Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterial.pl [Easy/Medium]

eleshar

Opinia !  

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniesz serwer w skali od 1-10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zero zainteresowania ze strony administratora, wiele rzeczy od początku serwera pobugowanych i mimo tego, że było wiele tematów na temat bugów admin to zlewa i może 1/2 razy był na forum, całą prawda...

Opublikowano

Był by ktos tak dobry i wysłał mi plik files1.epk bo nie widze postaci plik uszkodzony ;x

Dam +/-

mr76n6.png
Opublikowano

polecam serwer poki stoi :) zartuje jest stabilny i kozacki ale mmogloby byc wiecej graczy aktualnie jest z 500 jest duzo osob w miastach i mapkach ale przydalby sie lepszy handel bo sam boja nie wymixuje perf bonow a nie ma od kogo kupic a bony maksymalne sa

5sc6.jpg

Opublikowano

zero zainteresowania ze strony administratora, wiele rzeczy od początku serwera pobugowanych i mimo tego, że było wiele tematów na temat bugów admin to zlewa i może 1/2 razy był na forum, całą prawda...

skończ.. faktycznie zaniedbalem serwer na parę dni , sprawy prywatne jednak po ulozeniu wszystkiego w 2 dni bugi zostały naprawione . jes juz wporządku, a to że nie wchodze na forum nie znaczy że nie mam ludzi którzy przekazuja mi info .

Opublikowano

Dużo osób tu gra? Bo na stronie licznika nie ma.

Coś koło 500

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

gadalem ostatnio z gm-em i na liczniku bylo 650 osob w dzien tygodnia ok godziny 18 a w weekend 700/800 wiec duzo osob ;DD

server jest stabilny nie ma cofek gra sie swietnie

polecam i zapraszam 

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Weź ogarnij... zwiększ exp bo mamy expić na 120 do 150 na mapie 120 ? serio? naprawde? nie zartuj zajmie to z 4dni..

O Boze, jak Ty sobie na mapie 120 nie radzisz z wbiciem 150 to nie graj w metina...

120-150 wbijalem w sumie moze 3h bez rat! z ratami i pd zajmie Ci to godzine... moze 1,5...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jeśli wy sobie nie radzicie z wbiciem 150lvl'a to ja pozdrawiam bardzo z wbicie 240. c;

Ludzie wbijali max lvl na mapce od 180! :> Pomyśl jak tam potem lvl leciał. 

" Dauengony to lipa jak nic. Maly drop np z lucyfera. 
Pieczeci nie daja bonusow. Sprawdzalem porownywalem. "

Ze smoka np. jest poprawiony drop. c;

ZAWSZE leci n. konik, + inna pieczątka i inne tam szkatki, ulepki.

Co do pieczęci. Nie wiem co robisz, że nie dają bonusów. Serio..

Przecież można zauważyć po wzroście pż, czy dmg z hitów. ALE OK NIE DZIAŁA. (haha c;)

Opublikowano

Serwer kpina, dodania 6.7 tylko w is jeśli tak dalej chcesz sie bawic to baw sie sam ;>

6/7 bon leci z dungeonów np. jak niebiańska kraina z bossów.

Można mieć all eq 6/7b nie wydając ani złotówki na IS bo sam mam je i jestem w topce(1).

Serwer ciekawy ale po jakimś czasie się nudzi,jak każdy serwer.

A co do tych pieczęci to działają normalnie,nie wiem kto takie bzdury pisze że nie dają bonusów.

PS.Znalazłem dwa minusy mianowicie brak metinów 180+ na mapie "kraina metinów" oraz respią się one w ścianach i tam gdzie nie można dojść.

A wracając do metków 180+ to mając 200+ nic nie leci z tych metków więc osoby mające duży lvl są poszkodowane gdyż nie mogą tam nic nadropić.

To chyba na tyle.

Pomocnik
Opublikowano

Serwer polecam w 100% bardzo dobrze się gra. Super współpraca z Administracją. Masa pozytywnych osób w tym momencie chyba najlepszy easy na rynku !

Pozdrawiam gildie TeczoweMisie ;)

!! Zbieram Minusy !!

Opublikowano

Ile ludzie online? W którym królestwie najwięcej?

Nawet 600-700.

Chyba jak na każdym serwie xDJINNOOOOOOOOOOOOO

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

600? chyba śnisz jak 300 gra to będzie dobrze m1 chunjo puste shinsho puste Jinno tylko troche noobków jest ;) serw dobry lecz exp do dupy i dropić na 150 nie ma gdzie :3. Bo te ulepy co lecą z szkatek to milion ich trzeba żeby eq zrobić.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

600? chyba śnisz jak 300 gra to będzie dobrze m1 chunjo puste shinsho puste Jinno tylko troche noobków jest ;) serw dobry lecz exp do dupy i dropić na 150 nie ma gdzie :3. Bo te ulepy co lecą z szkatek to milion ich trzeba żeby eq zrobić.

Dokładnie. ;)

Serwer dobry, lecz po paru dniach gry się nudzi i nie ma co robić.

Opublikowano

Serwer kpina, dodania 6.7 tylko w is jeśli tak dalej chcesz sie bawic to baw sie sam ;>

W is? :O

Dropia. I to nie tylko z bossow... Bo i z MOBOW na mapie 210 :) Rzadko, bo rzadko, ale expiac tam od 213 do 240 wybonowalem wiekszosc eq (nie liczac tarcz), wiec raczej nie problem. Za jeden wypad na Niebianska Kraine mialem przecietnie 1-2 dodania 6/7, wiec tez tragedii nie ma. Szybko idzie wybonowac, a zmianki u handlarza, wiec to juz nie problem.

Co do liczby graczy - jest wiecej niz 300.. to ze nikogo nei ma w shinsoo i chunjo m1 - a na jakim servie tam masz mase ludzi? :D Natomiast polecam sie przejsc po spotach na mapach 120 / 150.. Masa ludzi expi, dropi itd. Zadymy jest z kim robic. Mysle ze te 500 lekko gra :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dropia. I to nie tylko z bossow... Bo i z MOBOW na mapie 210 :) Rzadko, bo rzadko, ale expiac tam od 213 do 240 wybonowalem wiekszosc eq (nie liczac tarcz), wiec raczej nie problem. Za jeden wypad na Niebianska Kraine mialem przecietnie 1-2 dodania 6/7, wiec tez tragedii nie ma. Szybko idzie wybonowac, a zmianki u handlarza, wiec to juz nie problem.

Co do liczby graczy - jest wiecej niz 300.. to ze nikogo nei ma w shinsoo i chunjo m1 - a na jakim servie tam masz mase ludzi? :D Natomiast polecam sie przejsc po spotach na mapach 120 / 150.. Masa ludzi expi, dropi itd. Zadymy jest z kim robic. Mysle ze te 500 lekko gra .

500 napewno nie gra , moze ze 300.

Serwer jest nie dopracowany w szczegolnosci i dlatego go nie polecam , gralem chwile ale nudny,cofanie biologa,monotonne dropienie ulepkow , brak dropu ulepkow z metkow itp.

Opublikowano

Co do liczby graczy - jest wiecej niz 300.. to ze nikogo nei ma w shinsoo i chunjo m1 - a na jakim servie tam masz mase ludzi? :D Natomiast polecam sie przejsc po spotach na mapach 120 / 150.. Masa ludzi expi, dropi itd. Zadymy jest z kim robic. Mysle ze te 500 lekko gra :)

zara bedzie placz ze przepustka tez z IS :(

Jak ktoś chce pvp to zapraszam pisać do Monic  <3  <3  <3

Opublikowano

Polecam, przyjemnie się gra, sporo ludzi, przeważają ludzie z którymi da się pogadać ;)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...