Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [DEDYK][EASY] !- SOBOTA 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A może mi ktoś odpowiedzieć jak dodać wyjątek przy wypakowywaniu żeby nie usuwało mi plików? Bo już nie zdążę pobrać od nowa nowego clienta.

Opublikowano

Ja bym chciał żeby bony wchodziły max od razu mniej zachodu by było.

A jak narazie klienta ściągam i oczywiście zagram to jest wiadome ;)

No niby tak, ale tak jest lepsze rozwiązanie :D

A może mi ktoś odpowiedzieć jak dodać wyjątek przy wypakowywaniu żeby nie usuwało mi plików? Bo już nie zdążę pobrać od nowa nowego clienta.

w antywirusie masz opcje ...

Opublikowano

Twój bank jeszcze nie zrobił przelewu widocznie :).

@UP

to moj email, musi przychodzic ;).

a to tak ze jak mam ing to odrazu powinno przyjsc no ale jak mowisz to czekam ;) potwierdzenie przelewu zachowam w razie jak by nic nie bylo ;)

Opublikowano

Własny Upload

Link do Clienta AlientMT2.

http://www.multiupload.nl/9AIMY2T118

7qn2.png

Pozdrawiam. NekareST

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Zawitam u Was dzis, z zaproszenia na Beta testy nie skorzystalem to chociaz sprawdze serwer juz po. Alko napisz PW mam pytanko do Ciebie bo chyba gralismy kiedys :D Gildia piwosze, tyle pamietam :) Zombie brzydalu miej dla mnie juz miejsce w gildii i melisy sie napij bys wytrzymal dzien ze mna bez nerwow :D

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Teraz kolejny błąd wyłączyłem avasta ale pisze "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło sie poniewaz nie znalezionio speedtreert.dll. Czy muszę pobierać łatkę jeżeli pobrałem clienta ze strony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...