Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] [EP2] Shadow LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
REKLAMA

Witam.
Dziś zaprezentuję wam prywatny serwer Last Chaos , a mianowicie ShadowLC

Raty;
Custom chociaż bardzo łatwo się expi
SP : Free na skille ;D
Drop w miare
Gold po 5-15kk od moba bez eski bez lucky spellów :D

Dodatkowe informacje:
Vote za cash
Admini często buffują
Buff shop w juno
Cash Shop w juno

Inne juno :D

Szelma ma niektóre skille Nocnego Elfa (Niestety tylko szelmę sprawdzałem)
Start lvl 90
Max 185 :D
Strona główna:

http://shadowlc.com/

Proszę dać w code ;D

Download:
Na stronie jest :)

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam ch3 do gildi :D !
Szukać mnie ch3 pod nickiem LezzPL
PS.Wie ktoś jak się używa Cheat Engine na LC :D ?

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ja pobierałam z Mega i pobierało z prędkością 250kB/s... Ale to pewnie wina neta.

Pierwsze wrażenie - świetny team, pomocny... Naprawdę. ^^ Jeszcze nie zaczęłam expić, ale już się za to biorę. :x Jest ktoś kto w miarę ogarnia i mógłby napisać gdzie expić na jakim lvlu itd...?

Opublikowano

Ja pobierałam z Mega i pobierało z prędkością 250kB/s... Ale to pewnie wina neta.

Pierwsze wrażenie - świetny team, pomocny... Naprawdę. ^^ Jeszcze nie zaczęłam expić, ale już się za to biorę. :x Jest ktoś kto w miarę ogarnia i mógłby napisać gdzie expić na jakim lvlu itd...?

Guide masz na forum gdzie co i jak. Fajnie i czytelnie rozpisane także warto zobaczyć.

Co do pobierania to wątpię, że wina neta bo mi zawsze z MEGA Ściąga 3-3.5 Mb/s a teraz 100 kb/s i przy 75 % mi się zawiesiło... BOSKO !

Wrzuć szybko na jakiegoś hosta klienta i podaj link bo pograłbym sobie ^^

ubh6c.png
Opublikowano

Guide masz na forum gdzie co i jak. Fajnie i czytelnie rozpisane także warto zobaczyć.

Co do pobierania to wątpię, że wina neta bo mi zawsze z MEGA Ściąga 3-3.5 Mb/s a teraz 100 kb/s i przy 75 % mi się zawiesiło... BOSKO !

Wrzuć szybko na jakiegoś hosta klienta i podaj link bo pograłbym sobie ^^

Wiesz co, ja normalnie z prędkością 1,5Mb/s pobieram a teraz strasznie się obniżyło, ale komuś innemu się pobierało normalnie... Więc nie mam pojęcia co jest grane. Spróbuj pobrać jeszcze raz, bo ja niestety nie dam rady tego wrzucić...

Opublikowano

Tak, wiem, zauważyłam. ^^ Ale wiedzą przez co i naprawiają to.

jakby wiedzieli to chociaż by konto tego crasher'a zbanowali, a nadal normalnie sie loguje. :)

buu

Opublikowano

Zapewne ?? xD tak jak Genesis xD

Genesis to jedna wielka ściema... xD

Ten serw to totalne gunwo. Poza fajnym Juno (wręcz zajebistym) to jest to totalne p2w, ceny w IS z dupy i w ogóle bez sensu.

Juno odkupione od Sp1ke z Universe. Ceny z IS są zajebiste, co tydzień dostajesz 3k cashu, więc jest do ogarnięcia. Przyjemnie się expi i robi zadania, fajne metody są do otrzymywania zbroi i wepa i innych specjalnych rzeczy (jak skrzydła np). : P

Opublikowano

Genesis to jedna wielka ściema... xD

Juno odkupione od Sp1ke z Universe. Ceny z IS są zajebiste, co tydzień dostajesz 3k cashu, więc jest do ogarnięcia. Przyjemnie się expi i robi zadania, fajne metody są do otrzymywania zbroi i wepa i innych specjalnych rzeczy (jak skrzydła np). : P

Serio? Bo ja tam weszłam, zachwyciłam się Juno, zobaczyłam IS i stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo ja nie będę inwestować tysięcy w taki serwer. xD

Opublikowano

Serio? Bo ja tam weszłam, zachwyciłam się Juno, zobaczyłam IS i stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo ja nie będę inwestować tysięcy w taki serwer. xD

Ale w tym IS nie ma za bardzo co do kupienia... Kasa dropi jak szalona, na msy możesz łatwo zarobić i kupić od innych graczy (bo tak, msy +28 kosztują po 10,000 ale U innych graczy jest to kwota 10-15kkk a ja przy samym wbijaniu lvla zebrałam 5kkk więc nie ma tragedii) i nie wiem co jeszcze? Tytuły i covery co najwyżej. :) Ale nic nie będę nikomu narzucać, każdy ma swoje zdanie i tyle. ^^

Channel3 gildia AllStars rekrutuje do wspólnej gry. ^^

Opublikowano

Ale w tym IS nie ma za bardzo co do kupienia... Kasa dropi jak szalona, na msy możesz łatwo zarobić i kupić od innych graczy (bo tak, msy +28 kosztują po 10,000 ale U innych graczy jest to kwota 10-15kkk a ja przy samym wbijaniu lvla zebrałam 5kkk więc nie ma tragedii) i nie wiem co jeszcze? Tytuły i covery co najwyżej. :) Ale nic nie będę nikomu narzucać, każdy ma swoje zdanie i tyle. ^^

Channel3 gildia AllStars rekrutuje do wspólnej gry. ^^

Hmm... a jak tam z expem? Szybko się wbija w miarę?

Opublikowano

Hmm... a jak tam z expem? Szybko się wbija w miarę?

Bardzo szybko bym powiedziała, od 90 lvla do ok 135lvla w oku, biłam w party i zajęło nam to max... 15 min? od 135lvl do ok 150 lvla w Moorasce bijąc zwykłe potwory, potem od 150lvla do 161 lvla w Tarian też zwykłe potwory, od 161lvla do 165 lvla niektóre questy w Tarian, a od 165-175 questy w Juno (przy okazji dropisz sobie itemki na wep i set i skrzydła) i od 175-185 w Ramslo Lab. ^^ Ja mam dopiero 165 bo dalej mi się nie chciało, ale zaraz się zabieram za dalsze poznawanie gry. :P Podoba mi się.

Opublikowano

Ten serw to totalne gunwo. Poza fajnym Juno (wręcz zajebistym) to jest to totalne p2w, ceny w IS z dupy i w ogóle bez sensu.

Hahahahahahahahahahaah xD

@Co jest tutaj takiego ciekawego, co by zachęciło do grania?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mam nadzieję Domi, że wyczułaś w tym ironię. xD

Bludenz - gram na JOK cały czas i mi tam dobrze. xD

Aguś - czy gildia ma w planach iść na gród? Dużo jest tam już osób "wykoksanych"? :D

Opublikowano

Jeszcze trudno mi mówić o tym, bo dopiero zaczęłam, dla mnie gra zaczyna się ciekawie, fajnie się lvluje nie tylko bijąc mobki a też robiąc questy. ^^

Mam nadzieję Domi, że wyczułaś w tym ironię. xD

Bludenz - gram na JOK cały czas i mi tam dobrze. xD

Aguś - czy gildia ma w planach iść na gród? Dużo jest tam już osób "wykoksanych"? :D

Ma w planach, gildia wczoraj powstała i mamy dopiero pięciu członków. Koksimy się. ^^

edit: W poniedziałek (jutro) w związku z problemami z serwerem wszyscy dostaną 6k cashu.

Opublikowano

czy poda ktoś linka do dawnloadu z mega bo mi na stronie nie działa

juz nie trzeba znalazłem gdzie indziej linka . Ale moze powie mi ktoś dlaczego nie widze ikon na stronie ktore slużą do śćiągnięcia pliku

Opublikowano

Też nie mam ikon , ale naciśnij na ikone xD ?

KROK PO KROKU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...