Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andegros.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo techników na razie nie ma :D Więc powinien być jutro już gotowy z full :P zapotrzebowaniem :).
Ale i mogę się mylić.

Aktualnie serwer Online.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiadomo techników na razie nie ma :D Więc powinien być jutro już gotowy z full :P zapotrzebowaniem :).

Ale i mogę się mylić.

Aktualnie serwer Online.

technik juz jest.

a co do oczerniania ze rozdajemy eq :) nas po polnocy na serwie nie ma ... w logach nie mam ze ktos sobie eq dawal ;) nick Wojownik to jest postac administratora Layocani ktory testuje nowe bossy ;) i drop tak wiec prosze mi tutaj nie oczerniac bo takie cos mozesz sobie wiesz gdzie wsadzic ! panu juz dziekujemy.. bo za takie oczerniania ... to moze ban poleciec bez dowodow ;)

Opublikowano

technik juz jest.

a co do oczerniania ze rozdajemy eq :) nas po polnocy na serwie nie ma ... w logach nie mam ze ktos sobie eq dawal ;) nick Wojownik to jest postac administratora Layocani ktory testuje nowe bossy ;) i drop tak wiec prosze mi tutaj nie oczerniac bo takie cos mozesz sobie wiesz gdzie wsadzic ! panu juz dziekujemy.. bo za takie oczerniania ... to moze ban poleciec bez dowodow ;)

Grozisz mi? Banem mnie straszysz? lajt jedna osoba w tą czy w ta co za różnica i tak 30 osób max gra ;* o której nie wejdziesz w nocy 2/3/5 to zawsze gm pisze na wolaj. Niby Twoj serwer a nawet nie wiesz co sie na nim dzieje

Opublikowano

Grozisz mi? Banem mnie straszysz? lajt jedna osoba w tą czy w ta co za różnica i tak 30 osób max gra ;* o której nie wejdziesz w nocy 2/3/5 to zawsze gm pisze na wolaj. Niby Twoj serwer a nawet nie wiesz co sie na nim dzieje

3/5 ? :) napewno nie ja ani highfive ani malayka ;)

Opublikowano

podzialal 3 minuty i to samo znowu ...

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Super sie gra , ale narazie odejde, wróce jak jakieś dungeony dodacie czy coś

PS : ma ktoś upiorna maske?

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

dungeony zostana dodane jutro :) mapek juz nie buguje :) wszystko bedzie mam nadzieje od teraz szlo tylko w dobra strone ! :) i serwer zyska same plusy ! :333 chociaz i tak jestem zdziwiony taka iloscia plusow :) a taka minusow ;)

Opublikowano

GM, proponuje zebyscie edytowali dt troszkę , po 1 drop z ripera (szkata , 20fasolek zen , perły po 2szt każdej i cos tam ) i usuńcie mobki na metkach 70 zeby sie przyjemnie te metki biło

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

Serwer mnie się znudził po 2 dniach gry, nic się nie dzieje żadnych misji nic dupa, tylko na metki jeździć czy na bossy i perły dropić, NIE POLECAM, nic ciekawego

pre_1337873329__budyncreep.png

Opublikowano

Serwer mnie się znudził po 2 dniach gry, nic się nie dzieje żadnych misji nic dupa, tylko na metki jeździć czy na bossy i perły dropić, NIE POLECAM, nic ciekawego

pracujemy nad autorskimi dungeonami :)

Opublikowano

Bosh... od 30lvl do 42lvl expilem na bo z rekawica z isu i przez ten 12 lvli dropłem 11 zębów w tym 4 przyjął ... poprawcie to i zróbcie drop przedmiotow od biologa na każdym lvlu bo co ja mam teraz na 66lvlu zrobić .. ? jeszcze żeby było od kogo kupić

kto za - lubie to

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

Miałem 21lvl konia nie mam

Mój drop miał 18lvl konia nie mam

Miałem oddane 9 zębów a teraz biolog chce żebym oddał pamiątki ... co za bugi

PD na 1h zbugowany nic nie daje

Opublikowano

Miałem 21lvl konia nie mam

Mój drop miał 18lvl konia nie mam

Miałem oddane 9 zębów a teraz biolog chce żebym oddał pamiątki ... co za bugi

PD na 1h zbugowany nic nie daje

forum umiecie CZytac? czy kur... nie za bardzo? bo juz mnie to denerwuje wszystkop ;__;

Opublikowano

forum umiecie CZytac? czy kur... nie za bardzo? bo juz mnie to denerwuje wszystkop ;__;

No gdzie to masz na tym forum swoim ?

Opublikowano

Pseudo Gm layocani zamiast odpisać mi kiedy odbugujecie pd na 1h to walczy sobie na pvp w m1 ch1... miałem też kilka innych pytań ale chuj pvp ważniejsze...

Opublikowano

Pseudo Gm layocani zamiast odpisać mi kiedy odbugujecie pd na 1h to walczy sobie na pvp w m1 ch1... miałem też kilka innych pytań ale chuj pvp ważniejsze...

hmmm... jakbyś czytał forum na bieżąco byś wiedział co i jak :) wiec prosze nie osadzaj nikogo z gmow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...