Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [DEDYK][EASY] !- SOBOTA 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad trutka ?

Czy exp bedzie lepszy niz na poprzednim Alienie ?

W Ile odbugowaliście server ?

W ile wbije 100 lv ?

Czy znowu bedzie tak, ze bez wydania na Isa nie bedziesz dobry ? ;3

d2dp.png

Opublikowano

Skad trutka ?

Czy exp bedzie lepszy niz na poprzednim Alienie ?

W Ile odbugowaliście server ?

W ile wbije 100 lv ?

Czy znowu bedzie tak, ze bez wydania na Isa nie bedziesz dobry ? ;3

Nie musisz wydawac zł na is wystarczy odkupic od graczy kupony sm albo zdobyc je w konkursach.

sygna1.png

Opublikowano

Klient będzie dodany tutaj w poście nad ranem. Zapraszamy!! Start 18.01.2014 godzina 14:00 !!

a czy nie ma możliwość żeby był dziś albo jakoś w nocy bo nie wyszstcy mają szybki intrnet w tym ja :D i będzie się pobierał w uj czasu a to to będzie można odpalić pobieranie w nocy :D i 2h i pobrane :D

imetin_logo.png

Opublikowano

Klient będzie dodany tutaj w poście nad ranem. Zapraszamy!! Start 18.01.2014 godzina 14:00 !!

No i właśnie.. Tak jak napisał UP nie możecie wcześniej ? Ja np. mam LTE i wole pobierać w nocy (Transfer święta rzecz, jak to pisal Hequito ) :P

Myslę ze nie tylko ja tak mam, więc jak ;d?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dla tych którzy maja ból dupci ze nie zdążą pobrać klienta na 14:00 mam rade :p pobierzcie sobie klienta z forum z bety wkleicie tylko łatkę i będzie śmigać

Opublikowano

Dla tych którzy maja ból dupci ze nie zdążą pobrać klienta na 14:00 mam rade :P pobierzcie sobie klienta z forum z bety wkleicie tylko łatkę i będzie śmigać

A dla tych UP ?

No i właśnie.. Tak jak napisał UP nie możecie wcześniej ? Ja np. mam LTE i wole pobierać w nocy (Transfer święta rzecz, jak to pisal Hequito ) :P

Myslę ze nie tylko ja tak mam, więc jak ;d?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Sponsorem jest KizioRCK?

Serwer będzie stabilny, ale 3/4 sukcesu zawdzięczamy administracji, która o ile będzie coś potrafiła zrobić w między czasie. Wydaje się naprawdę fajny, ale czy to aby na pewno EASY?

Opublikowano

jaki max lvl?

200

Łatka będzie do godziny 10

Proszę o skan tych plików.
Czas do rana.

Sponsorem jest KizioRCK?
Serwer będzie stabilny, ale 3/4 sukcesu zawdzięczamy administracji, która o ile będzie coś potrafiła zrobić w między czasie. Wydaje się naprawdę fajny, ale czy to aby na pewno EASY?
Myślę, że wytrzymamy bez żadnego failu na starcie, jeśli jednak <pfu> by coś było od razu robimy ; )
Opublikowano

Same wirusy w tym cliencie ... wykryło mi ich aż 11

Już hejty? Jeszcze serwer nie wystartował, twój antywirus to jakiś chyba rumuński.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...