Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eleshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, że nie zależy im na graczach bo po prostu mają olewkę.

Nikt dalej nie chce pomóc, nikt nie potrafi rozwiązać tego problemu ?

Jeszcze raz napiszę, a więc pisze ciągle błąd podczas łączenia, odpalam jako administrator i nie pomaga, odpalam przez eterial.exe bo przez patch nie działa, ustawiam zgodność z xp i dalej błąd...

Mam win 7, na prawdę chcecie tracić graczy ?

łatka wgrana etc.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedopracowane to są mózgi tutaj niektórych .

Każdy serwer na początku ma problemy, fakt zawaliłem ale już jest wszystko okej i każdy może wejść .

Wszystko konieczne znajdziecie w dziale download na stronie głownej serwera .

Pozdrawiam

Widać, że nie zależy im na graczach bo po prostu mają olewkę.

Nikt dalej nie chce pomóc, nikt nie potrafi rozwiązać tego problemu ?

Jeszcze raz napiszę, a więc pisze ciągle błąd podczas łączenia, odpalam jako administrator i nie pomaga, odpalam przez eterial.exe bo przez patch nie działa, ustawiam zgodność z xp i dalej błąd...

Mam win 7, na prawdę chcecie tracić graczy ?

łatka wgrana etc.

blad podczas laczenia jest spowodowany albo, -brak koneicznej latki, albo wlaczony antywirus albo zapora windows . dziekuje

Opublikowano

Niedopracowane to są mózgi tutaj niektórych .

Każdy serwer na początku ma problemy, fakt zawaliłem ale już jest wszystko okej i każdy może wejść .

Wszystko konieczne znajdziecie w dziale download na stronie głownej serwera .

Pozdrawiam

blad podczas laczenia jest spowodowany albo, -brak koneicznej latki, albo wlaczony antywirus albo zapora windows . dziekuje

Jesteś głupszy od buta, czy mi sie wydaje?

Robie wszystko normalnie, mam twojego "wspaniałego" klienta, łatka tez, a i tak potrzeba znowu jakiegoś pliku.

pryzmat.jpg
Opublikowano

bardzo przyjemnie się gra :)

patrzę tylko na ścigającą się topkę z wh xdd

pozdrawiam i zapraszam na serwerr !

mała propozycja :

zmniejszcie hp metinów bo strasznie długo się je bije nawet bodziakiem :<

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Narazie nie zagram bo ogólnie kicha.

Brak tp do do m2, pelerynki trzeba kupować a jest to serwer easy więc pelerynka powinna być nieskończona, tradycyjne schodzenie/wchodzie z konia a powinno się to robić za pomocą jednego kliknięcia.

I wiele innych mankamentów, nie działające tp i tak ogólnie to nudy, nic specjalnego na tym serwerze nie ma. Jeśli na prawdę ten serwer chce coś zarobić to jeszcze długa praca przed właścicielem, bugów tutaj jest krocie, nie wczytujące się tekstury wierzchowców, jakieś napisy chińskie przy npc... ogólnie narazie jest średnio.

Zagram po kilku naprawach które nie długą nastąpią...

Jeszcze co zauważyłem to yangi lecą jak kur*wa rasowy hard....

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Narazie nie zagram bo ogólnie kicha.

Brak tp do do m2, pelerynki trzeba kupować a jest to serwer easy więc pelerynka powinna być nieskończona, tradycyjne schodzenie/wchodzie z konia a powinno się to robić za pomocą jednego kliknięcia.

I wiele innych mankamentów, nie działające tp i tak ogólnie to nudy, nic specjalnego na tym serwerze nie ma. Jeśli na prawdę ten serwer chce coś zarobić to jeszcze długa praca przed właścicielem, bugów tutaj jest krocie, nie wczytujące się tekstury wierzchowców, jakieś napisy chińskie przy npc... ogólnie narazie jest średnio.

Zagram po kilku naprawach które nie długą nastąpią...

• po co ci tp do m2 ? :D w m1 spokojnie 35 wbijesz :O a potem BO
  • jest nieskończona pelerynka - 500k
  • ctrl+h

jeszcze jakiś problem ? :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

• po co ci tp do m2 ? :D w m1 spokojnie 35 wbijesz :O a potem BO
  • jest nieskończona pelerynka - 500k
  • ctrl+h

jeszcze jakiś problem ? :D

Osobiście wolę sobie przenieś " kunia " na f3 i klikać f3 jak to człowiek się przyzwyczaił, ale to trzeb zrobić ...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Gdzie dropne 6/7bon !!!!!!!!!!!

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

POLECAM WBIŁĘM NA SERWER 0 BUGÓW NIE ZAWIODŁEM SIĘ ;) A MYŚLAŁEM ŻE TO BĘDZIE KICHA JAK NAVE**A :))

WIĘC ZAPRASZAM WSZYSTKOCH NA ETERIAL.PL WIDZIMY SIĘ W GRZE!@:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...