Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andegros.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja rada skoro to klasyk to nie dodawajcie żadnych dupereli bo dzieci płaczą tutaj ... Dodacie rosy wody do sklepów ? Dodacie mase dageonów i co to samo co na innych servera gra pociągnie 2 miechy każdy max eq i ani wojne ani pvp nie będzie ; )

banner5.gif

Opublikowano

hmm w sumie wejdę . Widzę ,że z Adminem kontakt jakis jest , to można spróbować . Do gry wbija Stillah :D

Opublikowano

JEDYNE CZEGO NAM BRAKUJE TO DOBREJ REKLAMY! jeżeli ktoś posiada konto na yt z dużą ilością subkow prosze o kontakt

Brakuje jeszcze zielonych potów u handlarki ,zwiększyć % na ulepszanie i moglibyście dodać misje jakieś bo wg nie ma .

Ale ogólnie spoko serw polecam :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

zwiekszył bys drop medali konnych i dodaj jakieś dopalacze dlaczego nno nie wchodzi do tarczy ? i rybia osc na +7 miecz śmieszne gdzie fasolki zen dropio ??????

Opublikowano

Tylko mi coś nie pyka logowanie ? Do 8 rano było spoko teraz chce się zalogować i nic ;x

banner5.gif

Opublikowano

A zassam ten serwer i zobaczę czy warto grać . Bo ostatnimi tygodniami pobrałem 4 serwery i było tak :
1. Padł.
2. Bugów w uj.
3. Nic ciekawego.
4. Twórcy Serwera mieli zrobić harda a wyszło na easy.
no i
5. Pobiorę i ocenie serwer.

no i pytanie medale dropią z mobów jak przeczytałem co ile medal się czyta.?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

A zassam ten serwer i zobaczę czy warto grać . Bo ostatnimi tygodniami pobrałem 4 serwery i było tak :

1. Padł.

2. Bugów w uj.

3. Nic ciekawego.

4. Twórcy Serwera mieli zrobić harda a wyszło na easy.

no i

5. Pobiorę i ocenie serwer.

no i pytanie medale dropią z mobów jak przeczytałem co ile medal się czyta.?

medale czyta sie co chwilka :) - a na 11 poziom moze spalic i co 30 m

Opublikowano

Mi się zdaje czy ten licznik zepsuty tylko 43 osoby online na serwerze?

a no i bronie 30 lvl z bestów?.

niestety tylko tyle ;__;-- nie wiem dlaczego tak jest 500 pobran- a ludzi tak malo :)

Opublikowano

up, nie kazdy gra zawsze w tym samym czasie, pozatym okolo powola pobran, to osoby ktore sciagnely clienta po to zeby zobaczyc serwer, a on im sie nie spodobał

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

up, nie kazdy gra zawsze w tym samym czasie, pozatym okolo powola pobran, to osoby ktore sciagnely clienta po to zeby zobaczyc serwer, a on im sie nie spodobał

nie sadze bo kont jest 200 :)

Budowniczy
Opublikowano

serw naprawdę zajebisty tylko czemu tak mało ludzi jakiś serwer ujowy pełno (bo co tylko easy xD )

drop dopasowany tylko tego ku pełno xD

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer , po komentarzach stwierdziłem juz , że warto zagrać , właśnie pobrałem clienta , momencik i nakurwiamy :)

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Serwer właśnie pobrałem ciekawe czy te 1,2 gb były warte tego :). Ocenie za jakiś czas tutaj napiszę swoje relacje.
Edit.
No no drogi twórco postarałeś się :) Serwer przypadł mi do gustu . Serdecznie Polecam Serwer Warty Uwagi I Czasu.

Zapraszam do Jinno.
Nick : Misiowaty.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...