Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eleshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluję administracji za złodziejstwo... Wczoraj wieczorkiem zrobiłam 2rękę sr 46 na 100lvl +9 dzisiaj się loguję i BUM... NIE MA... ZAJEBIŚCI KURWA JESTEŚCIE.

Możesz sobie modku mnie zbanować, ale taka prawda. ADMINISTRACJA TO ZŁODZIEJE ;)

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy serwer jest stabilny ? Są jakieś bugi na serwerze :P ? Czy warto zagrać na serwerze ile gra graczy itp ... ?

ddz8gi.png

Opublikowano

SERWER UPADŁ W TYM MOMENCIE !!!

[HA]TILT Sprzedal serwer za 100zł przelewem , rozdał 300k sm za 1 przelew ;>

-HACKED BY LCN !!!!!

Opublikowano

Nic nie upadlo

server dalej stoi i dobrze sie trzyma

nikt sie za nic nie sprzedal skonczcie wymyslac bajki ktorych nie mozecie udowodnic

pozdro zapraszam na serva

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Skonczcie wymyslac glupie teorie spiskowe. Ktos wyrzucił drogie eq i odrazu że gm rozdał monety .

Wszyscy napinacze w metinie, ktorzy twierdza że serwer padl miedzy innymi gracz FuBu sa zwyklymi hejterami, poprosilem jednego z nich o nr telefonu to bal sie podać wiec o czym my rozmowiamy ?

Mowisz rzekome rozdawanie monet ? Pokaż mi tu jeden dowód a nie obrażaj na mordę.

Zapraszam do gry, w tym momencie serwer oczyścił się o paru idiotów .

Opublikowano

Na serwerze gra około 500 graczy w godzinach szczytu;)

Ale z dnia na dzień przybywa graczy.

Serwer naprawdę warty uwagi :) Zapraszam

V7bXmc2.png

Opublikowano

Nie polecam, były przekręty np. za 100zł Administratorowi przelewem gościu dostał 300k SM ;)

Pozdrawia ekipa LCN <3

Daj jakieś dowody, zanim zaczniesz pi3rdolic bez sensu. Miał być rzekomo jakiś filmik nagrany przez tego bambusa 18 i gdzie on jest.?

coś wam nie wychodzi ;]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie polecam, były przekręty np. za 100zł Administratorowi przelewem gościu dostał 300k SM ;)

Pozdrawia ekipa LCN <3

Nie było żadnych przelewów... To była bajka puszczona przez 18 chciał rozjebać serwer ale mu sie nie udało :*

V7bXmc2.png

Opublikowano

Nie było żadnych przelewów... To była bajka puszczona przez 18 chciał rozjebać serwer ale mu sie nie udało :*

Po pierwsze byl przelew przez paypal od mnie za 100 zl wiec nie wiesz nie udzielaj sie i nie dostalem 300k tylko 30k SM i teraz droga Administracja zablokowal lub zmienila mi Haslo na koncie i nie moge sie zalogowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...