Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [DEDYK][EASY] !- SOBOTA 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

68292071253813571097.png

Tak samo mam i ja na AVG z licencją.

Coś wam ten client nie wyszedł <_<

Ps.Nigdy mi nie wykrywało tylu wirusów w cliencie.

Zazwyczaj jakiś błąd tylko był,więc bez takich jak up że clienty mają wirusy itp.

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eset na licencji wykrywa wiry...

61712792172950931421.png

Tak więc pozdrawiam serdecznie.

Gratuluje marek a ty pracuj sobie dalej z Quetem aka gumisiem nad avestia

33748387117269464751.png

Opublikowano

Eset na licencji wykrywa wiry...

61712792172950931421.png

Tak więc pozdrawiam serdecznie.

Mi usuną ale client i tak działa :D

A Ty xBlassYaa nie wyzywaj od idiotów bo większość serverów nie ma wirów w cliencie i jest all dobrze..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

mi anty wir usunął jakieś pliki nie uruchomi się client... (nie możńa uruchomić programu onieważ na komputerze nie znaleziono devil.dll)

Opublikowano

@madaffaka

większość, może i tak, ale jakieś 25% ma takowe i zawsze jest płacz takich ludzi jak ty i mark, a w rzeczywistości nigdy takowe "wirusy" nie zrobiły nikomu nic z kompem

Opublikowano

@madaffaka

większość, może i tak, ale jakieś 25% ma takowe i zawsze jest płacz takich ludzi jak ty i mark, a w rzeczywistości nigdy takowe "wirusy" nie zrobiły nikomu nic z kompem

Przez ramnita po rozprzestrzenieniu się musiałem stawiać system, więc nie mów, że to nic takiego..

^^

Opublikowano

Zagram , co sie zmienilo od Starego Aline?

Czy nadal expienie na niektorych lvlach np 149-151 czy tam (139-141) jest tak monotonne ze sie grac odechciewa?

Opublikowano

Jak mozna kupic sm jak nic nie ma w is i nie wiadomo jakie ceny beda i o ile wiecej sms sie dostaje przed startem ?

To działa tylko na przelewy !!

Zagram , co sie zmienilo od Starego Aline? Czy nadal expienie na niektorych lvlach np 149-151 czy tam (139-141) jest tak monotonne ze sie grac odechciewa?

alien*

Opublikowano

@madaffaka

Gdzie Ty u mnie płacz widzisz?

Chyba napisałem że mi powywalało wiry ale client działa -.-

@top

Jest ww bez przepustek?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Własny Upload

xxx

Link do Clienta AlientMT2.

Bez skanu, Orglinalny oraz nie modyfikoway client AlienMT2 z orginalnego hostingu.

Pozdrawiam. NekareST :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

20Min do startu. Mam szczerą nadzieję na udany start :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Jak dodać ten "wyjątek" żeby można było wypakować clienta bez potrzeby ponownego ściągania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...