Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie trafiliście po 10meczach

deevson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 wygrane ( Pierwszy mecz ja Afk ( Bug splaty z dupy ... ) Drugi mecz Varus Afk, reszte wygrywam jak narazie, bylem Plat III, mam nadzieje ze bedzie Gold I Przynajmniej. Ale postaram sie o start z Platyny.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest żart, przez długi czas męczyłem się aby wyjść z brązu, w końcu mi się udało, wbiłem silvera 3 i teraz się okaże że będę miał bronz... Chyba czas skończyć w to grać...

Opublikowano

Rozegrałem na razie 3 gry.. 1win , 2 lose :c Kocham grać z midem/adc afk.. I ludźmi którzy chyba sądzą ,że jungle ważniejsza od tf , push'owania i def'owania ;c

Ugh.. No cóż może jeszcze coś wygram :/ na razie rankedy off ;c

Never mind.. LoL to nie koniec świata ,ale dobry był by chociaż silver żeby wyjść szybciej ,a nie "siedzieć" w tym bronzie ;'c

Opublikowano

Ze złota V > 5/5 > Silver III w sumie nie tak źle, ale mogło być zawsze lepiej :P z tydzień i wrócę skąd byłem xD

Opublikowano

S3- Bronze I
Po zagraniu 10 meczy, w czym 4 winy były na poziomie 1200 mmr, i 2 winy na poziomie Platyny i Golda. + 3 porażki i 1 loss prevented
S4- Silver V

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Gold IV po 3/7

W s3 bylem Platyna 1 ide sie pociac pierdole.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Strasznie dziwnie to jest zrobione, ze po dostaniu się do np. P3, w wyborze championów pierwszy wybiera G1. Wyższe mmr? Spoko - ale dlaczego on jest w G1, a ja w P3?

P3 po 5-5 i po wygraniu serii skoczyło od razu do P1 :)

eo3q3q0.png

Opublikowano

Czyli co jak byłem brąz 1 100lp 1 win do silvera(Neta mi wyłączyli na 30dni jakaś awaria była :D peszek ;p) To jak teraz mam już wygrane 6/1 i np będę mieć 9/1 to trafie wyżej czy niżej. Bo z tego co tu piszecie każdego cofa a nie wsadza wyżej proszę o szybką odpowiedz :)

Opublikowano

Gram na serwerze rosyjskim, gdzie niestety szanse wygranej to loteria. Ponieważ w większości przypadków gracze są gorsi od polaczków.

5/5 - Bronze I . Czyli po resecie spadłem o jedną dywizję z Silver.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...