Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterial.pl [Easy/Medium]

eleshar

Opinia !  

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniesz serwer w skali od 1-10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i skąd wziąć  ebony ? 

ebonki ze którejś ze skrzynek od biologa

ps. nie zawsze lootną.

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słyszałem pogłoski że nie dropi eq na 54lvl i bronie na 75lvl i jako nowy gracz wielki minus dla serwera .

Wydawał się dobry ale jakieś głupie problemy są i ciężko zacząć bez eq można kupić ale drogie .

Opublikowano

prezka nie pełna w zdaniu.
Nieznany teleport można kupić od innych graczy albo dropnąć ale gdzie dropi to?
Chodzi o mape +90 poziom.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

prezka nie pełna w zdaniu.

Nieznany teleport można kupić od innych graczy albo dropnąć ale gdzie dropi to?

Chodzi o mape +90 poziom.

z metinów w grocie np.

Opublikowano

Nieznany teleport dropi ogólnie z groty, oraz metków.

Bronie 75lvl ziny lub metiny 95+.

Co do 6/7 leci z każdego bosa w dungu. ( np. z władców w niebiańskiej, z lucyfera w piekle )*

* pisze to co wiem na 100% z czego mi poleciało. :)

Co do biżuterii na 54lvl, gówno prawda normalnie leci. Na 130lvl'u nawet dropiłam buty ognistego, bo potrzebowałam dodatkowe.

Wierzchowce (a w szczególności te najlepsze lecą ze smoka w niebiańskiej, z każdego smoczka dodatkowo leci szkatka, a z niej fryzury oraz kostiumy. :)

Więc WSZYSTKO co jest w IS'ie da się zdobyć w grze.

Jedynym minusem jest to, że przepustka na mapkę 210lvl oraz na Kraine metinów oraz z dwoma ulepszaczami.

Akurat te itemy lecą słabo, ale w końcu trzeba się troszkę postarać, żeby coś osiągnąć. Nie lubię łatwizn.

Lvl wbija się łatwo i przyjemnie. Oczywiście nie osiagniesz wszystkiego w jeden dzień. Raty są dodawane praktycznie na każdy weekend, ew. czasem na parę godzin w tygodniu.

Server jest jednym z najlepszych na jakichkolwiek grałam. Rzadko spotykam takie privy, gdzie gram więcej niż miesiąc.

Jest kilka niedociągnięć, ale można sobie z nimi poradzić. Mam nadzieję, że w przyszłości Administracja wykluczy je całkowicie z gry.

To by było chyba na tyle.

GORĄCO ZAPRASZAM :3

Opublikowano

Milo mi czytać dobrych opinii. 

Teraz byłem nie aktywny postanowilem zrobic sobei dwa dni przerwy w dzisiejszym update :

-Mozliwosc wkladania kd do HWONG II

-Dodanie znacznie lepszego dropu biżuterii, butów etc.

Zapraszam bo warto :)

Opublikowano

2xUp

Drop eq na 54lvl coś mi się wierzyć nie chce wczoraj zacząłem grać wbiłem 78lvl w v2 i drop jedynie szkatułek z wspomagaczami i ulepszaczami a o broni na 75lvl nie mówię mało kto sprzedaje a jak już ktoś sprzedaję to drogo . Jeśli update naprawi drop ów rzeczy pogram dłużej a tak to odłożyłem ten serwer na bok .

Opublikowano

Harry090 truty dropią i to dużo jak byłem na mapie z metinami to je wynosiłem hurtem bo już miejsca nie miałem tak samo jak i pd i rękawice złodzieja teraz mi zalegają w dt bo mi się ich nie chce wystawiać. Ktoś się pytał z czego lecą przepustke na piekło Dropią z RIPERA w dt.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

bronie na 75 dropia z bosa na mapce od 90 teleport jest w m1 a przepustka leci z metkow w grocie dosyc czesto i z magicznych skrzyn z bosa dropi szkata a zniej losowa bron na 75 osobiscie nie widzialem od 2 dni aby ktos sprzedawal trute bronie sa tanie ale ciezko dostac ubilem z 30 metkow 105 do 125 na mapce od 90 i w grocie i zadna bron jedynie ulepki bronie 65 i zlodziej polecial . Co do bizu nigdy mi nie droplo tylko jak robilem biologa mialem te 30 szkate po 5 od biologa to z tego mialem 2 branse z lez .

Serwer jak narazie kozacki ale zauwazylem ze lagi wystepuja czasami (da sie przezyc) ale co do error c++ to nie mam cierpliwosci po godzienie 15 w jino ch1 to  wywala co 30sekund doslownie albo wylacza klienta . To tyle mam nadzieje ze cos z tym zrobia bo dosyc czesty klopot c++ a sposb z forum nie pomogl

5sc6.jpg

Opublikowano

Nie polecam zbytnio serwera. Tak się napracowali że hoho mapa na 90 poziom to taka dragedia z TXT a kordy metiną to już nie wspomnę jakie dali takie że nie da rady ich zniszczyć bo się nie dostanie człowiek tam, a  gdzie dało by radę pójść to jest cień na ziemi i dupa to tak samo jak bym chciał wejść na górę i się nie da.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

bronie na 75 dropia z bosa na mapce od 90 teleport jest w m1 a przepustka leci z metkow w grocie dosyc czesto i z magicznych skrzyn z bosa dropi szkata a zniej losowa bron na 75 osobiscie nie widzialem od 2 dni aby ktos sprzedawal trute bronie sa tanie ale ciezko dostac ubilem z 30 metkow 105 do 125 na mapce od 90 i w grocie i zadna bron jedynie ulepki bronie 65 i zlodziej polecial . Co do bizu nigdy mi nie droplo tylko jak robilem biologa mialem te 30 szkate po 5 od biologa to z tego mialem 2 branse z lez .

Serwer jak narazie kozacki ale zauwazylem ze lagi wystepuja czasami (da sie przezyc) ale co do error c++ to nie mam cierpliwosci po godzienie 15 w jino ch1 to  wywala co 30sekund doslownie albo wylacza klienta . To tyle mam nadzieje ze cos z tym zrobia bo dosyc czesty klopot c++ a sposb z forum nie pomogl

Zainstaluj microsoft C++.

Co do serwera, wbiłem 161 LVL na lajcie, z książkami trochę gorzej jest i to jest minus serwera, da się grać i polecam! ;)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

\Ło matko, bardzo ciezko czyta sie Twoja wypowiedz, skocz na jakies dodatkowe lekcje z j.polskiego :O

Server przyjemny, gra sie w miare dobrze. Duzym minusem jest wlasnie dotychczasowy drop bizu / butow... Bo na 130lvlu dalej latam w butach na 1 lvl i w masce na 21 ^_^ Jest tez pare bugow, tak ajk kolega wyzej wspomnial, z mapkami.. Tekstury sa niedopasowane do wystepowania mobow, metkow - ogolnie do poruszania sie po mapie. Niestety ^_^ Moby bez nazw, ktorym sie zacinaja animacje, tez tu sa normalka. Mozna bylo dac jakies lepsze teksturki potworow, bo niedkiedy az ciezko sie je bije.

Lvle, eq - raczej nie problem. Jest pare sposobow na szybkie wydropienie ulepszaczy :D

Takze mimo bledow, polecam, bo gra sie dobrze :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wczytują mi się tekstury tzn.Nie widze tego mostu na którym się respimy stoje w wodzie i nie mogę się ruszyć nie widze też postaci w ekranie wyboru postaci,pomocy!

Opublikowano

A mi nie działa. Bład podczas..... a jak włączam patcher to wyskakuje błąd połączenia z serwerem patchowania

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Mam takie pytanie

Jaki mental w pvp ?

Jaki healler w pvp ?

Jak narazie jak grałem to mental 175 lvl, Archer 135 lvl i 2x WP 150 lvl i powiem, że archerem w pvp ladnie mozna sie pobawic, mental nawet lecz nie jest za dobry co do heala nie wiem

Opublikowano

Mam jeszcze takie jedno pytanie

Czy np Smok w pvp hitami jest dobry, dużo szyje ?

I jak z pvp healler :x

I czy bs jest w cliencie, bo nie chce mi sie mixowac tego eq ręcznie..

Opublikowano

smok jest b.dobry w pvp tylko trzeba umiec grac i zrobic eq :):)

bs jest legalny ale nie ma go w cliencie

pozdro elo najlepszy easy jak na ta chwile 

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

pobiore zobacze.

ile ludzi gra

Czasem nawet 500-600 osób

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Powiem tak, sama gram smokiem i pvp ładnie mi idzie. Z klapsa walę po 25k :D

Skille czasem gorzej. ;) Healera NIE POLECAM. Chciałam się zmienić, to po zobaczeniu OGROMNEGO DMG, od razu wróciłam na smoka :)

Opublikowano

stronka off ? ^.^

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Metki w av2 w scianie -.-!!

Jak dropum i eq na 54 zalosnie!-.-!

Pomniejszony drop broni 75

Zmieniacie drop broni po jakims czasie-.-? To nie fair-.-!

Gdxie tu mozna dropnac ta bron na 75..

Opublikowano

Im dluzej gram, tym wiecej minusow znajduje, podczas gdy plusow jest z kazda chwila coraz mniej.. Niefajnie.

Opisze o co mi chodzi:

+ szybki, przyjemny exp do 150 lvla (duze spoty, szybko sie respia)

+ Gra w miare duzo osob, jest z kim pogadac i z kim sie pobic :)

+ 100% na ulepszenie, 100% na kd - nie ma meczarni, ale za to znowu z ulepkami jest wiekszy problem - wszystko sie fajnie wyrownuje

+ sa niby tam jakies "eventy" (tyle ze gm ich zabardzo robic nie potrafi :D )

+ biolog ladnie rozwiniety

No i teraz ta gorsza czesc, minusty:

- mapa 150 -> tragedia. Male spoty, wolny resp, mala mapa, duzo ludzi. Zeby efektywnie expic trzeba latac na conajmniej 3 spoty, co jest nudne i wkurzajace...

- administracja ma ostanimi czasy troche wyje*ane na server (a przynajmniej odkad ja tu gram).. Na forum jest masa propozycji, udoskonalen, czy nawet znalezionych bugow - ale checi do poprawy nie ma. Technika od paru dni wgl an forum nie bylo. GM wczoraj stwierdzil ze jest gmem a nie technikiem wiec nie bedzie naprawial.. ale chyba moglby ze swoim technikiem porozmawiac? :O smiech.

- brak dropu - zarowno z metkow, jak i z mobow (glownie chodzi o v2 i ziny, czyli brak dropu bizuterii, butow, broni 75. Na 155lvlu latam w butach na 1 lvl bo nie idzie ani dropnac ani gdziekolwiek dostac butow ptaka co by je sobie przerobic. Podobnie z ebo (a na ninjy nie bede latal przeciez w kolcach z intem.. swoja droga ninja lekko pominieta, bo kolcow ze zreka NIE MA)

- zbugowane i bezsensowne dungeony. Nie da sie na nich grac, bo albo wywwala, albo czarny ekran.. I wprowadzila to aktualizacja z 7.02. Ona zbugowala dungi. Do tej pory zero reakcji, naprawy nie ma. A i tak slyszalem opinie ze nie warto na nei chodzi bo gowno dropi - lepiej siedziec w v2 / mapa 120 i dropic szkaty z ulepkami. Troche to chore ^_^

- zbugowana mapa 210. Ludzie sie skarza ze sie tam expic nie da, a przepustka kosztuje az 500sm. Nie wiem czy zostalo to naprawione, bo rzekomo wczoraj mialo byc... ale jak jest to niestety nie wiem.

- 11.02 napisano W TEJ PREZENTACJI ze zostal naprawiony drop itemkow oraz wkladanie kd do hwanga II. Co do hwanga - nie wiem. Drop itemow naprawiony nie zostal. Przez ok 1,5h w v2 na lapce nei droplem ani jednej pary bizu / butow / tarczy - czegokolwiek. Osoby z mojej gildii podobnie. Wiec nie sadze ze mamy "pecha"... :)

- Bronie 75 na ta chwile dropia tylko ze szkat bossow z mapy 90.. Bo anwet z ripa nie ma dropu.

To tylko te "powazniejsze" bledy, bo malych jest jeszcze caaaaaaala masa. Jak administracja sie nie ogarnie to nie sadze zeby ten server pociagnal dlugo. Pozdrawiam :)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...