Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eleshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi właśnie z mega i z pierwszego kicha.

Niby z mega na pierwszy rzut oka ładnie się pobierało, bo doszło normalnie do 100% a po odpakowaniu od razu błąd i połowę plików nie ma.

Zobacz to czy to jest ten sam link co pobierales wczesniej, bo to jest od kolegi i mi on smiga. : https://mega.co.nz/#!FccTiZaC!W71cogB5sO-WAoqbObu3sywiTqCxjEr0t8bNufjyChY

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebujesz sm na start Eterial.pl ? Nic prostszego zajrzyj :)

[#0] Eterial.pl - ` Wygraj Darmowe SM + Kilka Info

http://www.youtube.com/watch?v=ItW9-hSbwTI

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z pobieraniem z serwisu mega to polecam zainstalować plugin do przeglądarki.

Znajdziecie go na stronie hostingu w zakładce Apps.

Czy na serwerze są jakieś groźniejsze bugi?

0LsM05U.png

Opublikowano

strona nie działa ;p kiedy będzie reje ? :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

@eleshar kiedy forum będzie ??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

wszystko mi sie pobrało , wypakowałem ;f ii pyk.

w patcherze wyskakuje błąd że nie może znaleźć metin2client.bin :D a gdy odpalam gotowy exe to wyskakuje : Program metin2client przestał działać :< Też tak macie czy tak powinno być ? :)

Opublikowano

strona nie działa :/

a bym z chęcią zagrał.

wszystko mi sie pobrało , wypakowałem ;f ii pyk.

w patcherze wyskakuje błąd że nie może znaleźć metin2client.bin :D a gdy odpalam gotowy exe to wyskakuje : Program metin2client przestał działać :< Też tak macie czy tak powinno być ? :)

wyłącz antywirka, pewnie binke ci usuwa ;]

Opublikowano

strona nie działa :/

a bym z chęcią zagrał.

wyłącz antywirka, pewnie binke ci usuwa ;]

Mam to samo ale nic nie pomaga wyłączenie anty wirusa jak odpalam przez eterial.exe odpala sie i po 2 sek sie wyłącza pomoże ktos?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

ponownie wypakowałem klienta =) Wszystko śmiga, dzięki za pomoc ;)

P.S

Czekamy na stronke :)

Opublikowano

Strona jest w fazie Bety

Zapraszam do rejestracji

Natomiast itemshop będzie dodany po starcie, wieczorem .

Co do problemów z klientem ciężko mi napisać ponieważ sam sciągalem z tego mirroru co Wy i wszystko śmiga .

Spróbujcie ponownie wypakować, uruchomić z prawem administratora .

Do gry wchodzimy poprzez Eterial.exe

5 minut przed startem dodamy łatkę do działu download.

Start 14:00 !!!

Opublikowano

Pobrałem z 1 LINK i waży tylko 410MB i nie działa

Pobrałem z 2 LINK Z MEGA.CO.NZ i PONAD 1GB i działa

------------

Zapraszamy do gildi [VIP] ­­▬­­ ☜ RestributioN ☞

ts3 ; allgamers.pl

nOfAmE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...