Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP. Tyle co się administratorzy natrudzili aby wszystko zrobić i ma pójść na marne? Pisali ze jak nie dadzą rade oni zrobić sami plikow z klientem to zapłacą profesjonalnemu kolesiowi ktory robi pliki i dla nich to zrobi. Nie spinać się tylko czekać ..

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

I co jutro wystartuje?

A potem zmienicie zdanie i wystartuje w lutym?

Zamknijcie ten serwer i odpalcie go na nowo jak bedzie zrobiony.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

@up

Może i jutro,lepiej poczekać i wyeliminować bugi niż grać na zbugowanym.

Opublikowano

Serwer gówno totalne pełno bugów nie powiem na co ręczył przedstawiciel serwera ... właśnie stracił swoje "klejnoty". Dali nowego klienta i co tak samo. Na odp dlaczego tak wywala napisali "na jednym ch nie może być więcej niż 22 osoby "jebłem ze śmiechu. Serwer dnoooooooo nie potrafią niczego zrobić. :) POZDROOOO

Opublikowano

No i dobrze że padł .... Tylko ludzie tracili na niego czas...

Serwer był dosyć fajny, fajnie go przemyślili, ale te problemy...

Dziś sobie z kumplem zaplanowalem nocke i chuy ..

Lecimy w Argentusa !

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

No niestety z takimi problemami nie ma co wróżyć przyszłości dla tego serwera. Być może się mylę, lecz już nie jeden serwer miał wyjść przekładali, a wyszło jak każdy wie.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry,dawno już takiego nie było lecz te bugi.Może uda się je wyeliminować przez noc bądź następne dni?

Opublikowano

watpie takie wlasnie serwery padaja najszybciej albo wogole sie nie rusza z miejsca tak jak ten, poczekam tez do rana z ciekawosci

Opublikowano

dziwi mnie jedno że w nocy wiara pracuje a w dzień śpią niech zaczną robić na odwrót to może mnie bugów będzie .

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Nie ma co się dziwić pliki są Sheili ( Welesa ) na tych plikach ja nie wiem DIFF na loganie jest wgrany raczej ( ironia ) 14 latek popsuł te pliki robiąc tak by ciągle wywalało problem siedzi po stronie Game nie klienta.

Laneris walczy z tymi plikami odkąd powstał jakoś jakoś im się udaję lecz to nie jest rzeczą prostą a ciągle wywala błąd C++ przypadek ? nie sądzę ..

Gdy bawiłem się na tych plikach podstawowym błędem było i zresztą do tej pory jest brak tzn. (podchanneli) przez co serwer jest mniej stabilny .

Opublikowano

Nie ma co się dziwić pliki są Sheili ( Welesa ) na tych plikach ja nie wiem DIFF na loganie jest wgrany raczej ( ironia ) 14 latek popsuł te pliki robiąc tak by ciągle wywalało problem siedzi po stronie Game nie klienta.

Laneris walczy z tymi plikami odkąd powstał jakoś jakoś im się udaję lecz to nie jest rzeczą prostą a ciągle wywala błąd C++ przypadek ? nie sądzę ..

Gdy bawiłem się na tych plikach podstawowym błędem było i zresztą do tej pory jest brak tzn. (podchanneli) przez co serwer jest mniej stabilny .

Sub ch były :) pliki daje na mpc może komuś się przydadzą :) ( bez lua na sklepy bo to kumpla :) a swoją drogą wina po stronie game jest przez sprawdzanie wersji klienta

V7bXmc2.png

Opublikowano

Witam. Serverosik prezentuje się zarąbiście mam jednak problem po zalogowaniu na postać wywala mnie do wejscia do wyboru channelu itd. Przez co nie mogę zagrać (oczywiscie najnowszy klient jest spachowane wszystko też jest ;)). Czekam na szybką odpowiedź pozdrawiam

86074106.png

Sygna by EaGGe

Opublikowano

czyl jednak lipa z serwera :x zawiodlem sie ^^ ale serwer i tak pro mimo kilku bugow z klientem i plikami :) jednak panowie mam nadzieje ze to ogarniecie bo szkoda takiego zajebistego serwera :) POWODZENIA :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

Polecałbym graczom nie zaczynać na serwerach gdzie administrator ma założone nowe konto na forum ponieważ potem wychodzą takie sytuacje.

Zrobił Cycu / Armagiedon serwer niewypał ale swój cel osiągnął czyli naciągnął was bo na coś pieniędzy potrzebował.

0LsM05U.png

Opublikowano

tyle ze tu raczej nic niezarobic xD bo serwer tak naprawde w godzinach liczac to byl 2h gdzie dalo sie w miare grac xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...