Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie trafiliście po 10meczach

deevson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przed resetem platyna IV po agraniu rankedow gold 4 ale jestem zadowolony ;D ludzie pisza ze gold to kox a 30 min all po sto cesow gdzie ja z dwiescie i carruje all lane mysle ze po feriach bd znowu w platynie -.o

Opublikowano

94311813471530584085.png

0 win 10 lose i want bronze 5 why riot ;(

Później się dziwić, czemu według każdego Polacy nie potrafią grać. Trafi im się kilku takich trolli i automatycznie ich szacunek do nas spada.

GJ

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Beka z riotu, miałem diament 3 w przed sezonie 4 i na sezon 4 gram z gównami z silvera i brązu? Gdzie tutaj logika? Trochę nie sprawiedliwe że gówna z brązu nie tracą praktycznie nic gdy challengery/diamenty spadają do platyny/golda itp.

Z diamentu 3 spadłem do platyny 2 :p

Opublikowano

6:4 Bronze 1 wita (miałem gold V )

no to pogratulowac zakebistego mmr pewnie trolowales bo przeciz "i am gold 5 i don't care"

@top

Silver 1 :D Kwestia kilku meczy i bedzie gold. (byl gold 4)

Opublikowano

Smurf: B1(aktualnie sobie przegrywam przez bota + mida :) ).

Main: unranked 1 lose 0 win.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Z diamond 5 do plat 1 (8:2)

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...