Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie trafiliście po 10meczach

deevson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lepiej poczekać tydzień aż napaleńcy zagrają to co swoje i będziecie grać z przeciwnikami z waszego mmr? Ja na to czekam, gdyż jak czytam wasze żale to się grać odechciewa...

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

3 Przegrane i 1 wygrana... b5 wita :p, wyggram jeszcze max 2 mecz bo noe ukrywam dzis myslalem ze bedzie lepiej, niestety sie pomylilem. Mnostwo afkow po prostu kurwa zenada

Opublikowano

Nie lepiej poczekać tydzień aż napaleńcy zagrają to co swoje i będziecie grać z przeciwnikami z waszego mmr? Ja na to czekam, gdyż jak czytam wasze żale to się grać odechciewa... 

Po co? Jak ktoś był wysoko to o tak tam wróci. A tak w ogóle każdy gra na swoim poziome. (np. Miałem wysoki diament w s3 a teraz gram z diamentsami i platynami)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Mam takie pytanie, dziewczyna rozegrała 10 gier rankingowych ale jeszcze nie została nigdzie przydzielona.

Możecie mi napisać po jakim czasie lub kiedy zostają przydzieleni gracze którzy skończyli 10 gier w sezonie 4 ?

Opublikowano

na razie 1 wygrana zostało 9 ale ta pierwsza już ledwo co wygrana troll picki. Lepiej poczekać z tydzień aby troli było mniej

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

po co się żalicie że trolle etc ? i tak kazdy trafi tam gdzie zasluguje mozecie sobie kurwa nawet miesiac czekac bo przeciez wy jestescie dobrzy tylko ze trolle :*

Opublikowano

A powiesz nam twoja lige? :D

Gralem na razie 1 ranked na supporcie, win. Z tego co tu piszecie boje sie ze trafie do silvera/brazu, bylem w goldzie III... 7 winow 3 przegrane i spadek o kilka dywizji? Ftw? Musze wygrac 10

Napisałem w głównym poście miałem D1 i po resecie jestem w plat 1

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

6:4 Bronze 1 wita (miałem gold V )

O to przyklad jaki poziom prezentuja gracze z dywizji V (bez obrazy ;P)

Ja mam 3 wygrane i 3 przegrane ale jak tak dalej pójdzie to do brązu trafie...

Majac dywizje V na 90% spadniesz.

To ze diamenty spadaja do platyny 1 to normalne bo im wyzej byles tym wiekszy spadek odczujesz jak w poprzednich sezonach.

Opublikowano

A to jak ja mialem D4 z dość niskim MMR, to po 5:5 spadnie mniej wiecej do platyny 5? Boże, czemu...

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

6 Wygranych

4 Przegrane

[s4]Gold 3

[s3]Gold 1 przed resetem

na Glownym koncie nie gram ;d akurat to byl smurf ale sie zdziwilem

Opublikowano

@up: skoro tak to chyba nie mam co się martwić :P

Miałem plat 1 w s3 a teraz mam 2 win 2 lose, więc myśle że jak zagram te 10 to plat 5 chociaż będzie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

O to przyklad jaki poziom prezentuja gracze z dywizji V (bez obrazy ;P)

Majac dywizje V na 90% spadniesz.

To ze diamenty spadaja do platyny 1 to normalne bo im wyzej byles tym wiekszy spadek odczujesz jak w poprzednich sezonach.

Czyli brąz mnie powita :/

Opublikowano

Riot jest poje*any... w s3 weszłem do srebra i zagrałem 3 ranki i potem nie grałem bo nie chciałem mmr popsuć. A teraz wygrałem 5 na 10 i mnie do brąz V wrzuciło? kur*a kpina i tyle

Opublikowano

No ja miałem 18 winów więcej niż lostów więc moim zdaniem moje mmr nie było na tyle chujowe, żeby spaść z platyny do golda albo jeszcze niżej. W tych meczach trafiali mi się ludzie z diamentu, a 90% graczy było z platyny. Najbardziej powinni się bać ludzie z dywizji V naprawdę :ninja:

mqdefault.jpg

Opublikowano

No ja miałem 18 winów więcej niż lostów więc moim zdaniem moje mmr nie było na tyle chujowe, żeby spaść z platyny do golda albo jeszcze niżej. W tych meczach trafiali mi się ludzie z diamentu, a 90% graczy było z platyny. Najbardziej powinni się bać ludzie z dywizji V naprawdę :ninja:

Ja trafiłem do piekła :D, ale jakoś wyjdę... ide poszukać kogoś do duo

Opublikowano

Ja miałam Golda II.

Tak miałam, czas przeszły.

Myślałam że uda mi się wygrać 10/10, jednak pierwszy ranked, PRAWIE win, dobijaliśmy Nexusa a tu nagle dc ! Nooo jaaaaaacie !

Zaliczyło mi jako 2 porażki ..

Myślę "To niiiic" !

5/10 wygrałam i mam golda IV.

Troszkę mi ulżyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...