Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andegros.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masa bugów..

Połowa serwa na waithacku...

Administracja rozdaje eq i przywołuje moby...

Zęby orka nie dropią...

Brak obrączki ślubnej ,gajera sukni

Brak misji.. nuda straszna

W godzinie szczytu max 30 osób, w m1 nikogo

Brak zielonych potków u handlarza..

Wbić nno do tarczy do cud tak samo jak abs/ 10 luda..

z metków leci 1 zmianka 1 dodanie.. zmienić chociaż na 3sztuki

z 10 na 11lv konia wbic graniczy z cudem ( wbilem za 12 razem)

5 bon wgle nie wchodzi..

Nie da się usuwać postaci..

ogólnie serwer to DNO..

Bez dobrej reklamy daleko nie zajedziecie

3lo

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masa bugów.. Nie powiedzialbym

Połowa serwa na waithacku... pierwsze slysze

Administracja rozdaje eq i przywołuje moby... to moze byc prawda patrzac po tym co jest na wolaj

Zęby orka nie dropią... nieprawda mi dropia ladnie

Brak obrączki ślubnej ,gajera sukni racja

Brak misji.. nuda straszna misje na maly lvl sa niepotrzebne

W godzinie szczytu max 30 osób, w m1 nikogo byc moze

Brak zielonych potków u handlarza.. dlatego wiekszosc gra bodym

Wbić nno do tarczy do cud tak samo jak abs/ 10 luda.. nieprawda mi wbijalo kilka razy

z metków leci 1 zmianka 1 dodanie.. zmienić chociaż na 3sztuki racja nawet na wiekszych nmetkach dropi po 1

z 10 na 11lv konia wbic graniczy z cudem ( wbilem za 12 razem) mi za 1 razem, nawet nie wiedzialem ze moze spalic

5 bon wgle nie wchodzi.. wchodzi widocznie masz pecha

Nie da się usuwać postaci.. bo masz zalozona zbroje

ogólnie serwer to DNO.. ,,,,,

Bez dobrej reklamy daleko nie zajedziecie +++

3lo

dodam ze administracja nie szanuje graczy robiac cofki, zartujac i spamujac na wolaj, niby przerwy techniczne ale bez zapowiedzi i wylaczaja forum kiedy im sie chce

flashcs.jpg
Opublikowano

Administracja rozdaje eq i przywołuje moby... Gdzie tu Administracja rozdaje eq jakoś ja nie widziałem i moby przywołuje :| to że na przykład ja mam stal +9 to pewnie też dostałem od admina bądź jakiś niski lv ma tez stal +9 wystarczy dobre eq + buff iść na metka 90 lv bądź 85 z rękawicą złodzieja ubić i masz stal + bojowy albo inne gówno perełki lecą z bestów czy jak to tam się zwie :|...

Ker169.gif

Opublikowano

wkoncu sobie zdali sprawe ze nie ma sensu i wylaczyli w piz** a nie cos naprawiaja...

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

up aha noo dziala serwer masz racje

ale widze nawet nie zprzeczas temu co pisza wyzej zenada...

chyba wiekszosc sie sprawdzila

Opublikowano

Masa bugów..

Połowa serwa na waithacku...

Administracja rozdaje eq i przywołuje moby...

Zęby orka nie dropią...

Brak obrączki ślubnej ,gajera sukni

Brak misji.. nuda straszna

W godzinie szczytu max 30 osób, w m1 nikogo

Brak zielonych potków u handlarza..

Wbić nno do tarczy do cud tak samo jak abs/ 10 luda..

z metków leci 1 zmianka 1 dodanie.. zmienić chociaż na 3sztuki

z 10 na 11lv konia wbic graniczy z cudem ( wbilem za 12 razem)

5 bon wgle nie wchodzi..

Nie da się usuwać postaci..

ogólnie serwer to DNO..

Bez dobrej reklamy daleko nie zajedziecie

3lo

Nikogo nie widać na wh, z tym konikiem to hahah, jak przeczytasz medal jest napisane niepomyślnie a tak naprawdę wchodzi poziom wyżej,

Co do dodań i zmianek popieram,

pre_1337873329__budyncreep.png

Opublikowano

up aha noo dziala serwer masz racje

ale widze nawet nie zprzeczas temu co pisza wyzej zenada...

chyba wiekszosc sie sprawdzila

serwer naprawiam, co do tych osadzen wyzej.. jezeli maja dowody niech je udostepnia... ja nic nie rozdaje i nie mam inforamcji by ktorys z administratorow cos rozdawal... buga na bugu tez nie ma wiec nie spinajcie tyle.,. i dajcie mi skonczyc ja jestem sam was jest ku.... 50 !

Opublikowano

Czemu na każdym serwerze jest ten sam problem . Chodzi mi o to , że jak są problemy to administracja nie raczy napisac na forum , str tylko trzymaja graczy w niepewnosci .

ps . Wiem ze miaal byc przerwa na godzine , ale juz chyba minela.

@Edit , zwracam honor.

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Czemu na każdym serwerze jest ten sam problem . Chodzi mi o to , że jak są problemy to administracja nie raczy napisac na forum , str tylko trzymaja graczy w niepewnosci .

ps . Wiem ze miaal byc przerwa na godzine , ale juz chyba minela.

odpisuje ! aktualnie jestem sam! a forum bylo off:__: ludzie na prawde moj technik ma odpoczynek... ROBIE WSZYSTKO AKTYALNIE SAM! CALE DB MI SIE SYPLO>

Opublikowano

dlatego wiekszosc serwerow ma takie problemu bo chca szybko aby hajs sie zgadzal,jak by siedzieli nad tym dluzej i wszytsko sprawdzali to wychodzily by serwery zdolne do gry nie takie gowna i tyle w temacie

Opublikowano

Administrator udowadnia tym swoim zachowaniem jaki jest dorosły, odechciewa mnie się osobiście gry na tym serwerze,

Spamicie na wołaj (w sensie Administracja) i to trochę irytuję powoli

Opublikowano

Weźcie głupot nie pierdolcie. Serwer jest spoko. Jak wam się nie podoba to zachowajcie to dla siebie.
Polecam Serwer. Nigdy Drogi MPC Forumowiczu nie sugeruj się innymi najlepiej samemu zobaczyć co i jak ,niż czytać i wywnioskować że się nie opłaca.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

No serwerek jest bardzo fajny miło się gra, ludzi jeszcze przyjdzie ale lepiej zrobić serwer porządnie, a nie przerwy albo relogi.

Opublikowano

No serwerek jest bardzo fajny miło się gra, ludzi jeszcze przyjdzie ale lepiej zrobić serwer porządnie, a nie przerwy albo relogi.

robimy dlatego do jutra przerwe... w sumie ja robie. bo technika nie ma caly dzien ! ; __ ; tak wiec do jutra:C przepraszam robilem co molem na prawde.

Opublikowano

Nic się nie stało :) Po prostu każdy serwer nie jest idealny , ale wasz to jest poezja fajnie się gra miła atmosferka zajefajni ludzie. Fajne respy metinów. Drop też piękna poezja mam nadzieję że to nie będzie serwer na 1-2 tygodnie tylko na długie długie miesiące gry.
Jako koneser serwerów metin2 grałem na prawię każdym prywatnym serwerze takie jak elitemt2 diamondmt2 itd. mogę napisać że nie każdy na jakim grałem dostał 5 (Piątki). Jeśli ten serwer zostanie dopracowany to zasłuży na tą 5 (Piątkę) . :)

POLECAM SERWER
GRAMY
JINNO
NICK : Misiowaty.

ZAPRASZAM GORĄCO. SERWER WARTY UWAGI.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Nic się nie stało :) Po prostu każdy serwer nie jest idealny , ale wasz to jest poezja fajnie się gra miła atmosferka zajefajni ludzie. Fajne respy metinów. Drop też piękna poezja mam nadzieję że to nie będzie serwer na 1-2 tygodnie tylko na długie długie miesiące gry.

Jako koneser serwerów metin2 grałem na prawię każdym prywatnym serwerze takie jak elitemt2 diamondmt2 itd. mogę napisać że nie każdy na jakim grałem dostał Piątki (5). Jeśli ten serwer zostanie dopracowany to zasłuży na tą (5) . :)

POLECAM SERWER

GRAMY

JINNO

NICK : Misiowaty.

ZAPRASZAM GORĄCO. SERWER WARTY UWAGI.

Dalej robie !!!!!!!!!!!! ;__;

Opublikowano

Kurde serwer jest super,a nie wiem dlaczego ludzie nie chca tu wbijac ;/.Polecam i zapraszam na prawde wartooooo ! ZROZUMCIE TO ;p

Opublikowano

jeszcze te moje starania by było jak najlepiej :C denerwuja mnie ludzie którzy tego nie widzą i hejtuja ze juz padl itd... ja nie dosc ze probuje naprawiac! to chce byc jeszcze z wami na biezaco

Opublikowano

Po prostu :) Hejtują bo są lamami. Nie potrafią docenić pracy kogokolwiek . Tylko aby tu narzekać aby psuć reputacje czegokolwiek ludziska ogarnijcie się wbijajcie na serwer to może być nawet i TOP serwer 2014 :). Na razie ten bije wszystkie na głowę na jakich grałem ostatnio.

POLECAM POBIERAĆ REJESTROWAĆ SIĘ I WBIJAĆ.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

jeszcze te moje starania by było jak najlepiej :C denerwuja mnie ludzie którzy tego nie widzą i hejtuja ze juz padl itd... ja nie dosc ze probuje naprawiac! to chce byc jeszcze z wami na biezaco

starania? zrobienia swojej postaci o nicku "Wojownik" rozdawania eq? przywoływania mobów co maja 1hp i na strzała padaja? to są te twoje starania?

Opublikowano

Chłopak co ty pierdzielisz nikt nikomu Eq nie rozdawał pacnij się w głowę Kochany co zazdrosny i żal dupsko ściska co?? Och bo ktoś ma a ja nie ogarnij się synek, a te moby jest wytłumaczenie że mógł pojawić się błąd w plikach.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...