Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterial.pl [Easy/Medium]

eleshar

Opinia !  

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniesz serwer w skali od 1-10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać od nowa?

Trudno o ulepszacze?

I oczywiście jaka atmosfera panuje na serwerze,czy administracja interesuję się graczami i serwerem.

Można osiągnąć coś nie wydając nic w IS,chodzi mi tutaj głównie o ulepszacze czy można zdobyć wszystkie bez jakichkolwiek wydatków pieniężnych(wiadomo że z IS łatwiej ale czy jest duża przewaga wydających w IS a tych którzy nie wydaja)

chwilowo np mamy problem z isem, lecz bez problemu kazdej osobie ktora stracila pomogliśmy. ja grając na paru serwerach gdy stracilem monety uslyszalem " nie mam czasu " lub "to nie nasza wina " ;)

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer całkiem w porządku, częste update, poprawiajace gre, łatwo się gra, tylko admin mnie nie kocha. ;c 

Zapraszam, Avero

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up tak oplaca sie 

ulepki latwo dropia 

wszystko co jest w is da sie zdobyc w grze ;]]] 

administracja pomocna 

pozdro ;]] zapraszam wszystkich 

z książkami mędrca trochę gorzej, bo przez całą swoją grę wydropiłem około 150, a mam lvl 160:v

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Ten screen to chyba znowu po " WSZYSCY CH1 JINNO" jak będzie dużo osób dam raty i to na początku serwera.

Teraz mało gra graczy , co do serwera nie mam złego zdania ale zbyt bardzo robiony pod Youtuberów i ich gildie -straszne faworyzowanie ich : D

A i tak byli słabi

Opublikowano

Ten screen to chyba znowu po " WSZYSCY CH1 JINNO" jak będzie dużo osób dam raty i to na początku serwera.

Teraz mało gra graczy , co do serwera nie mam złego zdania ale zbyt bardzo robiony pod Youtuberów i ich gildie -straszne faworyzowanie ich : D

A i tak byli słabi

Akurat grałem na serwerze i wiadomość na wołaj od admina typu: "wszyscy ch1 m1 jinno do zdjęcia, potem dam raty" tak też się stało

Serwera nie polecam, pliki spotline, max lv w pare h.. Serwer bez przyszlosci, so true

Opublikowano

malo graczy? ;DD serio ? 

gra ok 600 ludzi wcale to nie jest malo 

updat-y sa b.czesto wszystko co jest w is-ie da sie zdobyc w grze ! 

raty sa czesto administracja nie odpuszcza ;]] malo graczy na wh

i wcale max lvl nie da sie wbic w kilka godzin tylko ponad tydzien czasu 

wiec na gadaj glupot a zanim zrobimy eq klasowe i do tegi wojenne to mina 3 miesiace ;DD

takze wbijac i grac

pozdro 

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Akurat grałem na serwerze i wiadomość na wołaj od admina typu: "wszyscy ch1 m1 jinno do zdjęcia, potem dam raty" tak też się stało

Serwera nie polecam, pliki spotline, max lv w pare h.. Serwer bez przyszlosci, so true

beczka, napisałem tak a i tak nie przyszło wiele osób do miasta, na drugi dzień bez pisania było tyle samo .

Opublikowano

6/7 tylko w IS. Ja podziękuje.

6/7 to nie problem, nie dość że dropi w piekle, to jeszcze na eventach tanaka dzis wieczrem będzie takowy event :)

Opublikowano

Hmm.. w piekle? Czyli jest drop 6/7 w grze tak? A w piekle,że z metinów 70 czy o jakieś inne piekło chodzi?

Opublikowano

beczka, napisałem tak a i tak nie przyszło wiele osób do miasta, na drugi dzień bez pisania było tyle samo .

Byłem przy tym jak pisałeś: "Wszyscy m1 ch1 jinno do zdjęcia, potem dam raty"

Tak chcesz zachęcić ludzi do gry? Serwery Mariusza były o niebo lepsze, surface, spotline .. Mimo, iż grało tam mało osób to atmosfera była o niebo lepsza.

Opublikowano

mam problem wbijam do gry i nie widze postaci o co chodzi? zpatchowalem clienta

Opublikowano

grałem  od początku, ale strasznie szybko przestałem :D 

początkowo było kilka problemów, ale jak widzę wszystko się udało ogarnąć ;)

Pozdrawiam i polecam

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Byłem przy tym jak pisałeś: "Wszyscy m1 ch1 jinno do zdjęcia, potem dam raty"

Tak chcesz zachęcić ludzi do gry? Serwery Mariusza były o niebo lepsze, surface, spotline .. Mimo, iż grało tam mało osób to atmosfera była o niebo lepsza.

no ale ja sie do tego przynzaje :D jak niby zachecam ludzi do gry ? tym że daje raty ? 

Mariusz i jego serwery to przeslosc do której nie ma poco wracać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...