i rozwydrzonych dzieci, które mają problem z odróznieniem komunikacji w grze a gadaniu sobie o byle czym. (Krótkie treściwe zwięzłe podpowiedzi)

Jestem fanem Gothic'a xD a skill to moja dotychczas ulubiona strzelanka, bo cs go to sie przeradza w symulator śmingusa dyngusa i kolorowymi pistolecikami.

Posiadam mikrofon i potrzebne komunikatory głosowe, inne też mogę sobie założyć bez problemowo.

zu439g.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

=====

Nazwa klanu: eXc

Minimalny wiek: Nie zwracamy uwagę na wiek tylko jak grasz i jak sie zachowujesz.

Komunikator głosowy: TeamSpeak3 (TS3) !WYMAGANY!

Wymogi: Znajomość podstawowych map, sprawny mikrofon, aktywność,

Inne informacje: Oferujemy logo klanu, czeste CW, wlasny ts3,

Wszyscy, którzy chcą dołączyć do klanu, proszeni są o napisanie podania w grze, lub rozmowa na TS3.

======

Opublikowano

Szukam klanu:

Nick: NiLai

Ranga: Chorąży 38lv ( tak że rośnie)

K/D: 1.191 ( i rośnie)

Coś o sobie: Siemka, miałem bardzo długą przerwę od Skila jednak wróciłem do gry, na nowo powoli ogarniam wszystkie mapki jednak jeszcze dużo przedemną. Mam mikro ts3 itp, gram w BF3, BF4, CS;GO, CSS, i wiele innych FPS'ów, do skila powróciłem po ponad rocznej przerwie i chętnie pogram z jakimiś spoko ludzmi ;] gram wszystkim od AWP do SMG, z każdą bronią czuję się dobrze więc mogę być i snajperem i reiflerem.

\

Opublikowano

BRWZWqT.png

Nazwa klanu: Shot4FUN

Minimalny wiek: 13+

Komunikator głosowy(jeśli tak,to jaki): Niepotrzebny

Wymogi: Dobra znajomość map, jeśli gracz jest nieobeznany z zasadami gry jest odsyłany do działu: "AKADEMIA MŁODZIKA" na naszym forum.

Inne informacje: Klan ten jest poświęcony głównie Polakom. U nas nawet nowy gracz może otrzymać szanse. Posiadamy własne forum, gdzie możemy dyskutować na temat klanu. Klan jest tworzony z myślą "Od gracza dla graczy". Nieważne jaką masz rangę! Ważna jest umiejętność Twojej gry. :) Tak więc, do broni w klanie Shot4FUN.

­

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam Klanu 

Nick: sol7ys

Ranga: 21 lecz miałem poprzednie konto na którym przekroczyłem lvl 30

K/D: 1.1 (rośnie :D)

Coś o mnie: Nie mam co tu dużo mówić gram dla funu, ale jednak myślę że jestem dosyć dobrym graczem. Lubię grać też w inne fps np. CS. Łącznie we wszystkie części cs'a mam przegrane ponad 1000h więc myślę że się sprawię, ponieważ wiem trochę o team play'u :> Niestety jest jeden haczyk: Ostatnio zepsuł mi się mikrofon :/ mam ts więc mogę słuchać, a komunikować się przez czat. (Prawdopodobnie pod koniec czerwca odzyskam swój mikrofon) Mam nadzieję, że narastającym z dnia na dzień skillem zrekompensuję bark mikro :D

Z góry dzięki :p

Opublikowano

Nazwa Klanu: BraveTigers

Założyciel Klanu: Kakkaroto

Minimalny wiek: 16+ (wyjątki jeżeli pełen ogar)

Komunikator TS3 wymagany od każdego klanowicza

Wymogi: KD min. 0.8; LVL min. 16

Oferujemy: częste CW, treningi, wspólną grę, miłą atmosfere na ts

Wymagamy: przestrzegania regulaminu który ustaliliśmy w klanie, w miare możliwości częstego pobytu na ts oraz grze.

Coś o klanie: Klan powstał w sierpniu 2014r. więc już pewien czas istniejemy. Przez ostatnie 4 miesiące klan był zawieszony lecz po dluższych rozmowach z drugim z liderów podjelismy się reaktywowania zespołu.

Zapraszamy wszystkich nowych jak i starych graczy, będzie nam miło gościć każdego z was w naszym zespole.

Osobą które zdecydują się dołączyć dziękujemy za chęci i pomoc w dalszym rozwoju zespołu.

Gdybyscie  chcieli mozecie znalezc tez pare meczy naszego zespolu na YT wystarczy ze wpiszecie: "SKILL BraveTigers"

Zainteresowane osoby mogą złożyć bezpośrednie podania w grze (przy czym pamiętajcie o podaniu wieku) lub wejść do nas na TS

ip ts podam na pw

Opublikowano

Nazwa Klanu : WLPK

Minimalny wiek: Nie ważny jest wiek, liczą się umiejętności.

Komunikator głosowy: TeamSpeak3. Obowiązkowo

Wymogi: Napisałbym powyżej kd... Ale przecież Kd nie gra, Podstawą jest gra na słuch.

Inne informacje: Codzienne Cw , Własny TeamSpeak3

Klan powstał niedawno,  Logo klanu zostało niedawno zakupione,  Podanie proszę składać w grze. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam klanu:

Nick:Jelinski

Ranga:Szeregowy lv2

K/D:

Coś o sobie:Mam średnie doświadczenie w grach fps. Grałem np w: Battlefield 3/4,cs 1.6,itp.

• 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Nazwa Klanu: TeambEAST

Założyciel Klanu: rogskoks

Minimalny wiek: 18+

Komunikator TS3 wymagany od każdego klanowicza

WymogiKD min. 1.1

LVL : 35

Oferujemy: częste CW, aktywność, wspólną grę, miłą atmosferę na ts

Wymagam: przestrzegania regulaminu który ustaliliśmy w klanie, w miarę możliwości częstego pobytu na ts oraz grze.

Coś o klanie: Można powiedzieć, ze Klan, albo raczej "Team" trzyma się od 2014 roku do dnia dzisiejszego. Wszystkim się ja zajmuje. A jak to powstało? Na początku była to moja inicjatywa, aby stworzyć Klanik w CS:GO, ale przez te lata przerosło to moje wyobrażenia i w dniu dzisiejszym wkraczam do SKILL-a. Klan ma ciekawą Historię, ale opowiadanie mi tego zajęło by mi dobre 2 Strony w Wordzie :) Mamy swoje wartości i w jakimś stopniu trzeba je przestrzegać ^^

Zainteresowane osoby mogą złożyć bezpośrednie podania w grze (przy czym pamiętajcie o podaniu wieku)

ip ts podam na pw

~rogskoks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...