Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][BETA-TESTY]Warum.pl!

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wgl jeszcze jest beta czy juz nie bo niewiem .... i kiedy jest oficjalny start i dowiem sie co jest ze strona ??

mam jeszcze 1 pytanie czy jezeli pobiore klienta teraz bede musial pobierac jeszcze raz na oficjala ?

Opublikowano

co jest grane ? dlaczego nadal nie ma tej bety ? 

Bo jest to fake..

Ps: Z takim Administratorem żaden serwer nie przetrwa tygodnia. ( Chodzi mi o podejście do graczy, którego tu niestety nie widzę. ) huehue.gif

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

server wydawal sie fajny 

ale niezagram ze wzgledy na problemy bety 

jak tu sa problemy z wlaczeniem to co bedzie na dedyku

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

No co xD nie miałem pomysłu xD

Uwaga, 'autor' serwera nie miał pomysłu na większość swojego serwera,

ostrzegam przed plagiatem CLIENTA (prawdopodobnie cały client gry pochodzi z serwera Theris.pl) oraz:

- biologa (nazwy przedmiotów, szansa etc. przedział poziomowy, identyczne jak na serwerze Theris.pl)

- pieczęcie wierzchowca lv. 1 - lv. 6 również pomysł i pieczęcie pochodzą z naszego clienta

- nazwy potworów i potwory identyczne jak na moim serwerze, a nazwy są w miarę unikalne, ponieważ sam nazywałem potwory

- umiejętności Berserker, Magic, Defender - wszystko łącznie z autorskim kodem w pythonie!

- zwoje postaci/yang/punktów IS - j/w

Co tutaj dużo mówić, autor tematu prosił o rozpakowanie binki naszego clienta 

52f38dfead255.png

Link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1037271-dlbinka-kto-mi-ja-wypakuje-tydzien-lajkow/

Jednogłośnie cały client gry pochodzi z serwera Theris.pl - składałem go ręcznie, autor nie zmienił niczego praktycznie, bronie,

zbroje jak na Theris w tym autorskie modyfikacje jak strój Ariajczyka i Perajczyka (czarne i białe zbroje-kostiumy)

Nawet nazw ulepszaczy/itemów biologa nie zmienił, zero wkładu własnego - jeśli chcecie grać na gotowcu i na NASZEJ PRACY, a nie właściciela serwera, to śmiało :)

My nie polecamy, bo jeśli ktoś jest na tyle leniwy, żeby przywłaszczyć sobie czyjegoś clienta i na JEGO podstawie zrobić serwer, to gratuluję.

To już drugie podejście tego użytkownika z serwerem, zapewniam że tej sprawy tak nie zostawię, bo to co robi (nasz były gracz de facto!) jest nie do przyjęcia i poniżej jakiejkolwiek krytyki.

Opublikowano

Uwaga, 'autor' serwera nie miał pomysłu na większość swojego serwera,

ostrzegam przed plagiatem CLIENTA (prawdopodobnie cały client gry pochodzi z serwera Theris.pl) oraz:

- biologa (nazwy przedmiotów, szansa etc. przedział poziomowy, identyczne jak na serwerze Theris.pl)

- pieczęcie wierzchowca lv. 1 - lv. 6 również pomysł i pieczęcie pochodzą z naszego clienta

- nazwy potworów i potwory identyczne jak na moim serwerze, a nazwy są w miarę unikalne, ponieważ sam nazywałem potwory

- umiejętności Berserker, Magic, Defender - wszystko łącznie z autorskim kodem w pythonie!

- zwoje postaci/yang/punktów IS - j/w

Co tutaj dużo mówić, autor tematu prosił o rozpakowanie binki naszego clienta 

52f38dfead255.png

Link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1037271-dlbinka-kto-mi-ja-wypakuje-tydzien-lajkow/

Jednogłośnie cały client gry pochodzi z serwera Theris.pl - składałem go ręcznie, autor nie zmienił niczego praktycznie, bronie,

zbroje jak na Theris w tym autorskie modyfikacje jak strój Ariajczyka i Perajczyka (czarne i białe zbroje-kostiumy)

Nawet nazw ulepszaczy/itemów biologa nie zmienił, zero wkładu własnego - jeśli chcecie grać na gotowcu i na NASZEJ PRACY, a nie właściciela serwera, to śmiało :)

My nie polecamy, bo jeśli ktoś jest na tyle leniwy, żeby przywłaszczyć sobie czyjegoś clienta i na JEGO podstawie zrobić serwer, to gratuluję.

To już drugie podejście tego użytkownika z serwerem, zapewniam że tej sprawy tak nie zostawię, bo to co robi (nasz były gracz de facto!) jest nie do przyjęcia i poniżej jakiejkolwiek krytyki.

po tym poscie widze ze jednak mylilem sie co do tego serwera i ludzilem sie ze wystartuje (nie pierwszy raz) 

tym razem jest to kopia innego serwera ;/ moim zdaniem nie dosc ze nie wiadomo czy wystartuje ten serwer to jeszcze nic nie odpisuje ten Sasori. (olewa nas) w dodatku temat nadal otwarty .. widac to lenistwo wsrod administratorow forum ;) serwer byl on tylko niecaly dzien i od tamtego czasu caly czas off ;) polecam zamknac temat bo nie ma sensu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...