Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]VictoriaMT2(Easy)

kolozmetka

TEST  

525 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Victorii?

2. 2. Co byś zmienił na serwerze?

• Zostawiłbym tak jak jest.
    • Jeśli tak to co i wkrótce napisz na forum.
  3. 3. Jak waszym zdaniem powinniśmy zrobić z królestwami?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy pvp klas są wyrównane ? Bo prawie na każdym serwerze Healer to nic i chciałbym się spytać czy testowane było ?

Bylo testowane lecz jezeli zauwazymy ze ktoras klasa jest slabsza (piszecie na forum) i zostaje to automatycznie poprawione !

;)

Forum dziala ( forum.nazwaserwera.pl )

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Cześć, mam ogromną prośbę - czy mógłbyś mi powiedzieć jakie wbudowane bonusy ma ostatni set biżuterii +9? Jest to dla mnie bardzo ważne gdyż pomoże mi to w wyborze postaci.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jak można nazwać peta Ogniszek :____; serio??!!?!?!? Nie zasnę przez tą nazwę... Serwer nawet fajny ale ten pet mnie przeraża... Powodzenia

Opublikowano

czesto serwery padaja na stracie bo sa ddsy ale mozna ogarnac i bedzie dzialac a  sponsorem jest typ ktory ma 8 serwiec wypalaja      

tylko usuncie  w broniach sr i um    i bony max  za latwo bedzie

pisze, że nie ma 6-7... Jak mogą mieć bronie na 80lvl śr skoro robi się je z broni na 65? To Easy człowieku, a ty chcesz bony po 3,6,9.. 

Na jakiej podstawie określasz, to że ludzie będą szybko kończyć grę???

pisze, że nie ma 6-7... Jak mogą mieć bronie na 80lvl śr skoro robi się je z broni na 65? To Easy człowieku, a ty chcesz bony po 3,6,9.. 

kurde pisalem o broniach 80+ czy 100itp kur a 90 jest syrek potem sa inne bronie ktore moga miec sr um  kurrrrrrr

ze wchodza max bony  czyli bony szybko sie zrobi eq tez  lvl 125  wiec dlugo raczej nie pograsz bo sie bedziesz nudzil   ja chce tu grac tylko zeby trudniej bylo z bonami ii nie byl sr i um bo wszystko bedzie szlo pod hity    skilami po 2k a hitami po 4 5k to jest syf

Opublikowano

Cześć, mam ogromną prośbę - czy mógłbyś mi powiedzieć jakie wbudowane bonusy ma ostatni set biżuterii +9? Jest to dla mnie bardzo ważne gdyż pomoże mi to w wyborze postaci.

Odpowie ktoś z teamu?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

W cliencie wykryło mi wirus ramnit i poczytałem trochę o nim.. W każdym pliku z clienta się znajdował.. Nie polecam pobierania clienta.

A polecam po pobraniu przeskanowanie kompa i clienta.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

W cliencie wykryło mi wirus ramnit i poczytałem trochę o nim.. W każdym pliku z clienta się znajdował.. Nie polecam pobierania clienta.

A polecam po pobraniu przeskanowanie kompa i clienta.

http://iv.pl/images/34016062369401647419.jpg

Skan clienta.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

jeżeli to będzie dobry easy i obejdzie sie bez problemów na starcie to z cała pewnością zawitam !

prezentacja trochę chaotyczna jak dla mnie, ale czytelna :D

Powodzenia na starcie !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

A mógłbyś zrobić skan z tych antywirusów albo któregoś? Takie wirusy wam wykryje:) Jak skończę skanowanie stringerem to mam nadzieję że nic nie wykryje.

Virus:Win32/Ramnit.a - Microsoft
Type_Win32 - Kaspersky
Win32/Zbot.A - AVG
W32/Infector.Gen2 - Avira
W32/Cosmu.A - Panda
Win32.Rmnet - Dr.Web
W32.Infector - Ikarus
W32/Ramnit.a - McAfee
W32/Patched-I - Sophos
PE_RAMNIT.A - Trend Micro
W32.Ramnit!inf - Symantec
Win32.Ramnit.Gen - VirusBuster
Trojan.Win32.Generic!BT - Sunbelt
Win32/Ramnit.A - NOD32

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

A nie mówiłem.. Ogarnijcie tego clienta.

giphy.gif

Opublikowano

Zróbcie launchera, mój komp nie zdoła pobrać tego klienta ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...