Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][BETA-TESTY]Warum.pl!

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego nie mogge sie zalogowac na serwer ? nie dziala mi zadne ch ...

restart bo postacie sie bugują na mapie 100lvl i pozmieniali pare rzeczy sprawdz forum serwera

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawone Bugi , błędy , etc na dzien dzisiejszy

A więc :

- Naprawiono Bug Yang - Od teraz gdy tylko sie pojawi ponad 1kkk w eq automatycznie zostanie zamienione na bryłkę Yang o tej samej wartośći.

- HP Bug ( Po przeteleportowaniu było hp na minusie ) od teraz bedzie normalne

- Drop Kamieni Dusz +0 +2 Usuniete od teraz dropia tylko +5 zapraszamy do testow czy napewno nie pojawiaja sie wink.png

- Zmniejszenie Repawnu Mobów na Lochu Pająków V2

- Wszystkie Pieczecie Mountów w is oraz pierscienie Daja juz właściwy Czas : )

- Dodany Drop Kamieni Duchowych Do Metków

- Naprawiono Ceny itemkow u handlarza ( gdy sie kupilo u npc bron sprzedawalo za tansaza cene)

- Ulepszanie z Mieczy na 1 lvl usuniete

- Usuniecie Ulepszaczy z fms itp ) skóre niedzwiedzia)

- Można Używac Emocji bez Maski Emocji.

Bugi , błędy , poprawki które będą naprawione przy następnym resecie:

- Zwiększenie Repsu Słąbszych Mobów na Mapie 100

-

Bede Dopisywał

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

mam takie pytanie do team (nie tylko do was ale do wiekszosci osob zakladajacych wlasne serwery)
czy wy juz naprawde nie rozumiecie co to znaczy Typ Serwera: Easy/PVP wasz serwer nie wyglada na Easy a bardziej na medium ;)
kazdy robi juz to samo dodaja prezke ,,Easy" a podczas gry okazuje sie Medium/Hard lub samo medium
nie ma autopotow ....
truta w is +9 sr 60% (mam nadzieje ze to zniknie na oficialu ...)
nie ma jednej pelerynki
skile na p kamieniem teczowym (is)albo duchowym (nie wiem gdzie leca te duchowe ... ubilem od uja metkow i nie dropnal mi zaden) dowod na medium
zamiast metali jest bodzio a metale do dropu ( heh medium)
nie zmieniona szansa na ulepszenie (jest takie jak na pl)
bony moga byc bo sa dobre (z wyjatkiem nno ktore strasznie ciezko wbija)
exp napewno nie jest na Easy/PVP bardziej w stylu Mediuma
exp w m2 praktycznie nie leci ...
wierzchowce w is zamienniki lizaka (ludzie hp etc. ja rozumiem ze serwer jakos musi sie utrzymac ale bez przesady ....)
bronie dziwne w ****** przykladowo epicka bron dla szamana to UWAGA : ,,wachlarz+0" (ten na 1 lvl tylko ze tutaj jest on na 80 lvl ;P gdy reszta broni jest na 76 lvl +0)
za duzo broniii przeciez co 5 lvl nie bede zmienial bronii (znajac zycie jest pewnie ze 100 ulepkow roznych)
powiekszone spoty w m1 i v2 ale m2 i reszta zostala normalna ;/ (szybciej wbija sie lvl w m1 niz m2 ... xD)
na oficjalu nie ciezko bedzie znalezc metka (z tych slabszych lepiej leci 6/7 i zmianka niz z tych wyzszych )
wywala clienta przy TP
zbugowane ,,bengale" z is
slaby exp na mapie 100 lvl ...

podsumowujac to nie jest serwer Easy/PVP a serwer Medium z nutka Easy ;) ja poczekam bo mozliwe, ze poprawia expa na oficjal;)

@czesc z tego co wymienilem zostalo usuniete lecz nadal to nie jest EASY/PVP :)

Opublikowano

nie ma autopotow ....

truta w is +9 sr 60% (mam nadzieje ze to zniknie na oficialu ...)

nie ma jednej pelerynki

moim zdaniem tylko to najwięcej przeszkadza reszta moim zdaniem może być :)

Opublikowano

Zgadzam się z UP ale jest lepszy. Administracja poprawia bugi od razu. Serwer całkiem spoko zapraszam na betę :)

ddz8gi.png

Opublikowano

No właśnie nie działa jak wchodzę do gry otwiera mi się okno i wyskakuje pełno wpisów "Nieprawidłowa wersja klienta" i nagle wywala z gry aż się sam matek wyłącza -.- a strona też off :(

ddz8gi.png

Opublikowano

juz nie ma grafiki w prezentacji ... dlaczego ? czy jednak byla kradziona ? :)
i dlaczego serwer i strona off ? co jest grane ?
forum tez nie dziala ..

Opublikowano

Przepraszamy za dzisiejszy OFF Beta testów.
jEST ON Z NAGŁEJ PRZYCZYNY SKOŃCZYŁ NAM SIE TRANSFER NA DOMENIE FORUM CZEKAMY NA NOWY HOST beta bedzie off przez kilka godzin az nie dostaniemy nowej domeny pod strone oraz forum za utrudnienia przepraszamy .

Nie wiedzieliśmy że na becie bedzie az tyle ludzi i ze transfer az tak sie po polsku " Wypierdoli" w jeden dzień Pozdrawiam Dajcie nam troche czasu na ogarniete tego i wznowimy bete .

Niestetywszystkie bugi jakie byly wypisane an forum nie da sie odzyskac bedzie forum na nowo postawione ..

@ dit grafika padła bo hosting padł a na nim była grafika

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Przypomina mi troszkę therisa :P Są sr i um w broniach?

@up

z tego co mi się wydaje, to na razie jest beta

na becie jak na razie niema zobaczymy na officjalu , jak bd śr i um to bd grał tam jak nie to nie

Opublikowano

Pozdro, że na serw PVP/Easy trzeba dropić kamienie duchowe z metków, żeby zrobić skille. Broni nawalonych tyle, że pewnie trzeba co 5 leveli zmieniać, a ulepszacze też pewnie słabo lecą.

Opublikowano

zmienil bym opare rzeczy np. dodal magiczny metal bo w chuj ulepek potrzeba i pali niezle a ulepszanie bodziami to lipa totalna bedzie z eq itp , niekonczaca sie peleryna 1 kamyk i P chyba tyle

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...