Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][BETA-TESTY]Warum.pl!

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha? Tyle że ich poprzedni Warum.pl stał kilka dni i chcieli sprzedawać pliki ;-)

Poprzednik stał 2 mies i sprzedawałem pliki bo daliśmy serwer dla graczy tak że w IS prawie nic nie było, i musieliśmy sami dokładać do niego.

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest mega . Pamiętam go kiedyś fajnie też się grało.

Ale teraz doszło dużo zmian i będzie się grało jeszcze lepiej .

Na serwer zawitam i spędzę parę nocek :D .

Zapraszam na serwer i Pozdrawiam :)

Opublikowano

Poprawcie w reje ten tekst "Rejestracja w tym momęcie jest wyłączona" bo aż razi w oczy, ok? xD

Opublikowano

właśnie czekałem na taki serwer !!!!!

od 2 miesięcy czekałem i sprawdzałem codziennie mpc xDD

ja czekalem troche dluzej bo od czasu Erdiany ;)

mysle ze moze byc dobrze ale ten system ulepszen mowi sam za siebie ... (chyba jednak nic nie zmienicie?)

o ktorej reje benedzie on ? bo na bete bym wbil bo i tak nie mam co robic ^^ a w znajdywaniu bugów jestem nawet niezly :P

Opublikowano

Zagram na 100% jest co robić :) Ps .Dodajcie też system ulepszeń biżuteri etc ,bo to zniechęca trochę / Fakt ,jest tyle broni ,zbroi ale to szybko da się zrobić więc dajcie też system ulepszeń bizu .

POLECAM !!!

Opublikowano

PYTANIE:

Jeżeli chodzi o te kamienie co dropią żeby otrzymać skille na P to skąd dropią?:) Bo skoro serwer easy/pvp to chyba czasu tyle na robienie skilli się nie traci?:D

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie szamana czy łatwo nim będzie ubić bossa i metka a nie jak na innych serwerach trzeba szamanem bić metki po 10 min :)

kgu4uT.png

Opublikowano

ja mam pytanie odnosnie bety ;) czy beta testerzy dostana jakes wynagrodzenie za aktywnosc i znajdowanie bugow ? :)

tak smo mogli byscie dodac 1 pelerynke a nie ;) mala rzecz a cieszy :P

Opublikowano

ja mam pytanie odnosnie bety ;) czy beta testerzy dostana jakes wynagrodzenie za aktywnosc i znajdowanie bugow ? :)

wczesniej na ich sronie byla informacja ze gracze z bety dostana wynagrodzenie w postaci sm :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

PYTANIE:

Jeżeli chodzi o te kamienie co dropią żeby otrzymać skille na P to skąd dropią? :) Bo skoro serwer easy/pvp to chyba czasu tyle na robienie skilli się nie traci? :D

Kamienie Dusz Dropia Z metków 5-75 lvl :) bardzo duża szansa + do tego ze jest 100% na włożenie kd

Co do kamyków duchowych to sa odchudzone tzn Dropniesz kamyk klikasz pokazuje ci sie skill wybierasz skila ktorego chcesz ulepszyc

o której planowany start bety?

Dzisiaj 17.00

Oczywiscie za dobre branie w udzialu w beta testach sa nagrody i za zglaszanie bugow na oficialny start sm :)

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Oo warum :O chyba z rok temu tez mial wystartowac i caly czas czekalem (byly jakies problemy ze startem chyba :D) tyle serverow startowalo a ja czekalem na warum :D i wkoncu padl :( ale jak widac znowu startuje :) oczywiscie zawitam i polecam a jeszcze był u was w teamie grafik jaki on mial nick... zapomniałem xD jest nadal u was?

@EDIT: Mam jeszcze pytanie, bo dopiero zaczynam kariere na yt jest mozliwosc zeby na becie jakis admin dal mi jakies szkaty co dropia, jakies metiny itp? bym nagral 1 odcinek xD

Opublikowano

Serwer bomba zagram na becie może z moim kumplem :D na officjalu zagram jak nie będzie żadnych komplikacji serwer polecam i zapraszam :) myślę że zabezpieczenia macie tak dobre że serwer wytrzyma chociaż jakiś czas a nie po 1 dniu padnie :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Oo warum :O chyba z rok temu tez mial wystartowac i caly czas czekalem (byly jakies problemy ze startem chyba :D) tyle serverow startowalo a ja czekalem na warum :D i wkoncu padl :( ale jak widac znowu startuje :) oczywiscie zawitam i polecam a jeszcze był u was w teamie grafik jaki on mial nick... zapomniałem xD jest nadal u was?

@EDIT: Mam jeszcze pytanie, bo dopiero zaczynam kariere na yt jest mozliwosc zeby na becie jakis admin dal mi jakies szkaty co dropia, jakies metiny itp? bym nagral 1 odc

nie ma problemu na becie oczywiscie :)

Serwer bomba zagram na becie może z moim kumplem :D na officjalu zagram jak nie będzie żadnych komplikacji serwer polecam i zapraszam :) myślę że zabezpieczenia macie tak dobre że serwer wytrzyma chociaż jakiś czas a nie po 1 dniu padnie :)

Wytrzyma xD ( taka mamy nadzieje xD ) będziemy robić wszystko aby było bez problemowo

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

O kurwa komu się chciało robić taki system ulepszeń xD, jeśli nie z gotowca system ulepszeń tylko swój to szacun za klikanie :D

aFMA3pg.png

Opublikowano

Jedyne co mnie denerwuje to okno logowania - chodzi mi o ten pergamin, zwój czy jak to tam się zwie. Drażni mnie ta biała obwódka , która została po nieudolnej próbie wycięcia owego pergaminu. Moglibyście nad tym bardziej popracować , bo okno logowania widzimy za każdym razem , gdy wchodzimy do gry ;p

Opublikowano

ponawiam pytanie czy dodacie 1 pele niekonczaca sie ? bo takie zawalanie sobie eq pelerynkami wyszlo z mody :P (wiem ze bedzie w pierscieniu ale 1 pele to nie wielkie wymaganie a cieszy :) )

Opublikowano

Zgadzam się z UP :) lepiej jak już jest ta jedna niekończąca się pelerynka wtedy mniej trudu :). Mam takie pytanie do tego tęczowego kamienia gdzie on dropi w jaki sposób można go zdobyć ?

Jeszcze bym zapomniał bronie do pvp robi się z broni na 65 czy na 75 ?

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...