Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Ep2] Last Chaos 1337

ColdHeart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge sie z toba zgodzic , a wiec tak  po 1 dlaczego co 10min? jak wiekszosc buffow trwa godzine? co 30min jeszcze bym mogl sie zgodzic , bo chcialabys zeby ktos wlecial na arene z cube ( czy jak to tam sie zwie co powieksza atk o dwa razy albo cos tam xD ) co do eventow teraz sa naprzemian czyli raz szukanie staffu  , pytania itp , a co do jeweli masz dziennego questa ktory daje 1box. . mozesz miec max 8 postaci 165 lvl to jest 1h-2h expienia wiec w czym ty widzisz  problem? jak chcesz to bedziesz miala .. a tak masz pretensje do Jashina rozumiem , ale kazdy na bledach sie uczy ;] Teraz  serwer potrzebuje polskiego , ogarnietego Gsa moze Bludi? Doma? Alish? ^^

Mówię o jewelach z Web Shopu. Na celność/unikanie.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge sie z toba zgodzic , a wiec tak  po 1 dlaczego co 10min? jak wiekszosc buffow trwa godzine? co 30min jeszcze bym mogl sie zgodzic , bo chcialabys zeby ktos wlecial na arene z cube ( czy jak to tam sie zwie co powieksza atk o dwa razy albo cos tam xD ) co do eventow teraz sa naprzemian czyli raz szukanie staffu  , pytania itp , a co do jeweli masz dziennego questa ktory daje 1box. . mozesz miec max 8 postaci 165 lvl to jest 1h-2h expienia wiec w czym ty widzisz  problem? jak chcesz to bedziesz miala .. a tak masz pretensje do Jashina rozumiem , ale kazdy na bledach sie uczy ;] Teraz  serwer potrzebuje polskiego , ogarnietego Gsa moze Bludi? Doma? Alish? ^^

Tsaaa... Już składaliśmy podania i woleli niemców :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

wypierdalaj tępa kurwo żreć gunwo w oboże i ujeżdżać kozy boś jest kurwa jebana,

sweet jest jedyna osoba tkora pomamga -.- (piszem czasami z niai na genesis i jest pro ^^)

ohh.. jaka konstruktywna wypowiedz i  bez skazy ortograficznej ;3 ...

Tak btw.. Nic nie mam do Sweet, może i ogarnia nie mam bladego pojęcia, lecz już to widzę oczyma wyobraźni ja jako CM...  Jedynie osoba która pasuje na to stanowisko jest Cooki..  Pozdro ;3

Opublikowano

ohh.. jaka konstruktywna wypowiedz i  bez skazy ortograficznej ;3 ...

Tak btw.. Nic nie mam do Sweet, może i ogarnia nie mam bladego pojęcia, lecz już to widzę oczyma wyobraźni ja jako CM...  Jedynie osoba która pasuje na to stanowisko jest Cooki..  Pozdro ;3

Jej "wypowiedz bez skazy ortograficznej" była napisana ironicznie, to tak dla sprostowania -.-

Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je mieć. Ty sądzisz, że bardziej nadaje się Cookie (nie Cooki), a staff sądzi, że Sweet. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dlaczego co 10 minut? 

- Gracze, którzy dopiero się logują będą musieli czekać godzinę na buffy, a wiadomo przecież że ludzie nie siedzą na grze 24h/dobę

- Jak się zginie to traci się wszelkie buffy

- Jeżeli jest problem z cube na arenie to wystarczy wprowadzić nową zasadę. A autobuffy dawać na innym ch, takim specjalnym do expienia czy dropienia. Żeby osoby chcące się popieścić na arenie mogły to robić legalnie. ^^

GS to musi być osoba która zna się dobrze na danym serwerze, musi znać wystarczająco angielski żeby móc się porozumieć w razie konieczności z innymi graczami. Ponadto moim zdaniem Game Sage jest to też osoba która uczestniczy w rozwijaniu serwera - jak ja byłam na Aio czy na Universie czy nawet na Shadow GS'em to sugerowałam różne rozwiązania, eventy, propozycje nowych patchów (patch z 190 lvl na Aio który się nie ukazał, i mam nadzieje się nie ukaże, to były tylko i wyłącznie moje pomysły, sama opisałam co i jak ma wyglądać, wszystko dokładnie pięknie i ładnie. ^^ Było to również zaakceptowane przez Admina i miało wejść w życie, no ale woleli mnie później wywalić... x'D)  itd. żeby serwer sprawiał więcej frajdy... Oraz musi być aktywny na serwerze. Jeżeli Bloody, Dominika czy ktokolwiek inny będzie spełniał te wymagania to jak najbardziej nadaje się. Uczmy się patrzeć obiektywnie

Opublikowano

Grajcie tu, ludzie. To, że nie ma graczy chyba znaczy, że trzeba ich zawołać i pomóc w rozwoju, nie?

Admini się starają, już szykują nowości, tak więc wołajcie kogo znacie i grajcie sami, może serwer nie upadnie, mam taką nadzieję.

Zaproponowałam event, coś w stylu tego co był na Shadow, za każdą osobę jakiś mały reward. Może to zrobią :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Grajcie tu, ludzie. To, że nie ma graczy chyba znaczy, że trzeba ich zawołać i pomóc w rozwoju, nie?

Admini się starają, już szykują nowości, tak więc wołajcie kogo znacie i grajcie sami, może serwer nie upadnie, mam taką nadzieję.

Zaproponowałam event, coś w stylu tego co był na Shadow, za każdą osobę jakiś mały reward. Może to zrobią :)

Będzie taki event, ale póki co czekamy na update. ;)

Opublikowano

Update ma byc prawdopodobnie do konca tego tygodnie  ,a wiec jezeli nie dzisiaj? to moze jutro ;3 Doma a ty tutaj bedziesz grala? ^^

Opublikowano

Update ma byc prawdopodobnie do konca tego tygodnie  ,a wiec jezeli nie dzisiaj? to moze jutro ;3 Doma a ty tutaj bedziesz grala? ^^

Tak, właśnie mam(y) zamiar tu wracać xD

Fajnie jak dadzą ten patch w końcu xD 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hahaha ^^ Bludi itp? :D ja narazie biegam solo ;3 Lane chyba opuscila serwer ;/ wiec wolne miejsce na dratan :D wbijajcie i jutro mozna przejac Dratan jezeli Lane zakonczyla gre ;c

Opublikowano

Hahaha ^^ Bludi itp? :D ja narazie biegam solo ;3 Lane chyba opuscila serwer ;/ wiec wolne miejsce na dratan :D wbijajcie i jutro mozna przejac Dratan jezeli Lane zakonczyla gre ;c

Chyba wszyscy opuścili serwer.

DCS i MCS to jest hack time. :D 

Opublikowano

Alan dcs? Myslisz ze ktos na to pozwoli? Teraz juz staff jest bardziej ogarniety.. Mam pytanie wiecie moze dlaczego nie moge wlaczyc lc? wyskakuje mi fatal error  , albo czy mozna jakos zmniejszyc okienko? ;>

Opublikowano

Alan dcs? Myslisz ze ktos na to pozwoli? Teraz juz staff jest bardziej ogarniety.. Mam pytanie wiecie moze dlaczego nie moge wlaczyc lc? wyskakuje mi fatal error  , albo czy mozna jakos zmniejszyc okienko? ;>

Nikt bronić nie będzie, sam to napisałeś, więc? -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ale Doma mi chodzi o hacki bo Hooney napisala , ze dcs i mcs to czas hackow , a mi chodzilo  oto , ze staff na to nie pozwoli , a co do obrony to moze sie myle  , moze Lane gra nwm ;p

Opublikowano

Ale Doma mi chodzi o hacki bo Hooney napisala , ze dcs i mcs to czas hackow , a mi chodzilo  oto , ze staff na to nie pozwoli , a co do obrony to moze sie myle  , moze Lane gra nwm ;p

A znasz się na żartach? -.- Na MCS nie było hacków xD I co?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Staff jest baaardzo ogarnięty, szczególnie że nie byłam zapisana na bitwę a TGM się mnie zapytał czy jestem zapisana czy nie, napisałam że tak, to sobie mogłam spokojnie siedzieć i podziwiać. xD Od czasu do czasu na pk bić. xD Oczywiście, że hacków nie było. Jak zwykle.

Btw. Wydaje Ci się, że im się opłaca banować? Nikt tutaj nie gra, więc też nikogo za hacki nie banują. 

Opublikowano

Tak, nie było :) Dziś MCS był czysty ^^

Nikt nie biegał z hackami, nikt nie miał pk, wgl trudno było odbić bo byli broniący i nie chcieli nam oddać. ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak, nie było :) Dziś MCS był czysty ^^

Nikt nie biegał z hackami, nikt nie miał pk, wgl trudno było odbić bo byli broniący i nie chcieli nam oddać. ^^

Nikt nie widział szelm na niewidce, nikt nie używał skill hacka i speed hacka, nikt nie obrażał Artka na ogólnym. Czysto było jak zwykle zresztą... 

Opublikowano

Gdyby zaczęli banować za hacki to straciliby 95% populacji serwera. :P I jestem pewna, że z odbiciem DCS-a nie będziemy mieli problemu. :P

"Nie będziemy", to idziesz na DCS? *.* Stworzyłam special guild because "niechcący" wyszłam z GuildForDCS ;_; Gildia nazywa się CyckiSeUsmaz, mam nadzieje że trafiłam w Twój gust. 

A też chcę uczestniczyć w DCS legalnie. : ( 

Opublikowano

"Nie będziemy", to idziesz na DCS? *.* Stworzyłam special guild because "niechcący" wyszłam z GuildForDCS ;_; Gildia nazywa się CyckiSeUsmaz, mam nadzieje że trafiłam w Twój gust. 

A też chcę uczestniczyć w DCS legalnie. : ( 

A kiedy jest w ogóle DCS? xD Bo nawet nie wiem. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...