Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterial.pl [Easy/Medium]

eleshar

Opinia !  

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniesz serwer w skali od 1-10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Im dluzej gram, tym wiecej minusow znajduje, podczas gdy plusow jest z kazda chwila coraz mniej.. Niefajnie.

Opisze o co mi chodzi:

+ szybki, przyjemny exp do 150 lvla (duze spoty, szybko sie respia)

+ Gra w miare duzo osob, jest z kim pogadac i z kim sie pobic :)

+ 100% na ulepszenie, 100% na kd - nie ma meczarni, ale za to znowu z ulepkami jest wiekszy problem - wszystko sie fajnie wyrownuje

+ sa niby tam jakies "eventy" (tyle ze gm ich zabardzo robic nie potrafi :D )

+ biolog ladnie rozwiniety

No i teraz ta gorsza czesc, minusty:

- mapa 150 -> tragedia. Male spoty, wolny resp, mala mapa, duzo ludzi. Zeby efektywnie expic trzeba latac na conajmniej 3 spoty, co jest nudne i wkurzajace...

- administracja ma ostanimi czasy troche wyje*ane na server (a przynajmniej odkad ja tu gram).. Na forum jest masa propozycji, udoskonalen, czy nawet znalezionych bugow - ale checi do poprawy nie ma. Technika od paru dni wgl an forum nie bylo. GM wczoraj stwierdzil ze jest gmem a nie technikiem wiec nie bedzie naprawial.. ale chyba moglby ze swoim technikiem porozmawiac? :O smiech.

- brak dropu - zarowno z metkow, jak i z mobow (glownie chodzi o v2 i ziny, czyli brak dropu bizuterii, butow, broni 75. Na 155lvlu latam w butach na 1 lvl bo nie idzie ani dropnac ani gdziekolwiek dostac butow ptaka co by je sobie przerobic. Podobnie z ebo (a na ninjy nie bede latal przeciez w kolcach z intem.. swoja droga ninja lekko pominieta, bo kolcow ze zreka NIE MA)

- zbugowane i bezsensowne dungeony. Nie da sie na nich grac, bo albo wywwala, albo czarny ekran.. I wprowadzila to aktualizacja z 7.02. Ona zbugowala dungi. Do tej pory zero reakcji, naprawy nie ma. A i tak slyszalem opinie ze nie warto na nei chodzi bo gowno dropi - lepiej siedziec w v2 / mapa 120 i dropic szkaty z ulepkami. Troche to chore ^_^

- zbugowana mapa 210. Ludzie sie skarza ze sie tam expic nie da, a przepustka kosztuje az 500sm. Nie wiem czy zostalo to naprawione, bo rzekomo wczoraj mialo byc... ale jak jest to niestety nie wiem.

- 11.02 napisano W TEJ PREZENTACJI ze zostal naprawiony drop itemkow oraz wkladanie kd do hwanga II. Co do hwanga - nie wiem. Drop itemow naprawiony nie zostal. Przez ok 1,5h w v2 na lapce nei droplem ani jednej pary bizu / butow / tarczy - czegokolwiek. Osoby z mojej gildii podobnie. Wiec nie sadze ze mamy "pecha"... :)

- Bronie 75 na ta chwile dropia tylko ze szkat bossow z mapy 90.. Bo anwet z ripa nie ma dropu.

To tylko te "powazniejsze" bledy, bo malych jest jeszcze caaaaaaala masa. Jak administracja sie nie ogarnie to nie sadze zeby ten server pociagnal dlugo. Pozdrawiam :)

Mapa 150 małe spoty? To widać, że expisz gdzieś na początkach pzdr.

Serwer jest dobry, i dobrxze sie gra. Gram od 3 dni? Już mam maxa + expie teraz ninje na maxa narazie 170 lvl :))

zapraszam na serwer

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa 150 małe spoty? To widać, że expisz gdzieś na początkach pzdr.

Serwer jest dobry, i dobrxze sie gra. Gram od 3 dni? Już mam maxa + expie teraz ninje na maxa narazie 170 lvl :))

zapraszam na serwer

Nie, expie na koncu, w porownaniu do mapy 120 te spoty nie sa wielkie + jest powolny resp, trzeba latac na 3 spoty :)

To super, grajac bez przerwy nie ma z tym problemu, a osiagniecie max lvla + max eq w 2 dni raczej zaletą servera nie jest...

Wiec pozdro :)

Jesli administracja ogarnie server to warto bedzie grac, ale poki co...

BTW - dzis nastapil niezapowiedziany RESET calego biologa.. bo rzekomo byl zbugowany. I dropic teraz od nowa itemy do biola 100/120/150 (ten ostatni najgorszy, wiec na prawde gratulacje)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie, expie na koncu, w porownaniu do mapy 120 te spoty nie sa wielkie + jest powolny resp, trzeba latac na 3 spoty :)

To super, grajac bez przerwy nie ma z tym problemu, a osiagniecie max lvla + max eq w 2 dni raczej zaletą servera nie jest...

Wiec pozdro :)

Jesli administracja ogarnie server to warto bedzie grac, ale poki co...

BTW - dzis nastapil niezapowiedziany RESET calego biologa.. bo rzekomo byl zbugowany. I dropic teraz od nowa itemy do biola 100/120/150 (ten ostatni najgorszy, wiec na prawde gratulacje)

I ma sie odbyc jeszcze 1 reset za te 50 min (podobno)

na serwerze gra sporo ludu

Opublikowano

-brak dropu z metkow 

-Monotonne zdobywanie ulepkow czyli dropienie ulepkow tylko z mobow i szkat ktore z nich leca.

-Lagi

-Wywalanie

-Event walentynkowy tragedia

50% na dropniecie fryzu... szmieszne 

Po 2h dropu mialem 3 strony fryzur i po co komu to w takich ilosciach? 

-Biolog sie cofa ...

Jesli tego nie naprawicie szybko to gracze zaczna odchodzic i serwer padnie ;) 

Opublikowano

-brak dropu z metkow 

-Monotonne zdobywanie ulepkow czyli dropienie ulepkow tylko z mobow i szkat ktore z nich leca.

-Lagi

-Wywalanie

-Event walentynkowy tragedia

50% na dropniecie fryzu... szmieszne 

Po 2h dropu mialem 3 strony fryzur i po co komu to w takich ilosciach? 

-Biolog sie cofa ...

Jesli tego nie naprawicie szybko to gracze zaczna odchodzic i serwer padnie ;)

1.Drop z metków jest już dodany

2.Trzeba jakoś utrudnić trochę grę żeby w jeden dzień wszystkiego nie mieć

3.Kup lepszego kompa

4.C++

5.To samo co 2,żeby nie dropiło odrazu wszystko

6.Biolog nie jest cofniety,bonusy masz te co miałeś

To na tyle serwer ciekawym,jak najbardziej polecam :D

Opublikowano

1.Drop z metków jest już dodany

2.Trzeba jakoś utrudnić trochę grę żeby w jeden dzień wszystkiego nie mieć

3.Kup lepszego kompa

4.C++

5.To samo co 2,żeby nie dropiło odrazu wszystko

6.Biolog nie jest cofniety,bonusy masz te co miałeś

To na tyle serwer ciekawym,jak najbardziej polecam :D

Wiesz co to jest monotonia? jak nie to po na ten temat piszesz?

Kompa mam dobrego , to wina serwera bo inne chodza ok .

c++ serio? i co z tego? wina klienta gry

Pomysl mistrzu po co mi 4 strony czyli prawie 200 fryzur? co ja mam z tym zrobic? zamiast dodac drop czegos innego do dali 50% na fryza idioci 

biologa cofa czasami i trzeba robic od nowa.

Nie polecam serwera.

Opublikowano

@UP
Ale oni go walsnie wyogarniali teraz.. :)
To po co zbierales fryzury? Ja je wywalalem od razu i jakos nie mam problemu... :O

Biologa cofneli RAZ - ale maja go "przywrocic".

Ja jakos lagow nie mam, c++ bardzo rzadko, wiec napewno wina servera? Nie wydaje mi sie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Chodzi mi o to ze zamiast dac drop ulepkow to dali 50% na fryzure ale po co? po co komu tyle fryzur?

Właśnie o to chodziło żeby nie dropiło tyle ulepszaczy.

Bo jakby za każdym razem miał ulepszacz lecieć to by wszyscy w jeden dzień mieli full eq +9.

To jest dodatek do dropu bo ulepki lecą ze skrzynek,więc już nie narzekaj ^_^

Zrozum to że to easy/medium nie sam easy i jakieś utrudnienie musi być.

Jak nie pasuje event to idź gdzieś gdzie lepszy jest,nikt tutaj ciebie nie trzyma. ;)

Opublikowano

Im dluzej gram, tym wiecej minusow znajduje, podczas gdy plusow jest z kazda chwila coraz mniej.. Niefajnie.

Opisze o co mi chodzi:

+ szybki, przyjemny exp do 150 lvla (duze spoty, szybko sie respia)

+ Gra w miare duzo osob, jest z kim pogadac i z kim sie pobic :)

+ 100% na ulepszenie, 100% na kd - nie ma meczarni, ale za to znowu z ulepkami jest wiekszy problem - wszystko sie fajnie wyrownuje

+ sa niby tam jakies "eventy" (tyle ze gm ich zabardzo robic nie potrafi :D )

+ biolog ladnie rozwiniety

No i teraz ta gorsza czesc, minusty:

- mapa 150 -> tragedia. Male spoty, wolny resp, mala mapa, duzo ludzi. Zeby efektywnie expic trzeba latac na conajmniej 3 spoty, co jest nudne i wkurzajace...

- administracja ma ostanimi czasy troche wyje*ane na server (a przynajmniej odkad ja tu gram).. Na forum jest masa propozycji, udoskonalen, czy nawet znalezionych bugow - ale checi do poprawy nie ma. Technika od paru dni wgl an forum nie bylo. GM wczoraj stwierdzil ze jest gmem a nie technikiem wiec nie bedzie naprawial.. ale chyba moglby ze swoim technikiem porozmawiac? :O smiech.

- brak dropu - zarowno z metkow, jak i z mobow (glownie chodzi o v2 i ziny, czyli brak dropu bizuterii, butow, broni 75. Na 155lvlu latam w butach na 1 lvl bo nie idzie ani dropnac ani gdziekolwiek dostac butow ptaka co by je sobie przerobic. Podobnie z ebo (a na ninjy nie bede latal przeciez w kolcach z intem.. swoja droga ninja lekko pominieta, bo kolcow ze zreka NIE MA)

- zbugowane i bezsensowne dungeony. Nie da sie na nich grac, bo albo wywwala, albo czarny ekran.. I wprowadzila to aktualizacja z 7.02. Ona zbugowala dungi. Do tej pory zero reakcji, naprawy nie ma. A i tak slyszalem opinie ze nie warto na nei chodzi bo gowno dropi - lepiej siedziec w v2 / mapa 120 i dropic szkaty z ulepkami. Troche to chore ^_^

- zbugowana mapa 210. Ludzie sie skarza ze sie tam expic nie da, a przepustka kosztuje az 500sm. Nie wiem czy zostalo to naprawione, bo rzekomo wczoraj mialo byc... ale jak jest to niestety nie wiem.

- 11.02 napisano W TEJ PREZENTACJI ze zostal naprawiony drop itemkow oraz wkladanie kd do hwanga II. Co do hwanga - nie wiem. Drop itemow naprawiony nie zostal. Przez ok 1,5h w v2 na lapce nei droplem ani jednej pary bizu / butow / tarczy - czegokolwiek. Osoby z mojej gildii podobnie. Wiec nie sadze ze mamy "pecha"... :)

- Bronie 75 na ta chwile dropia tylko ze szkat bossow z mapy 90.. Bo anwet z ripa nie ma dropu.

To tylko te "powazniejsze" bledy, bo malych jest jeszcze caaaaaaala masa. Jak administracja sie nie ogarnie to nie sadze zeby ten server pociagnal dlugo. Pozdrawiam :)

Zacytuje swoj wlasny spot i powiem ktore z minusow zostaly naprawione :D

*drop juz jest, zaorwno na mapach 120/210 ulekpw, z metkow rowniez "cos" leci. Bronie 75 juz leca na zinach normalnie oraz bizu w v2 / atla takze. 

*mapa 210 chyba naprawiona.. chyba - bo ludzie juz tam expia :D

Dungi mialy byc naprawioe wczoraj - nadal nic.

Raty mialy byc od wczoraj do niedzieli - wylaczone w nocy.

No nic, niby sie cos poprawia, jest lepiej, ale poczekamy i zobaczymy czy faktycznie ogarnie admin ten server :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@up raty przecierz sa ^^

wszystkie bledy zostaly juz naprawione jedynie tylko te dungi zostaly ale najwazniejsze ze administracja nie olewa servera :):)

aktualnie jeden z lepszych easy na polskim rynku wiec 

pozdro i zapraszam wszystkich do gry ;]] 

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Mało Nowości.

Po co Osobno Bronie Exp ^^

Jednoręka pvp a 2ręka PvM PROSTE

Bronie 125-180 0-0 WHAT ??

Aha Bo Do expa jeszcze ;d

Taki Średni 5/10

Like it +

Opublikowano

Mało Nowości.

Taki Średni 5/10

Powiem Ci ziomeczku ze jestes bardzo ograniczony, skoro potrafisz grac tylko wojownikami i tylko ich bierzesz pod uwage :-)

Bron do expa dobra sprawa, przynajmniej truty itd sa potrzebne i warto je robic, a mapy na 180/210 juz wcale takie latwe nie sa i trzeba tam ladnego eq :) Wiec nei grales = nie wypowiadaj sie. Oceny pisz jak pograsz.. :)

2x UP

Tak, ale od 4 do okolo 12 rat nie bylo :D dopiero pozniej wlaczyli. Ale niewazne no, grunt ze sa.

Jako ze admini w miare poprawiaja to polecam server.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mało Nowości.

Taki Średni 5/10

mało nowosci bo to prawdziwy serwer metina,a nie marne podróbki WoW'a .

Opublikowano

jezu poratujcie mnie blagam co mam zrobic jak mi wywala przy wlaczaniu klienta blad nie wysylaj ?  mam xp uruchamiam ze zgodnacocia i jako adminstrator a i mam seven mizer i na zadnym serwie tak nie bylo ;/

okej wystarczylo pobrac jeszcze ze strony launchera :D i tak dzieki ;d

Opublikowano

mało nowosci bo to prawdziwy serwer metina,a nie marne podróbki WoW'a .

Co z biologiem bo nie idzie sie z Toba skontatkowac? -_-

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zacytuje swoj wlasny spot i powiem ktore z minusow zostaly naprawione :D

*drop juz jest, zaorwno na mapach 120/210 ulekpw, z metkow rowniez "cos" leci. Bronie 75 juz leca na zinach normalnie oraz bizu w v2 / atla takze. 

*mapa 210 chyba naprawiona.. chyba - bo ludzie juz tam expia :D

Dungi mialy byc naprawioe wczoraj - nadal nic.

Raty mialy byc od wczoraj do niedzieli - wylaczone w nocy.

No nic, niby sie cos poprawia, jest lepiej, ale poczekamy i zobaczymy czy faktycznie ogarnie admin ten server :)

Mapa 210 naprawiona, sam na niej expie, jeszcze 8 leveli >.<

Mnie właśnie też...

pomoze ktos jeszcze bo do gry nie moge wbic caly czas mnie do logowania wywala ;/

Spróbuj spatchować grę, i powiedz mi na jakie CH sie logujesz? bo moze cos nie trybi

Opublikowano

Zakonczylem gre na tym priv i moja opinia:

Monotonny exp, duzo mobow chu*a leci bez rat. Duze lagi (mam dobrego kompa) np mapa 120^^

Dauengony to lipa jak nic. Maly drop np z lucyfera.

Pieczeci nie daja bonusow. Sprawdzalem porownywalem.

Zly balans postaci. Ninje maja o wiele wieksze dmg..

Rekawice nic nie daja.

C++ wywala a mam aktualizację. Blad po str klienta.

Eventy? No te walentyki gdzie drop kijowo bo te fryzy juz lepiej pusta szkata...

Kasa to hmm.. lepiej robic biologa do czer konarow i miec 210kk w kilka minut.

Admin na forum wszedł raz na rok.. aby tamte bugi maprawic i potem stwierdzil ze bedxie 2 priv robic. Bugow i tak jest duzo.

Kostiumy porazka!!! Tolerowane sa jak zbroje.. to usun bony i daj na normalna zbroje!!

70% abs na magie a nawet 80... + jak ktos ma roski to 90% :) (zostaly usuniete ale to przeciez mogl ktos narobic.

Monotonia z ulepkami..

Bardzo duzo minusow ;x

Myslalem ze dluzej zagoszcze niz 5 dni gdzie 3 robil perf eq na bocie.

Oceniam serwer na 3/10.

Admin ostatni raz na forum byl 2 dni temu. Wiec all posty na forum do kosza mozna dac.

(Mozecie hejtowac).

To juz moj ostatni priv. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...