Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterial.pl [Easy/Medium]

eleshar

Opinia !  

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniesz serwer w skali od 1-10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podkrecony licznik na stronie, graczy ubyla MASA, zostala doslownie garstka, administracja olewa..

JUZ nie warto.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Niedługo mają zostac dodane nowe Dungeony, nowe eq. 
Graczy jest około 300/400 w weekend może z 500. Licznik podkręcony pokazuje z 600/800

Ale warto zagrać, naprawde dobry serwer a ironicznego nie słuchać, bo to pała.. :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Niedługo mają zostac dodane nowe Dungeony, nowe eq. 

Graczy jest około 300/400 w weekend może z 500. Licznik podkręcony pokazuje z 600/800

Ale warto zagrać, naprawde dobry serwer a ironicznego nie słuchać, bo to pała.. :)

Znamy sie? o.O

Ale taka jest prawda. 300/400 ? Chyba w sumie przez caly dzien :O Prawda taka ze zostaly an sevie 2 liczace sie gildie + paru graczy. 100-200 online to MAX (wystarczy wejsc i zobaczyc...)

3 marca byla informacja ze w przeciagu tygodnia zostana dodane w/w dungi i nowe eq. Tak wiec tydzien minal, odzewu nie ma. Admin wchodzi na forum raz na 2 tygodnie, a dalej nie robi nic.

Jak na forum napisalem swoja opinie na temat severa, ktora nie byla przychylna dla niego, dostalem PERMA na forum... Od moda "Aj", wiec jak widac cala administracja jest zalosna.

NIE POLECAM

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Znamy sie? o.O

Ale taka jest prawda. 300/400 ? Chyba w sumie przez caly dzien :O Prawda taka ze zostaly an sevie 2 liczace sie gildie + paru graczy. 100-200 online to MAX (wystarczy wejsc i zobaczyc...)

3 marca byla informacja ze w przeciagu tygodnia zostana dodane w/w dungi i nowe eq. Tak wiec tydzien minal, odzewu nie ma. Admin wchodzi na forum raz na 2 tygodnie, a dalej nie robi nic.

Jak na forum napisalem swoja opinie na temat severa, ktora nie byla przychylna dla niego, dostalem PERMA na forum... Od moda "Aj", wiec jak widac cala administracja jest zalosna.

NIE POLECAM

Znamy sie? o.O

NIE POLECAM

Skoro dostales perma, to widocznie zasłużyleś. Przez takich jak Ty, na pewno ludzi nie przybędzie...

Z Tą Pałą, to tylko tak napisałem, xD Jakie są te 2 gildie liczace sie?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

DS i Jezyki ^_^
Przynajmniej tak bylo jak jeszcze wbijalem... HTBG odeszlo, Invade odeszlo, a te gildie robily 'szum' na servie.

Przez takie gadanie ludzi nie przybedzie no i dobrze, bo nie ma do czego przybywac. Jest masa lepszych seroweow?

Zasluzylem? Nazwalem server "gownianym" i stwierdzilem ze patryk nic nie robi. Serio, uwazasz ze to jest powod do dostania PERMA na forum? Ja rozumiem gdybym dostal za to punkty, czy bana na dzien, dwa, no max trzy, ale perma? Prosze Cie. Gorzej niz w Korei...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

DS i Jezyki ^_^

Przynajmniej tak bylo jak jeszcze wbijalem... HTBG odeszlo, Invade odeszlo, a te gildie robily 'szum' na servie.

Przez takie gadanie ludzi nie przybedzie no i dobrze, bo nie ma do czego przybywac. Jest masa lepszych seroweow?

Zasluzylem? Nazwalem server "gownianym" i stwierdzilem ze patryk nic nie robi. Serio, uwazasz ze to jest powod do dostania PERMA na forum? Ja rozumiem gdybym dostal za to punkty, czy bana na dzien, dwa, no max trzy, ale perma? Prosze Cie. Gorzej niz w Korei...

Z tego co wiem, DarkShadow wygralo z Invade jeszcze za czasów gdy mieli ekipe. ;p

Dzieje sie teraz duzo na serwie. co dziennie jakies eventy OX/ itd nowi GM aktualizacje nowe eq dodaja. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z tego co wiem, DarkShadow wygralo z Invade jeszcze za czasów gdy mieli ekipe. ;p

Dzieje sie teraz duzo na serwie. co dziennie jakies eventy OX/ itd nowi GM aktualizacje nowe eq dodaja. 

Nie wygrali :) I z nami tez ciagle dostawali w kazdej zadymie, a uwierz ze bylo ich sporo od pustyni po mape 120.. Zawsze plakali ze nas niby wiecej, a prawda taka ze w DS bylo 3 ogarnietych graczy. Jakies slabe info masz ^_^

Tak, z 5-dniowym opoznieniem dodali TYLKO nowy set broni / zbroi / helmu. To przez 2 dni pochodzi sie na NK i pieklo i eq gotowe. I znowu nuda. Nawet nie wracam.

A licznik podkrecony pewnie o 200 albo 300% :x 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Licznik ostro podkręcony, w Chunjo 3 osoby... Nie polecam.

Opublikowano

Nie wygrali :) I z nami tez ciagle dostawali w kazdej zadymie, a uwierz ze bylo ich sporo od pustyni po mape 120.. Zawsze plakali ze nas niby wiecej, a prawda taka ze w DS bylo 3 ogarnietych graczy. Jakies slabe info masz ^_^

Tak, z 5-dniowym opoznieniem dodali TYLKO nowy set broni / zbroi / helmu. To przez 2 dni pochodzi sie na NK i pieklo i eq gotowe. I znowu nuda. Nawet nie wracam.

A licznik podkrecony pewnie o 200 albo 300% :x 

Nie wygrali.? A to co to ? 

to chyba Ty masz bardzo slabe info ;p

2 dni nowe eq ? No chyba nie.. Zrobilem 17 NK i z tego mialem ulepszaczy na przeksztalcenie jednej broni, co i tak nie wyszlo bo jest 50% szans na ulepszenie. Kazdego od 1 do + 9 itemu. 

Lepiej sie juz tu nie wypowiadaj bo siejesz glupoty a malo wiesz. ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie wygrali.? A to co to ? 

to chyba Ty masz bardzo slabe info ;p

2 dni nowe eq ? No chyba nie.. Zrobilem 17 NK i z tego mialem ulepszaczy na przeksztalcenie jednej broni, co i tak nie wyszlo bo jest 50% szans na ulepszenie. Kazdego od 1 do + 9 itemu. 

Lepiej sie juz tu nie wypowiadaj bo siejesz glupoty a malo wiesz. ;)

No coz, nie widzialem tego filmiku, zwracam honor :)

Malo wiem? Jedno NK robilismy 5min, czyli w 1,5h uzbierales ulepek na jedna bron... I wez mi tu mow ze niby nie 2 dni :)

A licznik ejst masakrycznie podkrecony, teraz jest 680 online NIBY, beka :)

W ciagu dalszym nie polecam.

A wypowiadac sie moge, nie zabronisz mi, a glupot nie sieje.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No coz, nie widzialem tego filmiku, zwracam honor :)

Malo wiem? Jedno NK robilismy 5min, czyli w 1,5h uzbierales ulepek na jedna bron... I wez mi tu mow ze niby nie 2 dni :)

A licznik ejst masakrycznie podkrecony, teraz jest 680 online NIBY, beka :)

W ciagu dalszym nie polecam.

A wypowiadac sie moge, nie zabronisz mi, a glupot nie sieje.

1 NK w 5 minut ;d ? Chyba robiliscie je w 5.. I podziel teraz na 5 ulepki.

Jedna osoba ogarniająca Niebiańską robi je w 15 minut. 

Serwer ruszyl do przodu, codziennie lub co 2 dni jest OX/Zuo.

Dodano nowe ulepki i jest naprawde ciekawie :)

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Krótka przerwa, prace na serwerowni. Informacja z Fanpag

Krótka , czyli dziś bedzie online ?? czy nie bardzo , bo z tego co mi wiadomo to chyba juz od 10 off ??

legiax.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...