Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [DEDYK][EASY] !- SOBOTA 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmm, mi nic nie wykrywa ile razy mam mowic, tutaj nic groznego..

Tutaj nic groźnego? 20~ plików z wirusem win32/ramnit.a. nie rób z nas debili. wytłumacz mi jakim sposobem mój antywirus wykrył wirusa już przy samym rozpakowywaniu? dziwne prawda?

Opublikowano

zwiekszcie expa przeciez tak sie grac nie da .... kolejny raz to samo .. nauczcie sie Easy to Easy a Medium to Medium ...
ja tutaj widze Medium/Hard a nie Easy ...
wbilem 89 lvl ale no kur ile mozna ?

Opublikowano

@UP

To nie wyjście, ja nie mam tych wirusów, to nic groźnego proszę dziękuj :). Pozdrawiam

Tutaj nic groźnego? 20~ plików z wirusem win32/ramnit.a. nie rób z nas debili. wytłumacz mi jakim sposobem mój antywirus wykrył wirusa już przy samym rozpakowywaniu? dziwne prawda?

no bo kur@# nic groznego :).

Opublikowano

@UP

To nie wyjście, ja nie mam tych wirusów, to nic groźnego proszę dziękuj :). Pozdrawiam

no bo kur@# nic groznego :).

kurwa weźcie go zdegradujcie kurwa błagam. jakim młotem trzeba być żeby uważać że ten wirus to nic groźnego? czytałeś co on odpierdala w systemie? obyś z permem na ip wyleciał.

Ten wirus co Wam wykrywa zaraża wszystkie pliki exe... Powodzenia w czyszczeniu kompa =D

izi, jak się go szybko wykryje to nic się nie stanie. w chuj gorsza wersja sality :P
Opublikowano

zwiekszcie expa minimum o 200 % przeciez to nie sa raty na serwer Easy ....
dodajcie autopota
naprawcie bugi znalazlem ale w grze nikt z teamu sie nie interesuje ...

Opublikowano

kurwa weźcie go zdegradujcie kurwa błagam. jakim młotem trzeba być żeby uważać że ten wirus to nic groźnego? czytałeś co on odpierdala w systemie? obyś z permem na ip wyleciał.

izi, jak się go szybko wykryje to nic się nie stanie. w chuj gorsza wersja sality :P

Zaraz osobiscie sprawdze tego klienta i dam wam tu wynik ;)

@Galerianki

wypierdzielaj z darmowym nortonem :)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

To nic groźnego? Mi avast wykrywa przy wypakowywaniu ledwo 6 plików wypakowanych i 4 zarażone a avast to jest gówno.Jak bym miał np nod32 ? By mi sie komp lagował od tych powiadomień.Nie radze grać narazię bo to może być ryzykowne :)

Opublikowano

z tym gównem to ty nawet prostego trojana nie wykryjesz.

z tym gównem to ty nawet prostego trojana nie wykryjesz.

to wy macie gówna by nic nie ma ;p wezcie idzcie z serwera jak wam klient nie pasuje

Opublikowano

Kto jest w tym temacie na tyle głupi aby pisać, że Ramnit jest niegroźny?

Ramnit zaraża exe, dll, html, php, txt oraz wiele innych rozszerzeń.

Przesyła też dane o użytkowaniu komputera do właściciela kodu, pozwala na zdalne sterowanie i przejmowanie np wiadomości na GG - krócej można przejąć kontrolę nad całym komputerem.

Nie mówiąc już o prostym podpięciu pod botneta i zrobienie z komputera zombie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Kto jest w tym temacie na tyle głupi aby pisać, że Ramnit jest niegroźny?

Ramnit zaraża exe, dll, html, php, txt oraz wiele innych rozszerzeń.

Przesyła też dane o użytkowaniu komputera do właściciela kodu, pozwala na zdalne sterowanie i przejmowanie np wiadomości na GG - krócej można przejąć kontrolę nad całym komputerem.

Nie mówiąc już o prostym podpięciu pod botneta i zrobienie z komputera zombie.

Chyba w tym celu został on wstrzyknięty w klienta, własnie w celu stworzenia botneta :)

1390305976-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...