Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eleshar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już upada.... Administracja usunęła podział lvlowy na mapy.... 80lvle latają po teoretycznej mapie na 120lvl. :) pozdrawiam 110lvl wbiłem i kończę grę bo i tak nic z tego nie będę miał nawet uśmiechu... :D Nie polecam. Administracja zbyt pochopnie "odbugowuje" pewne rzeczy :]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Siema mam prpozycje aby zmniejszyć dmg noble w av1/2 mam 60 na mistyki i drugie eq na diabły tez 60 i fms 42sr i bije 2000 bodym a mam 22000hp i 2 grupki mnie dedaja a i szlyszalem ze są jakieś przepustki na mapy 90+ bezsens moje zdanie jak to. NAprawicie to kozak jak nie to lipa serwer będzie

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Serwer już upada.... Administracja usunęła podział lvlowy na mapy.... 80lvle latają po teoretycznej mapie na 120lvl. :) pozdrawiam 110lvl wbiłem i kończę grę bo i tak nic z tego nie będę miał nawet uśmiechu... :D Nie polecam. Administracja zbyt pochopnie "odbugowuje" pewne rzeczy :]

Wszystko już zostało ogarnięte na serwie w Nocy :)

Opublikowano

napiszcie mi listę zmian, bo nie wierzę :)

Opublikowano

Mam problem po włączeniu dziś eterialwinxp wyskakuje error sumie monitor coś tam i nie mogę włączyć gry teraz nie jestem na kompie więc pisze to co zapamiętałem co wyskoczylo pomoże ktoś help

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

super IS :>

maska +20 lud to wychodzi ponad 90 zl ,

pd za dzien to hmmm 30 zl ? :D

SUPER CENY :D doladowanie sms bo niema mozliwosci przelewu = 30 zl sms to 1700 sm , a dodajac ciekawostke zebyscie sami sprwdzili niektore rzeczy w IS kosztuja po 17 tysiecy SM wiec latwo policzyc .... 10 x 1700sm ( 30zl ) = 17000sm = 300zl :DDDDDDDDDDDDD

POMPA SERWER

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nie no is to chyba zbugowany jest bo za tyle sm co kosztują rzeczy to masakra totalna 300 zł płacić za niektóre rzeczy śmiechh na sali poprawcie to też

Opublikowano

Nie trawie takich debili. Mapa jest zrobiona na 80. To co, że jest napisane 120? Pojawiła się od 80, nie od pierwszego lvla ;]

@Trwa przerwa, dodają 6/7, naprawiają, widać, że się staraja, a wy tylko hejtować i wyzywać potraficie..

Opublikowano

Nie trawie takich debili. Mapa jest zrobiona na 80. To co, że jest napisane 120? Pojawiła się od 80, nie od pierwszego lvla ;]

@Trwa przerwa, dodają 6/7, naprawiają, widać, że się staraja, a wy tylko hejtować i wyzywać potraficie..

nie trawie takich debili jak ty, nie potrafisz nawet konstruktywnie zkrytykować jakiegoś postu tylko od razy wyzywasz jak jakiś "hm. debil ?"

Przerwa jest już 5 raz pod rząd i jeszcze nic nie poprawili ;] Nie polecam - wyważam swoją opinię nie hejtuję. Szanowny Adasiu....

Opublikowano

@up polac mu :) jedyny grac oprocz mnie ktory cos rozumie

najwazniejsze ze administracja sie nie poddala i nie podda ! ;]

server jest swietny na zadnym servie nie widzialem niektorych rzeczy i mam coraz wieksza ciekawosc co bedzie dalej

pozdro

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Przepraszam działa to ? ;]

"to" działa! A raczej świetny serwer. Ludzie wyżej piszą, że lipa, a nawet nie wbili 90 lvla... :) Osobiście mam 130 i gra się za przeproszeniem zaje*iście!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...