Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andegros.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no widzę że serwer się rozwija, droga administracjo, czy będzie reklama na yt? bo tylko od tego zależy czy serwer będzie miał świetlną przyszłość czy pustki w m1

TqL

6dIB3s_s2.jpg

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Logowanie sie jebie ...

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Nie przeżywaj i nie odstraszaj Ludzi. Powodem tego może być praca technika bądź wywaliło im Kanały. Ale serwer naprawdę warty uwagi gram na nim i bardzo mocno polecam go.
Trzeba też poczekać na administracje chciał czy nie oni też mają swoje życie prywatne i muszą chodzić do tej Pracy/Szkoły.

POLECAM SERWER ŚCIĄGAĆ I WBIJAĆ TO JEST TOP 2014 :D JAK DLA MNIE.

Opcjonalnie można spróbować kliknąć opcje odbuguj postać. Możliwe że wbijecie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Taki wal jak wbijesz . Odbugowalem , znalazlem sie w m1 i chcialem tepnac na orki i znowu buglo,,,

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

zaczynac sie oplaca bo serwer zajebisty ale cos sie wali logowqanie . Ale jak ty bedziesz zaczynal to wejdziesz lajtowo

Eleris.pl

Opublikowano

juz jestem wybaczcie

Długo będzie off?

Dodasz zielone potki do handlarki ?

Oddasz mi 3 kamienie duchowe które straciłem przez buga?

Opublikowano

Strona off ?

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Opublikowano

Dodali w końcu poty speed atak do handlary i poprawili drop fasolek?Jak nie to poczekam z grą tu.

zaraz dodam spokojnie ;) bd trzeba kolejny reboot robic.. wole pierw zrobic wszystko i walnac reboot niz co chwile robic :) rebooty

Opublikowano

Ok dobrze ze wreszcie zrobicie to o co gracze tyle razy prosili :]

ale my caly czas :) pracujemy sluchamy graczy tylko po prostu raz jest czas raz go nie ma :) musisz nas zrozumiec

Opublikowano

na stronie masz licznik zobacz. Ten serwer dopiero wystartował i nie ma zbytnio ludzi ale na to się nie patrzy gra się idealnie wprost mili ludzie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Byłem tak samo na dolince i co się loguje do gry to wywala mnie, logowanie ok, ale po prostu wywala gdy jestem na dolinie i już nie wejdę do gry :/

Polecam serwerek godny uwagi, kozacki drop leci z metków :)

pre_1337873329__budyncreep.png

Opublikowano

To samo jest w v2 nawet po expić nie idzie każde te wywalenie z ch to dla mnie utrata % expa z 30 zrobiło się 12... :| a exp z spota idzie mi po 2 -3 % ;D

Ker169.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...