Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andegros.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ulepszacze są następujące do broni i zbroi bynajmniej do 30lvl to rybie ości i kawałki klejnotów , raczej duże szanse na ulepszenie są / parę przedmiotów +9/8 miałem , exp jest jak na hard idealny nikt nie osiągnie 75 w ciągu 2-3h ( zajmie to około +- 30h) . Drop yang jest mały lecz dropią sztabki złota 500k/100k co się równoważy z cenami u handlarzy :) .

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym troszkę łatwiejszy ten server zrobił z doapalaczami u NPC to więcej osób zagra a tak to znów wpadnie na start 100 max , potem 50 i server się posypie :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak wspominałem jeszcze wyżej, można by urozmaicić drop z tych serwerowych szkatułek typu rękawica dropu na 30 minut,

pre_1337873329__budyncreep.png

Opublikowano

Jeszcze kilka moich propozycji :
- Dodać drop medali konnych do metinów 20lvl+ (40% na wydropnięcie) , a na małpach zrobić drop że np w 10min = 2 medale

- Powiększyć x2 resp metinów

-jeżeli rady i egzo tak dobrzee dropią (metiny+ skrzynie serverowe) to powinno być min. 25 ku do G

- Co do ulepszania , proponowałbym np na ebo+8-9 zrobić tylko małże jak to jest na serverze restia.eu a np na eq z łez to perły ale bez żadnych żabich udek itd bo to pogarsza gre ;x a jak mial bym sie bawić w dropienie tego (2szt 30min) to wole iść na pl

- dodać drop broni na 30lvl z metinów 35lvl+ ( 40% szansy na wydropnięcie)

- Do +5 100% , +6 75% , +7 60% , +8 55% , +9 50%

- jeżeli byśmy ubili bossa to mamy 30% na wydropnięcie przywołania tego bossa ( zwiększenie dropu pdków 1h z szkat )

- Na początek gry dodać wierzchowca który nic nie daje na 2h

- Do serverowych skrzyń dodać drop : pd , rekawica 30 min

- Max kd +5 (obrony 50 , potwora smierci przeszywki - 12 , uchylenia 12 ) reszta standardowo

- Ox - pytania związane tylko z serverem aby ulec 'podglądaniu' do metin2wiki

-Co do zuo to taka propozycja : Gdy się rozpoczyna zuo dodać mapę eventową (np. jakąś polane) na której był by jakiś npc u którego mamy zakładke ' chce rozpocząć zuo' i przenosi mnie i wszystkie osoby z pt na oddzielną mape gdzie mamy kolejnego npc u którego możemy przywołać sobie metiny/bossy jakie chcemy, to było by najlepsze wyjście od tego że, ksujemy sobie, ktoś nam zabija buffke, mniejsze lagi itd

Kto za - lubie to

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Trochę wieje nudą ten serwer. Szkoda że nie ma jakichś Dungeonów lub nowości. Ten serwer to zwykły klasyk :)

dungeony w ciagu 2 dni zostana uzuplenione :)

Opublikowano

Mozliwe ze serwer calkiem fajnie wypadnie , musze znalezc sobie zajecie by nie wciagac mefedronu i nie chlac vody mam nadzieje ze mnie wciagnie tak jak wciagalem mateusza i krystiana

Pytanie

Jak sie robi sernik

Opublikowano

REJESTRACJA ON! - prosze bardzo graczy o to aby na starcie odpalali SERWER PRZEZ AUTOPATCHER jako administraotr :) bo nie berdziecie widziec przedmiotow itd:)

Opublikowano

Galerianki edytuj post a nie nabijasz sobie posty , ogarnij regulamin

edytowanie postu nic nie da , dopiero jakiś % na uzyskanie odpowiedzi to jest jesli nasze pytanie bądz post jest na samym dole a tak pytanie jest olewane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...