Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][BETA-TESTY]Warum.pl!

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie ciężko się czyta? Nie lepiej nabić posty, pisząc, że grafika nie działa..

@Anty: Skąd futro wilka+?

Opublikowano

Kazdy moze zrobic 2 konto gg i takie cos napisac ;) Lepiej czekajmy na odpowiedz administracji serwera!

Raczej się nie doczekasz, jeszcze nie wystartował, a już padł.. dobre hehe.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jak to? nawet nie wystartował i padł? xD sasori napisz chociaż, bo duzo ludzi czeka na info.

Opublikowano

Kazdy moze zrobic 2 konto gg i takie cos napisac ;) Lepiej czekajmy na odpowiedz administracji serwera!

Server nie padł cropek pisze bajki :) Server Bedzie chodził dalej spokojnie to jest bajka kontunuacja beta testów za 2 dni max

Zostanie równiez Poprawiona grafika w prezętacji poneiwaz grafika była na tamtej zjeb.. domenie ktora padla od kropka ;)

Tylko że team troszeczke sie zmieni :) będa dwie osoby a nie 5 .. ktorzy nic nic nie robili prócz troiana ;) i mnie

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

czyli jednak mozna czekac na tego serwa ? hmmm mam tylko wielka prosbe do was ZWIEKSZCIE EXPA i to drastycznie bo expi sie u was jak na medium ;)
reszta naprawde jest ok (pomijajac bledy bugi)

@EDIT
down masz racje co do metali :P zapomnialem o nich ;) a co do expa to drastycznie zmienic ;) zeby wkoncu powstal normalny serwer EASY a nie jakies parodie typu easy z nazwy a naprawde to medium ;) wg mnie wychodzi teraz tyle pseudo serwerow ,,EASY" poniewaz na taki serwer czeka spora ilosc osob i nazwa przyciaga graczy ;) pozniej mamy takich ,,sezonowych graczy" ktorzy po dluzszym pograniu przekonuja sie ze to nie jest EASY i odchodza ;)

brakuje mi tych starych serwerow EASY za czasow wielkiej popularnosci Metina ;( ale nie tych ,,dla hajsu" (dzisiejszych i wczesniejszych) ale tych ,,od graczy dla graczy"

Opublikowano

Sasori takie 2 rady odemnie -zwiekszcie expa, no i usuncie te beznadziejne ulepki.. skoro to serwer Easy.4fun. i dodajcie metale i można grac :D Przemysł to prosze :) ,bo mam ekipe na tego serwa.;x

Opublikowano

Sasori takie 2 rady odemnie -zwiekszcie expa, no i usuncie te beznadziejne ulepki.. skoro to serwer Easy.4fun. i dodajcie metale i można grac :D Przemysł to prosze :) ,bo mam ekipe na tego serwa.;x

Drop metali jest naprawde ogromny ... Z jednego spota z rekawiczka dropnie nawet z 3 metale to pomyslcie co bedzie przez 2 godziny expa z 100 metali nawet więcej a jak wbije zalozmy 400 osob i co wtedy ?

zROBIMY ANKIETE ;) Ale przemysle ta sprawe a co do expa zwieksze razy dwa na becie sprawdzimy jak teraz sie bedzie expic staralem sie ustawic tak aby bło dobrze przy nowych mapach

TZN Na niektorych serverach jest tak ze expi sie zaloszmy tam na mapie 130 i w chuj długo idziesz wkoncu na 140 na nowa mape exp zapierdziela ze hoho u mnie jest to wyrównane na kazdej mapie expi się tak samo :) Rozwaze propozycje expa i tych metali :)

Opublikowano

Drop metali jest naprawde ogromny ... Z jednego spota z rekawiczka dropnie nawet z 3 metale to pomyslcie co bedzie przez 2 godziny expa z 100 metali nawet więcej a jak wbije zalozmy 400 osob i co wtedy ?

zROBIMY ANKIETE ;) Ale przemysle ta sprawe a co do expa zwieksze razy dwa na becie sprawdzimy jak teraz sie bedzie expic staralem sie ustawic tak aby bło dobrze przy nowych mapach

TZN Na niektorych serverach jest tak ze expi sie zaloszmy tam na mapie 130 i w chuj długo idziesz wkoncu na 140 na nowa mape exp zapierdziela ze hoho u mnie jest to wyrównane na kazdej mapie expi się tak samo :) Rozwaze propozycje expa i tych metali :)

A co do tych ulepek ?;p ,niech będą standardowe ulepki tylko jak się przerabia item ,albo same perły na+7,8,9 :) a na przerobienie już inne ulepki :D

Opublikowano

A co do tych ulepek ?;p ,niech będą standardowe ulepki tylko jak się przerabia item ,albo same perły na+7,8,9 :) a na przerobienie już inne ulepki :D

Na kazdej mapie sa ulepszacze drop ich jest naprawde ogromny I np na mapie 100 poziom trzeba 3x Zapisek i 3x Grzyw wtedy się wytwarza Jeden ulepek na owa zbroje w ciagu godziny expa z rekawiczka nadropi wam tego z 50-100

to teraz podzielcie 50 tego i tego po 3x na jeden ulepek

Opublikowano

Sasori i Trojan czemu wy chujalśćie Teresa ? to taki spoko Gość tak pomagał na Testach beta możesz mi odpowiedzieć na pytanie ?

Opublikowano

Sasori i Trojan czemu wy chujalśćie Teresa ? to taki spoko Gość tak pomagał na Testach beta możesz mi odpowiedzieć na pytanie ?

Teres jest w teamie

W teamie Jestem Ja

Teres

RoXeR

Nikt więcej

Opublikowano

Pytanie 1 :

Czemu stronie jest off ?

ERROR CRC32

Uszkodzenie danych systemowych

Pytani 2 :

Czy jest jakiś ts tego serwera jeśli tak proszę o ip będę wdzięczny.

sygna.png

Opublikowano

zwiekszcie expa ;) bardzo mocno zeby powstal 1 serwer easy (prawdziwy easy a nie tylko taki z nazwy)
od kilku miesiecy szukam serwera na ktorym normalnie mozna by bylo pograc bez problemu i bez wiekszego meczenia sie ;)
za maly exp macie a reszta jest naprawde ok (pomijajac bugi/bledy) ktore mozna wyeliminowac na becie ;)
zapewne nie tylko ja czekam na taki serwer ale wieksza ilosc osob ;) natomiast nie chodzi mi o serwer gdzie w 1 dzien ma sie max lvl a na 2 full eq ;) bo to sensu nie ma ;) ale tez po co siedziec miesiac lub dluzej i expic ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...