Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywalanie administracja ma ogarnąć, pozniej mają forum zrobić. Na koncu reklama = większa liczba graczy więc warto przeboleć ( o ile kogos wywala) i poczekac aż wszystko się ustatkuje.

Opublikowano

Podobno wywalanie naprawial cala noc , sam na ts mowil wiec niewiem poco tak ludzi wkrecac + co chwile nowe linki do clienta ktory i tak jest do dupy.

Administracja slepa a polowa pusta.......

Opublikowano

nowe linki nie podaje administracja .

podawane linki od randomowych userow tego forum sciagajcie na wlasna odpowiedzialnosc , nawet skanow nie bylo....

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

nowe linki nie podaje administracja .

podawane linki od randomowych userow tego forum sciagajcie na wlasna odpowiedzialnosc , nawet skanow nie bylo....

Administracja daje upoważnionym graczom linki aby dodawali na mpcforum, gdyż sami nie mają czasu, aby je dodać bo ciągle nad czymś pracują, aby ułatwić nam (graczom) grę na serwerze.

Opublikowano

najnowszy client na naszej stronie naveria.pl w dziale pobieralnia dostepny. client jest oficjalny nie patchować! :)

Kliknac na ikonke i grac :)

błey wywalania czasami wynikają z padania channeli, technik bedzie w nocy to to naprawi :) No przepraszamy :)

Opublikowano

najnowszy client na naszej stronie naveria.pl w dziale pobieralnia dostepny. client jest oficjalny nie patchować! :)

Kliknac na ikonke i grac :)

błey wywalania czasami wynikają z padania channeli, technik bedzie w nocy to to naprawi :) No przepraszamy :)

Nie kłam. Zrób swojego klienta to nie będzie wywalać.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

nie polecam wywala non stop mieli naprawic a tu zadnych efektow z mojej strony to koniec i jeszcze raz nie polecam wejdzcie na oficialnego metina2 tam bedzie wam lepiej ;)

Opublikowano

Co to ku**a jest -.- wbilem 30 w ciagu 5 min i wywalilo mnie 9 razy... a teraz jeszcze postaci nie wybiore i wywala... NAPRAWCIE TO BO NIKT NIE BEDZIE GRAL!!!!

Opublikowano

Tak!

Zmarnowalem od wczoraj mój czas ... Do teraz a mogłem normlanie na Dre***.pl zagrac a tu chuj...

Nie polecam serwer.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

@das944 Nawet nie pobieraj, szkoda twojego czasu. Serwer to totalna porażka nie polecam serwera wgl, administracja nie ogarnia wywala nie da sie grac wgl do niczego.

Opublikowano

Poczekajmy chwile dajmy im czas,w nocy się wyśpicie a oni MOŻE to naprawią.

Opublikowano

up nie naprawia... robia dlugi czas pliki na pewno i nic. w czoraj mial byc start i lipa cala noc robili i zrobili ze widac postacie oprocz glowy i nic wiecej. porazka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...