Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [DEDYK][EASY] !- SOBOTA 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam virusow ,wiecej chyba nie mieli... co chwila bledy wyskakuja o braku dysku... do tego antyvir pokazuje ,ze po kolei blokuje pliki windowsa od tego gow*na!

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Ale Ty jesteś chory :). Jakbym miał coś dawać specjalnie to dyskretniej bym dawał i nie dawałbym z poziomu kidmoda.

A jednak, zgłosiłem już to administratorowi niech Coddersi sie tym zajmą najlepiej bo już jedna taka akcja na forum była :)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

To ja podziekuje za serwer jak sa takie wirusy

Nie polecam

Fajnie ze kumpel pisze ze niemoze nic zrobic na komputerze i nawet po resetowaniu wyskakuja mu jakies dziwne okna i sterowanie Windowsem , tam gdzie pisze sie skrypty

Proponuje usunoć typa z moda sprawe do sadu

Opublikowano

Życzę przy okazji wszystkim graczom upojnego czasu spędzonego przy twardym formacie komputera. :P

@Topic: Ile graczy jest na serwerze waszym zdaniem? (nie wierzę w liczniki)

0LsM05U.png

Opublikowano

Ale Ty jesteś chory :). Jakbym miał coś dawać specjalnie to dyskretniej bym dawał i nie dawałbym z poziomu kidmoda.

Właśnie na odwrót.

Będąc kidmodem budzisz zaufanie wśród użytkowników działu, ponieważ taka ranga już do czegoś zobowiązuje.

Nie było to mądre posunięcie.

Opublikowano

Chcecie grac ? pobierzcie client z bety ten jest czysty ;] Ten nowy to gowno z wirusami

Klient czysty, ale łatka juz zasyfiona.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Nikt juz nie chce grac , ludzie sie skarza ze niemoga nic zrobic , ze usuwa im pliki itp wirusów od chu ja skan wykryl mi 57 wirusów tych groźnych a o potecjalnym zagrożeniu juz nie mówie

Opublikowano

Do osób które pobrały klient

Najłatwiejszym sposobem usunięcia tego typu wirusów jest ciągły skan pod systemem np. Dr web Livecd. jeśli nie macie czasu aby zgrać na płytę Dr web pobierzcie go na komputer i skanujcie do póki nie znajdzie żadnego wirusa. jest to dość czasochłonne ale lepsze to niż format dysków. jeśli mielibyście jakieś problemy z tym gównem od tego typa piszcie do mnie na pw. postaram się wam pomóc.

Opublikowano

Szczerze to jakby klient był zainfekowany ramnitem to połowa graczy nie mogła by nic zrobić na komputerze .Jednak nie zmienia to faktu że w kliencie wirusów troszkę jest ;)

Opublikowano

warto grac szamanem bo pewnie z dalszych zbroja jest duzo na magie ? aha i ile wbija na magie bo nie pisze

52324509.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...