Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Ep2] Last Chaos 1337

ColdHeart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka ładna w miarę ;) Być może zagram a jeśli nie to mam kilka pytań ;)

1. W ile max lvl ?

2. Jak z petami ?

3. Dużo ludzi tutaj gra ?

4 Jakie polskie gildie ?

1. w 3-4h

2. P1 idzie szybko lecz P2 idzie troche gorzej lecz mając do dyspozycji pigułki expa i esencje dla p2 to raczej nie problem

3. Ludzi jest jak narazie bardzo mało być może dlatego iż po wbiciu max lvl szybko się nudzi serwer

4. Jest kilka polskich gildii z tego co wiem największą jest RainbowDash

190

normalnie

mal

tak

#w sobote ma byc update

Oj ali czytaj uwaznie xD

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom, nudzi się. Ja wbiłam maxa 3 postaciami i nie ma co robić :3 Może jak coś ciekawego zrobią to wrócę :3

"niu" dung

nowe acc

nowe zbroje

"maybe new jawels"

nowy cap

i troche innych nowości już nie długo

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

"niu" dung

nowe acc

nowe zbroje

"maybe new jawels"

nowy cap

i troche innych nowości już nie długo

A skad te informacje ?:P

Opublikowano

Ja rowniez orypalem staff.. bo nie ogarniaja! tak maja bilansowac pvp z tego co mi wiadomo maja zmniejszyc atk deadlinki asska/archera

narazie tylko tyle wiem :D

1. w 3-4h
2. P1 idzie szybko lecz P2 idzie troche gorzej lecz mając do dyspozycji pigułki expa i esencje dla p2 to raczej nie problem
3. Ludzi jest jak narazie bardzo mało być może dlatego iż po wbiciu max lvl szybko się nudzi serwer
4. Jest kilka polskich gildii z tego co wiem największą jest RainbowDash

Oj ali czytaj uwaznie xD

Malo ludzi gra? a dziwisz sie? wiesz co Alan odrypal na dcs z 15 osob sie wkuzwil i rzucilo serwa.. -.- i przez staff ze nie ogarnial za hacki i tym podobnie powinni banowac na conajmniej 1-3  miesiace..

Opublikowano

Ja rowniez orypalem staff.. bo nie ogarniaja! tak maja bilansowac pvp z tego co mi wiadomo maja zmniejszyc atk deadlinki asska/archera

narazie tylko tyle wiem :D

Malo ludzi gra? a dziwisz sie? wiesz co Alan odrypal na dcs z 15 osob sie wkuzwil i rzucilo serwa.. -.- i przez staff ze nie ogarnial za hacki i tym podobnie powinni banowac na conajmniej 1-3  miesiace..

Za hacki jest perm, oj. Właśnie. Dzisiaj jest DCS/MCS? xD

Opublikowano

Tak to prawda serwer jest bardzo fajny , ale dlaczego nie ma graczy? Czyja to jest wina? Troche  staffu , hackerow i pewnie dlatego , ze genesis i inne serwerki ponownie na nogi wstaly , a co do gry to zapraszam ;]

Opublikowano

Saff sie naprawde stara jak moze , coraz czesciej robia eventy do tego Sweet awansowal/a na GM

Opublikowano

Wiecie ja juz jakos z nimi na swoj sposob rozmawialem , a wiec bede robic codziennie eventy , beda auto - buffy co 1h , oraz niedlugo nowy update max lvl cup to prawdopodobnie 200 , nowy set na 200 , nowe accki itp ;] ( tylko jewele zostana te same )

Opublikowano

Jashin na TGM? Beka. Toż to ten GS, który stał pod areną i wmawiał, że szelmy na sh nie używają sh. Autobuffy to dobry pomysł, ale powinny być co 10 minut, a nie co godzinę. Eventy.. ostatnio był na exp Peta i wygrał Alan, który leciał na hackach. xD Dalej nie zrobili nic z jewelami i te dobre można tylko po zainwestowaniu kasy mieć. ;f No, ale zobaczymy, jak im to wyjdzie. ^^

Opublikowano

Jashin na TGM? Beka. Toż to ten GS, który stał pod areną i wmawiał, że szelmy na sh nie używają sh. Autobuffy to dobry pomysł, ale powinny być co 10 minut, a nie co godzinę. Eventy.. ostatnio był na exp Peta i wygrał Alan, który leciał na hackach. xD Dalej nie zrobili nic z jewelami i te dobre można tylko po zainwestowaniu kasy mieć. ;f No, ale zobaczymy, jak im to wyjdzie. ^^

Nie moge sie z toba zgodzic , a wiec tak  po 1 dlaczego co 10min? jak wiekszosc buffow trwa godzine? co 30min jeszcze bym mogl sie zgodzic , bo chcialabys zeby ktos wlecial na arene z cube ( czy jak to tam sie zwie co powieksza atk o dwa razy albo cos tam xD ) co do eventow teraz sa naprzemian czyli raz szukanie staffu  , pytania itp , a co do jeweli masz dziennego questa ktory daje 1box. . mozesz miec max 8 postaci 165 lvl to jest 1h-2h expienia wiec w czym ty widzisz  problem? jak chcesz to bedziesz miala .. a tak masz pretensje do Jashina rozumiem , ale kazdy na bledach sie uczy ;] Teraz  serwer potrzebuje polskiego , ogarnietego Gsa moze Bludi? Doma? Alish? ^^

Opublikowano

Po co Ci GS- skoro nikt tam nie gra! GS może tylko "pomagać"... Tam trzeba ogarniętego STAFFU.. Tylko czekać aż Sweet awansuje na Community Managera, wtedy to już wgl server upadnie..

Jak na razie server świeci pustkami, bo jest nudny. Nowości lvl cap, co z tego skoro wbijesz 200 w cube albo w "new dungeon"w kilka dni. Skoro eski i platyny są w IS za bezcen i znowu 1-2 dni i max jest... Bezsensu ...

Opublikowano

Po co Ci GS- skoro nikt tam nie gra! GS może tylko "pomagać"... Tam trzeba ogarniętego STAFFU.. Tylko czekać aż Sweet awansuje na Community Managera, wtedy to już wgl server upadnie..

Jak na razie server świeci pustkami, bo jest nudny. Nowości lvl cap, co z tego skoro wbijesz 200 w cube albo w "new dungeon"w kilka dni. Skoro eski i platyny są w IS za bezcen i znowu 1-2 dni i max jest... Bezsensu ...

1-2dni? watpie z tego co mi wiadomo te 10 lvli ma byc naprawde trudne , a  tak wgl do tego musisz ogarnac set prawda? accki? wiec masz grania na conajmniej 2tyg..

Opublikowano

wypierdalaj tępa kurwo żreć gunwo w oboże i ujeżdżać kozy boś jest kurwa jebana,

sweet jest jedyna osoba tkora pomamga -.- (piszem czasami z niai na genesis i jest pro ^^)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...