Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eleshar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem z 1 LINK i waży tylko 410MB i nie działa

Pobrałem z 2 LINK Z MEGA.CO.NZ i PONAD 1GB i działa

------------

Zapraszamy do gildi [VIP] ­­▬­­ ☜ RestributioN ☞

ts3 ; allgamers.pl

Chetnie bym dołączyl ale kaca mam zeby na ts wejsc xD Narazie zobacze o 14 czy serwer jest ciekawy pogram jakis czas i sie na ts odezwe do cb ;)

A co do serwera to rejestracja juz dziala ;) Konto jest, z ciekawosci weszlem do is a tam nic ;d

Opublikowano

Strona działa i jest jak dla mnie kosmiczna <3

najładniejsza jak na razie jaką widziałem :D Bardzo mi sie podoba.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

forum szykujemy ekstra, ale jest to drugoplanowa sprawa która dokoncze na spokojnie w nocy.

Więc łatka będzie tutaj w prezentacji ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Więc łatka będzie tutaj w prezentacji ?

bedzie tutaj i na stronie również .

Chetnie bym dołączyl ale kaca mam zeby na ts wejsc xD Narazie zobacze o 14 czy serwer jest ciekawy pogram jakis czas i sie na ts odezwe do cb ;)

A co do serwera to rejestracja juz dziala ;) Konto jest, z ciekawosci weszlem do is a tam nic ;d

napisalem ze is wieczorem :))

Opublikowano

2# serwer który dziś nie wystartuje ;)

i na wieczór Zuo . i to na sam początek...

Powodzenia wam życzę ;) długo nie postoi ha

twoja opinia była mi bardzo potrzebna, dziękuje :]

Opublikowano

Na stronie głównej jest napisane, że przed startem trzeba pobrać łatkę którą znajdziemy w tym temacie, może ktoś mi dać linka do tej łatki ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Na stronie głównej jest napisane, że przed startem trzeba pobrać łatkę którą znajdziemy w tym temacie, może ktoś mi dać linka do tej łatki ?

Admin pisał ,że łatka będzie 5 min przed startem.

Opublikowano

@eleshar jak dasz tą łatkę to będzie się normalnie odpalało przez "Eterial.exe" bo mi się po 2 sek wyłącza wypakowałem jeszcze raz offlem antywirusa i dalej nie działa

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Powiem tak..

Jeżeli ktoś ma problem z odpaleniem clienta i nic nie wyskakuje to proponuje zrobić tak :

Jeśli pobraliśmy clienta to nie wypakowujemy na dysk tylko poprostu odpalamy z winrara --> Eterial.exe

W 99% odpali wam :)

Opublikowano

@eleshar jak dasz tą łatkę to będzie się normalnie odpalało przez "Eterial.exe" bo mi się po 2 sek wyłącza wypakowałem jeszcze raz offlem antywirusa i dalej nie działa

tak !

Opublikowano

Zrobilem jak Pan UP i dalej nie dziala po 2 sekundach sie wylacza mam windows XP

Mozna uzywac BSa?

Opublikowano

Ten sam problem. Po 2 sekundach offa calego metka.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...